reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Sms od Kajuni:
"Lekarz powiedział, że jak donoszę do 36 tc to będzie cud - więc chyba nie jest za dobrze :-( w usg dopochwowym szyjka skrócona do dolnej granicy normy :-( brzuch dalej się stawia i mam skurcze - ktg potwierdziło :-( Także kciuki i modlitwa jak najbardziej wskazana :-) Buziaki"

reklama
Cześć mamusie :-)

Kajunia cały czas trzymamy kciuki i modlimy sie za Ciebie i dzieciaczki:-) trzymaj ich jak najdłuzej się da:-)

a ja po nieprzespanej nocy...dostałam takiego skóczu nogi ze myslałam że sie wykończe o rajku masakra...chyba będę nadrabiała sen w ciagu dnia:-) już ziewam:-)

cześć mamuski:-)

kajuniu..
trzymaj się kochana,kciuki mocno zaciśnięte
buziaczki dla Ciebie;-)

wypiłam kawkę i lecę młodego do szkoły odwieżć
do póżniej laseczki:elvis:

hejo
zgodnie z obietnica przyszłam powiedziec papaa :-)zyczcie mi pwoodzenia...zeby na lotnisku mnie nei cofneli

buziaki

Lilka szczęsliwej podrózy i czekamy Tu na Ciebie.

cześć Kochaniutkie:-)
aaaa
zdecydowalismy się z mężem że nasz synek będzie miał na imię Nikodem...
mam nadzieję że w tej kwestii się już nic nie zmieni.Amen.

Nikodem? Czemu sie nie pochwaliłaś jak u mnie byłaś?No pięknie pięknie...Ciesze sie ze tą trudną decyzję macie za sobą,bo mnie do głowy znowu przyszło jedno imię które bardzo mi sie poodoba.a mianowicie Dorjan:-):-):-)

rocznica... :-D Mezus jak nigdy pamietal o naszej rocznicy i o moich 26 urodzinach ;-) :-D
larvunia pięknie spedziliście ten dzionek,ciesze sie
aaaa i zycze wszystkiego dobrego z okazji urodzinek

30metrowe mieszkanie za 98tys!!!
U nas za taką kawalerkę trzeba połóżyć nawet do 150tyś także ceny są naprawde szokujące,ale ponoć ma to sie zmienić,ale kiedy?

Sms od Kajuni:
"Lekarz powiedział, że jak donoszę do 36 tc to będzie cud - więc chyba nie jest za dobrze :-( w usg dopochwowym szyjka skrócona do dolnej granicy normy :-( brzuch dalej się stawia i mam skurcze - ktg potwierdziło :-( Także kciuki i modlitwa jak najbardziej wskazana :-) Buziaki"

Kajunia wszystkie trzymamy za Ciebie i twoje szcześcia w brzuszku kcciuki.
Misia może napisz jej sms ze się martwimy i trzymamy kciuki :tak:

cześć mamuski:-)
wypiłam kawkę i lecę młodego do szkoły odwieżć
do póżniej laseczki:elvis:
Hej Pati
Ja tez po sniadanku,i zaraz ruszam w miasto
Dziś wielki dzień,ciekawe jak sie zakończy.Ale sekrety może zdradzę pozniej.
Buzka

Witam:-)
na spacer nie pojde bo leje co jakis czas...., obiadek juz zrobiony i zjedzony :sorry2:, nawet juz posprzatalam w calym domku... prasowanie mi tylko zostalo, ale ja taaaaak nie lubie prasowac! Wydaje mi sie, ze ja poprostu bez pracy nie moge usiedziec a to juz 15 dni minelo odkad jestem na L4 :baffled: Bo wszystko w domu porpbione, sil czasami nie mam juz nic wiecej robic a czuje sie jakby nie spelniona... mysle o pracy ehhhh.
rocznica... :-D Mezus jak nigdy pamietal o naszej rocznicy i o moich 26 urodzinach ;-) (mam urodziny w tym samym dniu co rocznice). Tylko oczka otworzylam a mezus juz mi zyczenia skladal i calowal, oczy wielkie zrobilam tak mnie zatkalo. Na 10 poszedl do pracy... do 15.00 Pozniej na chwilke pojechalismy do moich tesciow... na obiad. Wrocilismy do domku za chwilke przyjechali moi rodzice w wielkim tortem wlasnej roboty, byl baaaardzo dobry :-D i choc nie moge slodkiego to zjadlam az 3 kawalki :zawstydzona/y: cukru nawet nie spawdzalam w ten dzien. Mam pozwolenie co jakis czas odpoczac od klucia, wiec to byl dobry moment :-). Sama sie oszukuje ale wolalam nie wiedziec jaki cukier byl w tedy. Wieczorkiem mezulek zabral mnie do restauracji... bylo faaaaajnie. Dawno tak sami nie siedzielismy razem. Bez alkoholu bylo, bo ja nic nie chcialam i mezus powiedzial ze jak ja nie to i on nic nei pije alkoholowego. Ehhh... Nawet nie pamietam ile czasu tam spedzilismy, tak bylo nam fajnie. Ciemno juz bylo jak wracalismy.
hmmm.... moze wyjde na ten spacerek.... slonce wyszlo wlasnie :-D

Ja tez za niedlugo mam rocznice ciekawe co moj malzonek wymysli,a napewno cos romantycznego:tak::-D.

Sms od Kajuni:

Dolanczam do trzymajacych kciuki za Kajunie i bliznizki,oby bylo wszystko wporzadku:tak:.Rety blizniaki to nie przelewki.

Misia jak sie dzis czujesz?Mam nadzieje ze lepiej:tak:.

Zmykam do pracy bo czas ucieka,milego dnia kochane,Misia jak beda jakies wiesci od Kajuni to pisz,pisz,pisz szybciutko:-).

larvunia...przepraszam za to niedopatrzenie:happy2::crazy:
wszystkiego najpiękniejszego z okazji urodzinek,szybkiego porodu i dużo uśmiechu:-):-):-):-):-)

women...
zupełnie zapomniałam Tobie powiedziec bo już dawno w sumie się zdecydowaliśmy na Nikodema
stwierdziliśmy że nie chcemy drugiego imienia żydowskiego dla synka:rofl2:
a Dorjan tez był w naszych zapisach ładnych imion ale gdzieś został wyeliminowany po drodze:cool2::cool:nie wiem czemu

Kajunia, trzymam za Was kciuki, najwazniejsze, ze jestescie w dobrych rekach, bedzie dobrze:tak::tak::tak:

Lilka czekamy na Ciebie:-):-)

Women, udanego "ważnego" dnia...:tak::tak::tak:

My wrocilismy wczoraj po 22 z Wrocławia, ale w sumie zalatwialismy tylko sprawy firmy... maz kupil czesc do maszyny. IKEA byla na trasie:-D wiec wpadlismy na moment, ale nic nie kupilismy, ja juz padalam i nie mialam sil...;-)

A dzis, mezus pojechal do firmy, a ja zeszlam do sklepu na zakupy do obiadku... i myslalam,ze w tym sklepie zemdleje... robilo mi sie slabo i tak dziwnie... szybko wyszlam i do domku - a mieszkam doslownie 150m od tego marketu... wchodzac po schodach (na IV p.) siadalam na stopniach i odpoczywalam... gdy wgramolilam sie pod swoje mieszkanko, otworzylam je to w przedpokoju juz usiadlam na podlodze i odplywalam, juz nic nie slyszalam, brakowalo mi tchu i bylo mi potwornie duszno... polezalam na podlodze z 10 minut - przy otwartych drzwiach na korytarz w bloku i dopiero mi przeszlo... ow... tak mialam n samym poczatku ciazy... a czemu teraz znowu? az sie boje sama gdzies wychodzic...:no::no::no:

reklama
czesc dziewczyny
my mamy dzis okropna pogode , zimno , pada deszcz i wieje silny wiatr .....brrr
no ale coz idzie zima :szok:
ja niedlugo bede miala bozo narodzeníowy nastroj jak pogoda sie nie zmieni ;-)

Do góry