reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

ja tez czuje sie jak balonik ;-)
Ignacy jeszcze tymi swoimi 9 i pol kilo mi dobija hehe
kregoslup to bede miala do rehabilitacji jak nic
ale daje rade bo nie mam wyjscia ;-)

moj synek tez jest aniołem póki co więc mam nadzieję zże mała będzie miała to po bracie :-)

co do ZZO to ja na pewno biore, jesli bede mogla
mam bardzo niski prog bolowy i dla mnie to byla meczarnia...
a co do skutkow ubocznych...
codziennie setki kobiet maja zzo wiec chyba gdyby to bylo takie niebezpieczne to nie robiliby tego...

w kazdym razie tym ktore chca naturalnie zycze powodzenia i szybkiego porodu a te ktore sie boja i zzo biora rozumiem w 100%

reklama
nie wiem czy pamietacie...pisalam juz o tym..., ale zazdroszcze tym ktore beda mialy zzo. U mnie w szpitalu nie ma znieczulen no chyba ze przy cesarce :dry:

Dzień doberek:-)
albo dobranoc:-) i własnei tak wygląda moje spanie w ostatnich dniach:wściekła/y: godzine się przewracałam z boku na bok co już mnie tak zmeczyło że w końcu wstałam:-( ale cały + tego wszystkiego jest taki że jade na grzyby za godzine to chodziaż tyle...:-) ja to przypuszczam najwięcej nazbieram hehehe ja jade bardziej poprostu posiedzieć w lesie bo go uwielbiam:-) no ale nie mówie nie jak cos znajde to przynajmniej zupka będzie pyszotka:-)

buziak dla śpiących teraz mamusiek:-) ale wam zazdroszcze:-)

Witam dziewczyny. Nie wiem czy pamietacie, ale mialam problemy z bolami kregoslupa, wlasciwie to ograniczal on moje ruchy od jakis dziesieciu dni, az w koncu postanowilam wybrac sie z tym bolem do lekarza. Okazalo sie, ze problem tkwil nie w kregoslupie, a w infekcji drog moczowych, ktorej sie nabawilam :-( Dostalam Amoxicillin 250mg,mam brac trzy razy dziennie i zrobic sobie jakis tydzien wolny od pracy. Mam nadzieje ze wylecze to chorobsko i juz wiecej do mnie nie wroci. Czy ktoras w Was miala moze cos podobnego??

Dzien doberek:-):-)

Larvuniu, u mnie tez nie ma znieczulenia z.o. no chyba ze c.c. to wtedy tak...

A tak w ogole to dopiero wstalam:tak::tak: ...ide szykowac amciu i jedziemy chyba do NOMI kupic deski na - jak ja to mowie- stolnice - czyli nakladke na komode pod przewijak dla maluszka... doszlam do wniosku, ze tak bedzie nam wygodniej. Kupimy regal kapielowy z przewijakiem, ale wstawimy go w lazience, a w pokoiku maluszka przyda sie tez wygodne miejsce do przewijania... mamy dwie komody, wiec na jedna zrobimy nakladke i dokupimy sam przewijaczek z ceratki:-):-)

buziaki

czesc mamuski
niespie od 8,00 piesolek na siusiu mnie zbudzil :dry:;-) Juz nawet mam posprzatane w domciu i zjedzone sniadanko. Przestalo padac na dworze, moze namowie pozniej mezulka na jakis wypad do lasku z pieskiem. A niech sie wybiega! sabina dobry pomysl z tym lasem ale tylko na spacerek, zadnych grzybow ;-):-D
milego dzionka kochane!

reklama
Do góry