reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Hej :-):-):-)
Misia, trzymam kciuki coby w poniedzialek ginekolog potwierdzila, ze wszystko ok i prod przedwczesny Ci nie grozi
Women, co do kawy to ja nie lubie naturalnej kawy, a zachwycam sie Inką z mleczkiem i taka pije, ale nie odmawiam sobie coli czy czarnej herbaty...
Jolie, ja tez mocno wierze w nasza polozna, ale moze szkola rodzenia, choc kilka lekcji byloby wskazane... uuu, ale ta nasza szkola nie jest taka jak powinna byc... Dzis odwiedzila mnie przyjaciolka z rocznym synkiem... super chlopczyk, i opowiadala o porodzie - u niej ostatecznie skonczylo sie cesarka, ale mowila ze parcie to nie taka latwa sprawa i ze lepiej nauczyc sie tego... ona tez nie umiala...
Wczoraj udalo mi sie kupic arbuza, taka piekna polowke - wazyla cos ponad 5kg... i wyobrazcie sobie, ze nie moglam sie oprzec i zezarlam polowe z tego - czyli jakies 2,5kg... ale myslalam, ze umre ...maluszek kopal, chyba go zoladek moj przycisnal... ...ja ruszyc sie nie moglam... maz sie smial... ...a ja juz od kilku dni marzylam o arbuzie... hmmm, jeszcze druga czesc mam w lodowce no i siusiu biegalam co 10 minut, ale ponoc przy problemach z nerkami to wskazany taki arbuzik
Misia, trzymam kciuki coby w poniedzialek ginekolog potwierdzila, ze wszystko ok i prod przedwczesny Ci nie grozi
Women, co do kawy to ja nie lubie naturalnej kawy, a zachwycam sie Inką z mleczkiem i taka pije, ale nie odmawiam sobie coli czy czarnej herbaty...
Jolie, ja tez mocno wierze w nasza polozna, ale moze szkola rodzenia, choc kilka lekcji byloby wskazane... uuu, ale ta nasza szkola nie jest taka jak powinna byc... Dzis odwiedzila mnie przyjaciolka z rocznym synkiem... super chlopczyk, i opowiadala o porodzie - u niej ostatecznie skonczylo sie cesarka, ale mowila ze parcie to nie taka latwa sprawa i ze lepiej nauczyc sie tego... ona tez nie umiala...
Wczoraj udalo mi sie kupic arbuza, taka piekna polowke - wazyla cos ponad 5kg... i wyobrazcie sobie, ze nie moglam sie oprzec i zezarlam polowe z tego - czyli jakies 2,5kg... ale myslalam, ze umre ...maluszek kopal, chyba go zoladek moj przycisnal... ...ja ruszyc sie nie moglam... maz sie smial... ...a ja juz od kilku dni marzylam o arbuzie... hmmm, jeszcze druga czesc mam w lodowce no i siusiu biegalam co 10 minut, ale ponoc przy problemach z nerkami to wskazany taki arbuzik
SMS od Kajuni:
"Mam zakaz wstawania z łóżka-tylko do kibelka :-( dalej twardnieje mi brzuch a kroplówkę 24/24h dostaje NaCl + fenoterol + izoptin, jakiś zastrzyk rozkurczow w dupsko i relanium- zostaje do porodu czyli jakies 2-4 tygodnie. Pozdrowienia i buziaki dla wszystkich dziewczyn z BB :-)"
"Mam zakaz wstawania z łóżka-tylko do kibelka :-( dalej twardnieje mi brzuch a kroplówkę 24/24h dostaje NaCl + fenoterol + izoptin, jakiś zastrzyk rozkurczow w dupsko i relanium- zostaje do porodu czyli jakies 2-4 tygodnie. Pozdrowienia i buziaki dla wszystkich dziewczyn z BB :-)"
heloł :-):-)
jestem spowrotem
wykonczona totalnie bo nie spałam 24h....troche sie zdrzemłam ale wiecie
mam tyyyyle do opowiadania ze szok :-)
ale narazie tylko poczytam co tam u was sie wydarzyło przez te az 3 dni :-)
buziolki
opowiadaj jak tylko znajdziesz chwilkę! czekamy z niecierpliwością!
tez to ogladalam, a kiedy ma byc czesc druga??bo ta chyba nas bardziej interesuje.Moj maly 4ro letni szwagier jak zobaczyl ten program to powiedzial"bieeeedna dzidzia" hehe juz nie moze sie doczekac Marysi.buuu koniec czesci pierwszej.... tylko do 18 tyg pokazali co sie dzieje z plodem... buuuu...
Tesciow przezylam, nasiedzieli sie u nas-od 10 do 20, jakos szybko czas zlecial.Moj maz byl dzis wspanialy, pomagal mi a w zasadzie wszystko robil za mnie-ja tylko siedzialam i sobie gadalam z tesciami po wczorajszej wojnie jest naprawde kochany ale wiem ze jesli chodzi o facetow to takie stany nie trwaja wiecznie
ja pije slaba rozpuszczalna z mlekiem ale nie za czesto. No i cole tez czasem pije a tak poza tym to przewaznie wode. Nie moge sie niczym napic:-( sokow i coli nie moge za wiele ze wzgledu na cukier wiec zostaje woda.Mam pytanie jaką kawe pijecie?
Bo ja pije normalną,ale słyszałam ze trzeba pić zbożową Inkę ?????
lilka witaj i opisuj jak bylo
anulka no to rzeczywiscie musialas sie najesc tym arbuzem
Misia pozdrow kajunie!;-)
Lilka
Fanka BB :)
dziewczyny ide spac bo czuje sie masakrycznie wymeczona
z 3 ostatnich nocy spałam tylko 1 !!!!
wiec sobie wyobrazcie
nawet nie mialam czasu ejsc,taki mialam pęd by zdazyc ze wszystkim
i wszystko pprawie kupiłam
mam wózek,całą wyprawke ciuszkową,kocyk,rozek,kosmetyki..itd. wiec jestem juz spokojna
teraz czeka mnei pranko
byłam u lekarza i termin na usg wyszedł na 2 listopada ale trzymamy sie 6-ego
dzidzius wazy całe 2 kg :-) i ....okazał sie DZIEWCZYNKĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no to przeczucia tym razem mnie zawiodły hihiiiiii
byłam pewna ze synek bedzie a tu prosze
ale jestem mega szczesliwa
Milenka bedzie miala siostrzyczke :-):-)
z 3 ostatnich nocy spałam tylko 1 !!!!
wiec sobie wyobrazcie
nawet nie mialam czasu ejsc,taki mialam pęd by zdazyc ze wszystkim
i wszystko pprawie kupiłam
mam wózek,całą wyprawke ciuszkową,kocyk,rozek,kosmetyki..itd. wiec jestem juz spokojna
teraz czeka mnei pranko
byłam u lekarza i termin na usg wyszedł na 2 listopada ale trzymamy sie 6-ego
dzidzius wazy całe 2 kg :-) i ....okazał sie DZIEWCZYNKĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no to przeczucia tym razem mnie zawiodły hihiiiiii
byłam pewna ze synek bedzie a tu prosze
ale jestem mega szczesliwa
Milenka bedzie miala siostrzyczke :-):-)
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Kajunia, trzymam kciuki by maluszki jak najdluzej posiedzialy w brzusiu no i trzymaj sie cieplusio, dobrze, ze jestes pod dobra opieka:-):-)
Lilka... gratuluje cory
...ja wlasnie pieke ciasto ze sliwkami... jakos mnie naszlo
och, dziewczyny tak szukam wozka i mnie trafia... chcemy 3 funkcyjny (gondola, spacerowka i fotelik wpinany w stelaz...) ale ceny sa obledne, albo znowu wozki brzydkie.... ratuuuunku
Lilka... gratuluje cory
...ja wlasnie pieke ciasto ze sliwkami... jakos mnie naszlo
och, dziewczyny tak szukam wozka i mnie trafia... chcemy 3 funkcyjny (gondola, spacerowka i fotelik wpinany w stelaz...) ale ceny sa obledne, albo znowu wozki brzydkie.... ratuuuunku
reklama
czesc mirus
ja nie spie juz od 6.00 jakos mnie bola biodra az do nog. W nocy chyba ze 100 razy sie budzilam bo mi zle bylo lezec. No nic jedna noc oki a druga zla.... Czuje sie jakbym niezle sie poturbowala spadajac z czegos wysokiego tak mnie bola biodra. A wogole wstalam tak wczesnie bo podniecona jestem tez tym ogladaniem mieszkanka 70metrowego ;-) Juz sie nie moge doczekac 14.00!!
lilka no ja sobie nie wyobrazam zeby moj marcelek okazal sie dziewczynka Jestem tak bardzo nastawiona na chlopaka ze szok. Poprostu to wiem Milenka peweni sie cieszy prawda? Kurcze jakbym miala dziewczynke to tez chyba dalabym Milenka... a tej jak dasz na imie??
oj kawusia mi sie juz konczy, zaraz kapu kapu do wanienki :-) heh milego dnia kochane!!
ja nie spie juz od 6.00 jakos mnie bola biodra az do nog. W nocy chyba ze 100 razy sie budzilam bo mi zle bylo lezec. No nic jedna noc oki a druga zla.... Czuje sie jakbym niezle sie poturbowala spadajac z czegos wysokiego tak mnie bola biodra. A wogole wstalam tak wczesnie bo podniecona jestem tez tym ogladaniem mieszkanka 70metrowego ;-) Juz sie nie moge doczekac 14.00!!
lilka no ja sobie nie wyobrazam zeby moj marcelek okazal sie dziewczynka Jestem tak bardzo nastawiona na chlopaka ze szok. Poprostu to wiem Milenka peweni sie cieszy prawda? Kurcze jakbym miala dziewczynke to tez chyba dalabym Milenka... a tej jak dasz na imie??
oj kawusia mi sie juz konczy, zaraz kapu kapu do wanienki :-) heh milego dnia kochane!!
Podziel się: