reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

kathhe ehhehe, wiec obie mamy jak narazie dobrze z tymi mezulkami :tak: Ale masz racje to jest chwilowe... wczoraj weczorkeim bylismy w tesco i jak nigdy mowil "kochanie moze jeszcze cos nam potrzeba, ja mam pieniazki bierz co potrzeba" hehe nie marudzil wogole ze ma teraz duzo do dzwigania i ze duzo pieniazkow poszlo a nie powiem bralam do koszyka juz rzeczy ktorych nie potrzebowalam :zawstydzona/y::-D
i o to chodzi zeby ich tez czasem wykorzystac:tak:;-)
lilka oj nie za fajnie masz teraz z tym mieszkaniem, faktycznie co za palant z tego wlasciciela-przeciez ty akurat bedziesz rodzic:no: tez bym sie wqrzyla

olpa witaj:tak: mam nadzieje ze to nic groznego i ze szybko sie wszystko wyjasni zebys mogla spokojnie cieszyc sie koncowka ciazy.3maj sie!

misia z tym podkladem to faktycznie chyba moze sie przydac:-p hehe nawet nie znamy dnia ani godziny wiec elepiej sie przygotowac;-)

reklama
Witam! Pisze tak wczesnie bo maz spi a w ostanich dniach bardzo pilnuje zebym tu nie przesiadywala! Wczoraj krtko weszlam tez tylko jak spal al to a malo by nadrobic co u was!
Mam nadzieje ze jeszcze wszystkie "w calosci"!!!! Nie mam nawet pojecia co u Kajuuni i jakos tak mi przykro ze nie moge byc z wami na bierzaco!!!
Dzis byla moja mama i wlasnie pojechala doWroclawia dlatego ja nie spie!
U mnie dopiero jutro okarze sie co i jak z tymi wodami ale niestety mam nadal straszliwe bole podbrzusza ze nie jestem w stanie przeniesc Allanka! Z podniesieniem oki ale jakkk mam go zniesc (a mamy dwupietrowy domek) to juz umieram! Do tego wszystkiego mam jakies dziwne wrazenie (sorry ze wam o tym pisze) ale moj Colinek musi byc tak nisko bo jaks dziwnie obnizyla sie moja wagina! Strasznie glupie uczucie kiedy myslisz ze zaraz ci cos wypadnie co normalnie jest schowane!!! Oj dobrze tylko ze te wody mi nie uciekaja!!!
Przepraszam ze tak wchodze i marudze od samego rana ale mam nadzieje ze wam idzie lepiej niz mi!!!! Wczoraj nawt wytrzymalam godzinny spacer bo na wiecej nie bylo mnie stac przez te bolesci!!!
Teraz zmykam i zycze wam milej niedzieli i jeszcze raz przepraszam za taki kolejny, egoistyczny post!!!!

krecik przeciez po to jestesmy zeby sobie nawzajem pomagac wiec pisz wszystko co ci lezy na sercu!:tak: ciezarne rozumieja sie najlepiej;-)
musisz sie teraz oszczedzac i przede wszystkim nie denerwowac, koniecznie daj znac jutro co tam lekarz madrego powiedzial i 3mam kciuki!:tak:;-)

czesc kochane :blink:
ale dzis leniwa niedziela u mnie....
Niedlugo jade na obiadek do rodzicow, moze pozniej jakis spacer....
czas zleci jakos...
milej niedzieli mamuski!

Witam się i ja!
Oj leniwa ta niedziela dzisiaj, ale po to jest niedziela ;-), by móc odpocząć, tym bardziej, że obudziłam się o 3 w nocy wyspana jak skowronek i zaczęłam czytać, trwało to do 5 i potem znowu w kimono.:-)

Olpa niestety nic nie wiem o boleriozie, ale mam nadzieję, że nie będzie miało to wpływu na dzieciątko.

Kreciku, widzę, że mąż dba o Ciebie abyś się nie przemęczała, to dobrze i nie przejmuj się "egoistycznymi" postami, one są bardzo potrzebne, bo dzięki temu możemy się nawzajem radzić a może dzięki temu i inni skorzystają mający podobny problem. Ile waży Allanek? Uważaj jak go przenosisz, wiesz że nie możemy teraz dźwigać.Mąż Ci pomaga? Daj znać co lekarz powiedział.

Misia a jak się zabezpieczyć przed wyciekiem wód w ciągu dnia? I czy się da? Dużo tego leci? Boję się, że złapie mnie to jak będę gdzieś poza domem.:zawstydzona/y::szok: Przepraszam za głupie pytania. :zawstydzona/y:

reklama
lilka oj nie za fajnie masz teraz z tym mieszkaniem, faktycznie co za palant z tego wlasciciela-przeciez ty akurat bedziesz rodzic:no: tez bym sie wqrzyla

lilka zycze powodzenia z mieszkankiem, widze, ze Ciebie tez biedulko czeka przeprowadzka przed porodem jeszcze... Kurde ja sie boje ze w czasie przeprowadzki z podniecenia nowym miejscem albo z przemeczenia moge zaszkodzic maluszkowi (mam skracajaca se szyjke i rozwarcie na 1 cm). Oby bylo

...Lilka, faktycznie idzie sie wkurzyc, masz umowe i pewnosc ze 5 lat mozesz wynajmowac a tu taki numer i zwrot akcji... oby udalo sie Wam znalezc nowe lokum w dobrej cenie:-):-):-)...

Lilka faktycznie do bani z tym mieszkaniem :-(

witam niedzielnie

szybciutko napisze ze dzis jedziemy ogladac drugie meiszkanie i pokładam w nim wielkie nadzieje...

a co do mieszkania obecnego i tego ze gosciu nas w zasadzie wykiwał,to dzisiaj jeden znajomy ktory iles lat tu jest powiedzial mi ze poprostu sama mam byc bewzgledna bo tutaj ludzie nie patrza na innych tylko pod siebie
i im szybciej to przyjme do wiadomosci i sama tak bede robic to lepiej dla mnie
powiedzial ze przykre to ale prawdziwe....no i chyba to najlepsze podsumowanie jakie moge przyjac do wiadomosci :confused2:

ok mykam
obiad koncze robic
dzis potrawka :happy:

buziaczki

Do góry