reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Quinny:-D:-D:-D:-D ale cena:shocked2::shocked2::shocked2:

Lilka, tak czytalam Twoje wrazenia... no i jestem pod wrazniem, dzialo sie... oj dzialo:-D:-D:-D

Anulka racja
działlo sie o działo
w sklepie dzieciecym spedziłam ok. godziny i mam cała wyprawke
sprzedawczyni moja kolezanka mowiła ze tak blyskawicznych decyzji w wyborze wyprawki jeszcze nei widziała :-D:-D
poprostu nie mialam czasu specjalnie,ale widziałam co mi sie widzi i szło!!
jak bede miala wene to wkleje co nie co w wyprawce

Anulka,Sugar ma racje :tak:
kup nówke spacerowke Quinny bo spacerowke uzywasz najdłuzej!!! a gondolke dokup uzywaną
torba kosztuje ok.200zł
jak teraz nie bedziesz miala kaski to sobie pozniej mozesz dokupic
jak masz mozliwosc a wozek bardzo ci odpowiada to kombinuj ;-)

ja bede leciala sama z maluchem w grudniu skyeurope
i mysle ze bede miala gdzies co ludzie sobie pomylsla i bede sie pchala do poczatku
za duzo latalam w moim zyciu zeby sie ludzmi przejmowac
jak masz do czegos prawo to masz i koniec

Mirka tak szybko dostaniesz paszport dla maluszka?? :szok:
kurcze bo ja watpie czy nam sie uda,dlatego postanwoilismy pojechac do PL na swieta Wielkanocne i od razu ochrzcic malutką

czesc
mieszkanko jest super, przestronne, wyremontowane pokoje i kuchnia. Wlasciciel zostawia nam meble w kuchni (nowe) i lodowke. Natomiast lazienka i kibelek (sa osobno) do remontu. To mnie przerazilo bo trzeba bedzie zrobic wszystko.... Ale ogolenie mieszkanie juz zarezerwowane dla nas i od pazdziernika sie wprowadzamy tam! JUPI !!! Jutro podpisanie umowy przedwstepnej, latanie za kredytem (znowu!) i juz z gorki bedzie :-D Juz mam wizje gdzie co postawic... doczekac sie nie moge :-D 70 metrow jest gdzie co stawiac a nie te marne 30m co prawie nie kupilismy :dry:
no to tyle... jestem juz coraz szczesliwsza :sorry2:

Larvuniu to teraz zycze duuuuuuuuuuuzo szczescia z otrzymaniem kredytu!!!!!
a łazienka itd. zrobicie po swojemu jakw am sie podoba ;-)
ale wam zazdroszcze :-)

Hmm ja pije rozpuszczalną z mlekiem,ale chyba powinnam zacząc pić Inkę prawda?Jest zdrowsza dla dzidzi?Ponoć od Inki wytwarza sie pokarm ?Czy to prawda?

Witaj Lilka z powrotem cieszę sie ze jestes cała i zdrowa.
Lilka gratuluję dziewczynki!!!!!!!!!
Cieszę sie bardzo ze jest zdrowiutka i ze wazy 2 kg super wieści.

.

Women dziekuje :-)

a co do Inki to prawda ze pomaga z pokarmem
ale jak juz urodzisz :tak:

pamietam ze z Mili z cycka mleko mi leciało od ok.6 meisiaca ciazy
a teraz moze 2 razy mialam plamke na koszulce nocnej

ale zas jak karmiłam to piłam inke jako napoj kawowy :-p i mleczko było :tak:
teraz mozesz pic spokojnie ;-)

lilka :
co do paszportu to dostane ale austryjacki
o polski nawet nie bede skadac dokumentow bo dziecku starczy na poczatek jeden paszport , jak bedzie mial 5 lat to wtedy zrobie mu polski :zawstydzona/y:
z nasza biurokracja nie bedzie mi sie chcialo do tego czasu walczyc

Mirka tak szybko dostaniesz paszport dla maluszka?? :szok:
kurcze bo ja watpie czy nam sie uda,dlatego postanwoilismy pojechac do PL na swieta Wielkanocne i od razu ochrzcic malutką
Lilka ale ty tez mozesz szybko dostac paszport dla malej.
Wystarczy udac sie do Ambasady Polskiej i tam od reki wypisuja paszport tymczasowy na rok czasu dla dziecka.Cala sprawa trwa max.30 minut i na tym paszporcie dziecko ma prawo przekroczyc granice.A pozniej w Pl sobie wyrobicie na dluzej paszport.Tak jest przynajmniej u nas.Dowiedz sie.
Chodzi mi o polski a nie norweski paszport.

lilka :
co do paszportu to dostane ale austryjacki
o polski nawet nie bede skadac dokumentow bo dziecku starczy na poczatek jeden paszport , jak bedzie mial 5 lat to wtedy zrobie mu polski :zawstydzona/y:
z nasza biurokracja nie bedzie mi sie chcialo do tego czasu walczyc

Lilka ale ty tez mozesz szybko dostac paszport dla malej.
Wystarczy udac sie do Ambasady Polskiej i tam od reki wypisuja paszport tymczasowy na rok czasu dla dziecka.Cala sprawa trwa max.30 minut i na tym paszporcie dziecko ma prawo przekroczyc granice.A pozniej w Pl sobie wyrobicie na dluzej paszport.Tak jest przynajmniej u nas.Dowiedz sie.
Chodzi mi o polski a nie norweski paszport.

dziewczyny jak dobrze was miec :-)
bo ja gdzies czytałam na forum Norwegii ze długo sie czeka
raczej i tak na swieta nie pojedziemy,ale dobrze wiedziec
dzieki

Misiu poprosze o dokonanie zmian w spisie listopadoweczek
mała korekta u nas bedzie :cool2:
jedyna niespodzianka nie ejst juz niespodzianką i bedzie miala na imie Hania :-)

reklama
Do góry