reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
piękne było to prawda:-) ale jak był poród to niezły stresik....:-(

a z grzybków wróciłam po 9:-) 2 godzinki po lesie wystarczyły:-) właśnie jak było "W łonie matki" to zupke grzybową (z pieknych prawdziwków własnoręcznie zebranych) gotowałam;-) hehe

reszte susze i część zamroziłam:-) a rydzyki zawiozłam tacie:-) hehe:-) ale zmęczona na maxa jestem:-)

Larvunia i co byliście w lasku:-) ??:-) a moze jakis grzybek na drodze wam wyrósł:-)

helo

wstałam dopiero co :sorry:
ostatnio tak mam :shocked2::zawstydzona/y:

szkoda ze te zycie w plodzie mnie omineło
bedzie jeszcze???

Larvunia,Elbra jak to nie podaja zzo??
mamy XXI wiek!!!!
moze za darmo nie podaja?? moze jak kupicie,zaplacicie to jest dostepny? bo wierzyc mi sie nie chce:dull:

wcinam sniadanie :dull:

Hej Dziewczynki!:-)

Wracam po chwilowej przerwie. Znowu mamy remont-tym razem przygotowujemy sypialnie dla nas i Blaneczki:-) Mam nadzieję ze zdażymy z tym wszystkim:sorry: Czuje sie ostatnio kiepsko, brzuch okropnie ciąży...Ostatnio na wizycie u mojej gin. przy badaniu stwierdziła ze dziecko jest baardzo nisko, ciśnie w dół i szyjka sie skraca. Musze teraz wiecej leżeć...

Co do dzisiejszego "W łonie matki" też sie poryczałam:-D

ZZO biorę, zdecydowałam ostatnio ze ide rodzić do takiej prywatnej kliniki, a tam znieczulenie to standard przy kazdym porodzie.

Lilka u nas w szpitalu wojewódzkim niby znieczulenie jest za darmo i mozesz je miec jak poprosisz, ale tak na prawde w praktyce nikt nie przyjdzie ci go dać do naturalnego porodu, mówią ze anestezjolog jest zajety.:sorry::wściekła/y: Już lepiej byłoby zeby taka usługa była płatna i wtedy jesteś pewna ze przyjdzie i cie znieczuli. Po co tak mydla ludziom oczy. Ja chce znieczulenie bo po co sie meczyć jak jest możliwość rodzić w mniejszym bólu.

reklama
Do góry