reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

ktoras z was pytala o cwiczenia ja polecam PILATES z pilka
nie wszystkie cwiczenia mozna robic w ciazy ale pilka zapenia ci oparcie i stabilnosc
ktora jestpotrzebna w ciazy

reklama
Hej :-):-):-)

Misia, trzymam kciuki coby w poniedzialek ginekolog potwierdzila, ze wszystko ok i prod przedwczesny Ci nie grozi:tak::tak:

Women, co do kawy to ja nie lubie naturalnej kawy, a zachwycam sie Inką z mleczkiem i taka pije, ale nie odmawiam sobie coli czy czarnej herbaty...

Jolie, ja tez mocno wierze w nasza polozna, ale moze szkola rodzenia, choc kilka lekcji byloby wskazane... uuu, ale ta nasza szkola nie jest taka jak powinna byc... Dzis odwiedzila mnie przyjaciolka z rocznym synkiem... super chlopczyk, i opowiadala o porodzie - u niej ostatecznie skonczylo sie cesarka, ale mowila ze parcie to nie taka latwa sprawa i ze lepiej nauczyc sie tego... ona tez nie umiala...

Wczoraj udalo mi sie kupic arbuza, taka piekna polowke - wazyla cos ponad 5kg... i wyobrazcie sobie, ze nie moglam sie oprzec i zezarlam polowe z tego - czyli jakies 2,5kg... ale myslalam, ze umre:rofl2::rofl2: ...maluszek kopal, chyba go zoladek moj przycisnal...:-D:-D ...ja ruszyc sie nie moglam... maz sie smial... ...a ja juz od kilku dni marzylam o arbuzie... hmmm, jeszcze druga czesc mam w lodowce:-D:-D:-D:-D no i siusiu biegalam co 10 minut, ale ponoc przy problemach z nerkami to wskazany taki arbuzik:-D:-D:-D

SMS od Kajuni:
"Mam zakaz wstawania z łóżka-tylko do kibelka :-( dalej twardnieje mi brzuch a kroplówkę 24/24h dostaje NaCl + fenoterol + izoptin, jakiś zastrzyk rozkurczow w dupsko i relanium- zostaje do porodu czyli jakies 2-4 tygodnie. Pozdrowienia i buziaki dla wszystkich dziewczyn z BB :-)"

heloł :-):-)

jestem spowrotem
wykonczona totalnie bo nie spałam 24h....troche sie zdrzemłam ale wiecie ;)
mam tyyyyle do opowiadania ze szok :-)

ale narazie tylko poczytam co tam u was sie wydarzyło przez te az 3 dni :-)
buziolki

heloł :-):-)

jestem spowrotem
wykonczona totalnie bo nie spałam 24h....troche sie zdrzemłam ale wiecie ;)
mam tyyyyle do opowiadania ze szok :-)

ale narazie tylko poczytam co tam u was sie wydarzyło przez te az 3 dni :-)
buziolki

opowiadaj jak tylko znajdziesz chwilkę! :tak::tak::tak: czekamy z niecierpliwością!

buuu koniec czesci pierwszej.... tylko do 18 tyg pokazali co sie dzieje z plodem... buuuu...
tez to ogladalam, a kiedy ma byc czesc druga??bo ta chyba nas bardziej interesuje.Moj maly 4ro letni szwagier jak zobaczyl ten program to powiedzial"bieeeedna dzidzia":-p hehe juz nie moze sie doczekac Marysi.
Tesciow przezylam, nasiedzieli sie u nas-od 10 do 20, jakos szybko czas zlecial.Moj maz byl dzis wspanialy, pomagal mi a w zasadzie wszystko robil za mnie-ja tylko siedzialam i sobie gadalam z tesciami:rofl2: po wczorajszej wojnie jest naprawde kochany:happy2: ale wiem ze jesli chodzi o facetow to takie stany nie trwaja wiecznie:crazy:

Mam pytanie jaką kawe pijecie?
Bo ja pije normalną,ale słyszałam ze trzeba pić zbożową Inkę ?????
ja pije slaba rozpuszczalna z mlekiem ale nie za czesto. No i cole tez czasem pije:zawstydzona/y: a tak poza tym to przewaznie wode. Nie moge sie niczym napic:-( sokow i coli nie moge za wiele ze wzgledu na cukier wiec zostaje woda.
lilka witaj i opisuj jak bylo:tak:
anulka no to rzeczywiscie musialas sie najesc tym arbuzem:-D
Misia pozdrow kajunie!;-)

dziewczyny ide spac bo czuje sie masakrycznie wymeczona
z 3 ostatnich nocy spałam tylko 1 !!!!
wiec sobie wyobrazcie

nawet nie mialam czasu ejsc,taki mialam pęd by zdazyc ze wszystkim
i wszystko pprawie kupiłam :)

mam wózek,całą wyprawke ciuszkową,kocyk,rozek,kosmetyki..itd. wiec jestem juz spokojna
teraz czeka mnei pranko :rofl2::sorry2:

byłam u lekarza i termin na usg wyszedł na 2 listopada ale trzymamy sie 6-ego
dzidzius wazy całe 2 kg :-):-D:szok: i ....okazał sie DZIEWCZYNKĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no to przeczucia tym razem mnie zawiodły hihiiiiii :-p:-D:rofl2:
byłam pewna ze synek bedzie a tu prosze :-D
ale jestem mega szczesliwa
Milenka bedzie miala siostrzyczke :-):-)

Kajunia, trzymam kciuki by maluszki jak najdluzej posiedzialy w brzusiu:tak::tak::tak: no i trzymaj sie cieplusio, dobrze, ze jestes pod dobra opieka:-):-)

Lilka... gratuluje cory:-D:-D:-D

...ja wlasnie pieke ciasto ze sliwkami... jakos mnie naszlo:-D:-D:-D

och, dziewczyny tak szukam wozka i mnie trafia... chcemy 3 funkcyjny (gondola, spacerowka i fotelik wpinany w stelaz...) ale ceny sa obledne, albo znowu wozki brzydkie.... ratuuuunku:angry::angry::angry::angry:

reklama
czesc mirus :blink:

ja nie spie juz od 6.00 :dry: jakos mnie bola biodra az do nog. W nocy chyba ze 100 razy sie budzilam bo mi zle bylo lezec. No nic jedna noc oki a druga zla.... Czuje sie jakbym niezle sie poturbowala spadajac z czegos wysokiego tak mnie bola biodra. A wogole wstalam tak wczesnie bo podniecona jestem tez tym ogladaniem mieszkanka 70metrowego ;-) Juz sie nie moge doczekac 14.00!! :sorry2:

lilka no ja sobie nie wyobrazam zeby moj marcelek okazal sie dziewczynka :-D Jestem tak bardzo nastawiona na chlopaka ze szok. Poprostu to wiem :cool2: Milenka peweni sie cieszy prawda? Kurcze jakbym miala dziewczynke to tez chyba dalabym Milenka... a tej jak dasz na imie??

oj kawusia mi sie juz konczy, zaraz kapu kapu do wanienki :-) heh milego dnia kochane!!

Do góry