reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Anulka ja tez chce taki regał
super sprawa bo nie musze sie emczyc w dzien z wanienka,w sensie gdzie ma stac :sorry2:
pozatym z doswiadczenia wiem ze pełno kosmetykow dla nowordodka ma sie wkoło+ rozne smarowidła,i poprzednio nie mialam gdzie tego trzymac
a taki regał ma polki i sprawa załatwiona :-)

a z wozkow jakie typy ci sie podobaja??
a jakimi liniami lecialas ?? teraz dziala juz chyby termina 2 i etiuda ??

ja bede leciala sama z maluchem w grudniu skyeurope
i mysle ze bede miala gdzies co ludzie sobie pomylsla i bede sie pchala do poczatku
za duzo latalam w moim zyciu zeby sie ludzmi przejmowac
jak masz do czegos prawo to masz i koniec

czesc
mieszkanko jest super, przestronne, wyremontowane pokoje i kuchnia. Wlasciciel zostawia nam meble w kuchni (nowe) i lodowke. Natomiast lazienka i kibelek (sa osobno) do remontu. To mnie przerazilo bo trzeba bedzie zrobic wszystko.... Ale ogolenie mieszkanie juz zarezerwowane dla nas i od pazdziernika sie wprowadzamy tam! JUPI !!! Jutro podpisanie umowy przedwstepnej, latanie za kredytem (znowu!) i juz z gorki bedzie :-D Juz mam wizje gdzie co postawic... doczekac sie nie moge :-D 70 metrow jest gdzie co stawiac a nie te marne 30m co prawie nie kupilismy :dry:
no to tyle... jestem juz coraz szczesliwsza :sorry2:

larvunia no to super ze mieszkanko wam sie podoba, no i 70 metrow to juz jest cos:tak: my mieszkamy w m4- 60metrow i jest fajnie

Hej :-):-):-)
Women, co do kawy to ja nie lubie naturalnej kawy, a zachwycam sie Inką z mleczkiem i taka pije, ale nie odmawiam sobie coli czy czarnej herbaty...

Hmm ja pije rozpuszczalną z mlekiem,ale chyba powinnam zacząc pić Inkę prawda?Jest zdrowsza dla dzidzi?Ponoć od Inki wytwarza sie pokarm ?Czy to prawda?

SMS od Kajuni:
"Mam zakaz wstawania z łóżka-tylko do kibelka :-( dalej twardnieje mi brzuch a kroplówkę 24/24h dostaje NaCl + fenoterol + izoptin, jakiś zastrzyk rozkurczow w dupsko i relanium- zostaje do porodu czyli jakies 2-4 tygodnie. Pozdrowienia i buziaki dla wszystkich dziewczyn z BB :-)"

Kajunia trzymam mocno kciuki,wiem ze leżenie tyle czasu w szpitalu nie jest przyjemne ale przynajmniej jestes pod stałą opieką.Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok i trzymasz sie malenka.

heloł :-):-)
jestem spowrotem
wykonczona totalnie bo nie spałam 24h....troche sie zdrzemłam ale wiecie ;)
mam tyyyyle do opowiadania ze szok :-)
ale narazie tylko poczytam co tam u was sie wydarzyło przez te az 3 dni :-)
buziolki

Witaj Lilka z powrotem cieszę sie ze jestes cała i zdrowa.

DZIEWCZYNKĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Lilka gratuluję dziewczynki!!!!!!!!!
Cieszę sie bardzo ze jest zdrowiutka i ze wazy 2 kg super wieści.

och, dziewczyny tak szukam wozka i mnie trafia... chcemy 3 funkcyjny (gondola, spacerowka i fotelik wpinany w stelaz...) ale ceny sa obledne, albo znowu wozki brzydkie.... ratuuuunku:angry::angry::angry::angry:

Anulka ja mam ten sam problem co Ty.
Tez podobaja mi sie 3-funkcyjne ale te ceny sa przerażające a jak juz coś taniego to znajde tyle wad ze odpuszczam.Narazie dałam sobie spokój z wózkiem,odczekam troche i zacznę od nowa moze zmieni mi sie typ a jak nie to kupię ten Qynni i tyle.

czesc
mieszkanko jest super, przestronne, wyremontowane pokoje i kuchnia. Wlasciciel zostawia nam meble w kuchni (nowe) i lodowke. Natomiast lazienka i kibelek (sa osobno) do remontu. To mnie przerazilo bo trzeba bedzie zrobic wszystko.... Ale ogolenie mieszkanie juz zarezerwowane dla nas i od pazdziernika sie wprowadzamy tam! JUPI !!! Jutro podpisanie umowy przedwstepnej, latanie za kredytem (znowu!) i juz z gorki bedzie :-D Juz mam wizje gdzie co postawic... doczekac sie nie moge :-D 70 metrow jest gdzie co stawiac a nie te marne 30m co prawie nie kupilismy :dry:
no to tyle... jestem juz coraz szczesliwsza :sorry2:

Larvunia bardzo sie cieszę ze wkońcu spełniają sie Twoje marzenia.
Życzę pomyślnego rozwiązania z kredytem i fantastycznej zababy przy meblowaniu mieszkanka,bo wiem ze straszna to frajda.

Ja kochane spędziłam bardzo spokojnie weekend z wiadomych względów,jakos nie mialam ochoty na wariactwa i zabawy,wyciszyłam sie odpoczełam tak zeby zacząc nowy tydzień z uśmiechem i starac sie juz z nim pozostać na twarzy.
Życze spokojnej,przespanej nocy każdej z Was.
Do jutra.buziaki.

reklama
Do góry