anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
a z wozkow jakie typy ci sie podobaja??
Quinny ale cena
Lilka, tak czytalam Twoje wrazenia... no i jestem pod wrazniem, dzialo sie... oj dzialo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jakimi liniami lecialas ?? teraz dziala juz chyby termina 2 i etiuda ??Anulka ja tez chce taki regał
super sprawa bo nie musze sie emczyc w dzien z wanienka,w sensie gdzie ma stac
pozatym z doswiadczenia wiem ze pełno kosmetykow dla nowordodka ma sie wkoło+ rozne smarowidła,i poprzednio nie mialam gdzie tego trzymac
a taki regał ma polki i sprawa załatwiona :-)
a jakimi liniami lecialas ?? teraz dziala juz chyby termina 2 i etiuda ??
Hej :-):-):-)
Women, co do kawy to ja nie lubie naturalnej kawy, a zachwycam sie Inką z mleczkiem i taka pije, ale nie odmawiam sobie coli czy czarnej herbaty...
SMS od Kajuni:
"Mam zakaz wstawania z łóżka-tylko do kibelka :-( dalej twardnieje mi brzuch a kroplówkę 24/24h dostaje NaCl + fenoterol + izoptin, jakiś zastrzyk rozkurczow w dupsko i relanium- zostaje do porodu czyli jakies 2-4 tygodnie. Pozdrowienia i buziaki dla wszystkich dziewczyn z BB :-)"
heloł :-):-)
jestem spowrotem
wykonczona totalnie bo nie spałam 24h....troche sie zdrzemłam ale wiecie
mam tyyyyle do opowiadania ze szok :-)
ale narazie tylko poczytam co tam u was sie wydarzyło przez te az 3 dni :-)
buziolki
DZIEWCZYNKĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
och, dziewczyny tak szukam wozka i mnie trafia... chcemy 3 funkcyjny (gondola, spacerowka i fotelik wpinany w stelaz...) ale ceny sa obledne, albo znowu wozki brzydkie.... ratuuuunku
czesc
mieszkanko jest super, przestronne, wyremontowane pokoje i kuchnia. Wlasciciel zostawia nam meble w kuchni (nowe) i lodowke. Natomiast lazienka i kibelek (sa osobno) do remontu. To mnie przerazilo bo trzeba bedzie zrobic wszystko.... Ale ogolenie mieszkanie juz zarezerwowane dla nas i od pazdziernika sie wprowadzamy tam! JUPI !!! Jutro podpisanie umowy przedwstepnej, latanie za kredytem (znowu!) i juz z gorki bedzie Juz mam wizje gdzie co postawic... doczekac sie nie moge 70 metrow jest gdzie co stawiac a nie te marne 30m co prawie nie kupilismy
no to tyle... jestem juz coraz szczesliwsza