reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Misia, to w sumie chyba dobrze...:tak::tak: lekarka przejela sie i dba o Was, o to najwazniejsze... Wystraszylam sie - myslalam, ze cos nie najlepiej wyszlo na badaniu:-:)-(, ale juz mi ulzylo:tak::tak::tak:

A wiadomo ile masz byc w szpitalu?

Zycze dobrych wynikow wszelkich badan i w ogole, trzymaj sie cieplusio...

reklama
Misia Ale nas nastraszylas juz myslalam,ze cos sie jeszcze przyplatalo:-(.To dobra masz to ginke,ze tak dba o Ciebie i malenstow:tak::happy:,lepiej sprawdzic wszystko jak najdokladniej.Bedziemy czekac z niecierpliwoscia co u Ciebie i jakie wyniki.

A czy ktos wie co u Kajuni slychac:confused:???????????

Larvuniu nareszcie sie uklada po twojemu,oby tak dalej :tak::-),trzymam kciuki.

A ja tez lece do PL 20 wrzesnia i mam nadzieje,ze nie bede miec zadnych niespodzianek na lotniskach:-p,chyba,ze przyjemne:sorry2:.Moze w kraju dowioem sie czy mam chlopca czy nie.Bo moje przeczucia to juz sa rozne:-(.

Larvuniu, ciesze sie, ze mieszkanko super:-):-) cena naprawde rozszadna, a i wielkosc niczego sobie:-D:-D my mamy 54m no iteraz doszly nam 2 pokoje na zaadatowanym podaszu, wiec mysle ze metraz podobby:-)
A, mialam pytac wczesniej, ale mi umknelo - jaki wozeczek kupiliscie, jak to nie tajemnica:dry: ? ...bo czytalam, ze juz macie, a my ciagle szukamy... i tak pytam i sie radze...:sorry2::sorry2:

No i tez sie zastanawiam co tam u Kajuni i maluszkow, jak sie maja...

dobry wieczór
Misia bede trzymać kciuki zeby wszytsko było dobrze.
Sylwia napewno pójdzie gładko na lotnisku,tego ci zycze i przyjemnej podróży.
Larvunia jeszcze raz gratuluję.
Pati co z Tobą kochana?

U nas całe dnie tylko pada pada i przygnębia mnie ten deszcz.
uciekam przed tv troche poleniuchować.

hej mamuski
jest tu któras??

Misia :happy:

ide cosik pobuszowac w necie,bo mieszkania nowego szukamy :-(
akurat teraz jak zaraz sie rozdwoje :wściekła/y:

a jesli chodzi o rozdwajanie to pazdziernik juz ruszył...........:szok::szok::szok:
wiecie co to znaczy????:szok:

Women akurat rozdwoiła sie dziewczyna o nicu NORGE
mieszka w Norwegii i w ten sposob jest mi jakas bliska
i jedna lipcówka 05' rodzi w pazdzierniku i na watku lipcowym napisała ze u neij sie ruszyło...wpadłam...patrze a tu Norge ktora termin miala na 2 pazdziernika....a ja mam z ostatniego usg na 2 listopada,a z ostatniej @ na 28 padziernika wiec....poprostu jestem w szoku :szok::szok::szok::szok:

reklama
Women ja rodze z mezem
ale ty tez mozesz z kims isc!!

ja poszłam z moja kolezanką na porodowke :-) nie miala z kim,spytała wiec poszłam
wiedziałam ze to duzo jak jest ktos
moze jakas twoja przyjaciołka,kuzynka?? ktos ci bliski pojdzie z tobą??

Do góry