reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
helo:-)

ja dzis na glowie mam miłe sprawy :-) dla odmiany
mam 3 ludzi w PL i kazdy cos dla Hani mi przywozi:-)

szwagier-wózek z fotelikiem,karuzelke
przyjaciel meza- łózeczko z posciela
no i wspołlokator....z nim chce zakombinowac regał przewijak z wanienka:cool2:

a ze jeszcze pare rzeczy sie znalazło co bym chciala to kombinuje jakby tu poprzydzielac hehehee :-D:cool2:

jak sie czujecie?? ciekawe co u Kajuni
Ladina jak sie czujesz??

no a ja zaraz ide pod prysznic z Milenką
tu jest taki big prysznic ze we trzech mozna wejsc :-p

a wieczorkiem....jedziemy obejrzec mieszkanko :-) to malutkie ale...co robic?

staram sie patrzec optymistycznie :happy:

hej mamcie:-)

Kathe wiesz co on sie tam cieszy że masakra tylko że właśnie sprzatam całą półkę pod tv bo tak wytarł kurze ze nawet nie pdniósł dekodera !! poporstu masakra !! a 3 razy mówiłam że zanim go położy niech przy okazji dokłądnie wytrze!! no to se pogadałam aż dzis sama zrobiłam:-) ehhh faceci:-) Kathe a co do spania to ja tak miałam jakiś meisiąc temu maskara chodziłąm jak przyćmiona:-) a teraz mam takeigo powera do pracy ze szok:-) chociaz mam dosć komputera:-( a niestety przy nim pracuje :-(

Larvunia zapraszam do Nowego Sącza u nas piękne słoneczko:-)

Anineczka powrotu do zdrowia szybkiego dla synka:-)

Lilka miłej kapieli i oglądania mieszkanka:-) mam nadzieje ze sie teraz uda:-) musi sie udać:-)

Sabina dzieki ;-)

a swoja droga to wiem o czym piszecie bo z PL przywiozłam kamere to Karol ją juz pierwszego dnia rozpracowywał :-D
od razu na drugi dzien pojechał do centrum kupic dvd do kompa by ogladac co nagrywał i takie tam
normalnie smieszny jest :-D
ok znikam pod ten prysznic :cool2: trzeba zrobic wrazenie na gosciu,byc moze przyszłym najemcy :-D:cool2::cool2:

Motylinku gratulacje
Olivia i Emili, witamy po tej stronie brzucha:-):-)
Teraz czekamy na zdjecia ślicznych dziewczynek:-):-)

Bira
A jak remoncik? Beda fotki?;-)

Mieliśmy tylko malowanie sypialni, i remoncik pokoju młodej, do tego nowe meble, szafy i takie pierdółki, ale już wszystko na szczęście zakończone. Fotki wkleję, jak tylko odnajdę gdzieś aparat :-)

Lilka współczuję sytuacji z mieszkaniem. Facet totalnie porypany... Macie wprawdzie niewiele czasu na szukanie, ale trzymam kciuki, że wszystko się super ułoży i znajdziecie super chatkę. Będzie dobrze. Głowa do góry.

Larvunia gratulacje nowego, własnego M. Ja jak czekałam na przepraowadzkę do swojego to spać nie mogłam. A te formalności bankowe trwały i trwały. Ale w końcu idało się i od prawie trzech lat mieszkamy "u siebie":-)

Krecik uważaj na siebie, leż ile tylko możesz. Wiem jakie to trudne, bo sama miałam nakaz leżenia i było mi okropnie ciężko. Ale jak mus to mus;-)

Anineczka ręce mi opadły z tą szansą na śmierć dziecka przez usg. Co za prymitywizm... Ja mam robione usg podczas każdej wizyty...

Misia lista fajna, teraz tylko czekać na pierwsze listopadowo wrześniowe dzieci Motylinka :-)

A ja wczoraj byłam u lekarza... wszytsko jest super. Mała nigdzie się nie pcha, chyba tylko do gardła. Waży niecałe 2 kg i ma włosy na głowie :-)

Co do zzo, u nas też tego nie ma. Mogę mieć takie znieczulenie, jeżeli znajdę sobie anestezjologa, który będzie ze mną siedział podczas porodu i mnie pilnował, a tak mogę sobie tylko pomarzyć.

reklama
Do góry