reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

oooo Larvunia jest :-)
dobranoc kochana

ja tez juz mykam bo rano chce wstac przed Mili by chatke ogarnac

dobranoc :elvis:

reklama
cześć mamcie a ja juz wstałam:-) pije herbatkę z sokiem malinowym i cytrynką:-) kurde mam już dosć kaszlu i bólu gardła...buuuuuuuuu
a wiecie co najgorsze że jutro weselicho a tu zimno u nas i trafi mnie coś bo nie mam co ubrać ! specjalnie tą niebieską sukienkę z 9fashion kupiłam na wesele m.in. do tej pory ubrałam ją tylko raz żeby mieć na wesele a tu tak zimno niby słońce świecie ale ja nie mam żadnej marynarki czy płąszczyka w moich obecnych rozmiarach:-) kurde:-)
Lilka namów na tą torebke:-) jak tylko chce kupować niech kupuje:-) bo jak kiedyś mu się zmienia chęci:-) hehe
Kajunia udanego weekendu z meżusiem:-) ;-)
Anulka udanego USG:-)
Ladina mam nadzieje ze już łebek nie boli dziś...ja miaam na początku ciąży takie bóle że nie wyrabiałam już.....masakra poprostu:-) straszne uczucie:-( a tak wogóle to co Cię tak na sprzątanko wzięło:-) ja mam gdzies od 3 dni lenia:-) hehe Słodkie lenistwo:-)
Jagoda obróci się Blanka:-) jak ją poprosisz:-) hehe

a wogóle to wszystkim mamciom dzień doberek:-)

kaweczka...
gdzie reszta mamuś:-0

Kunda na zakupach:-) Mirka się leni:-) ja nie wiem:-)

ja juz zdażyłam być w kosciele bo jutro weselicho znojomych to się do spowiedzi przeszłam:-) a że z rana nie ma ludzików to nawet siedziałam :-) hehe

no to ide wstawiać wodę...:-)

Witam sie.
Mlody odstawiony do przedszkola,a ja chyba jeszcze pojde sobie pospac :sorry2:
W nocy sie nie wyspalismy,bo nie dosc,ze mlodemu zeby ida i sie budzil to i ja jakos usnac nie moglam.
Juz przewracanie na boki sprawia mi trudnosc.Najpierw obracam sie ja a pozniej moj brzuch :eek:

Milego dnia Listopadoweczki :-)

I ja sie witam,
po fatalnej nocy- migrenowy bol glowy. Myslalam ,ze zwariuje,wzielam tabletke i niewiele pomogla:baffled: Moj maz juz mnie chcial do szpitala wiezc;-)

Sabinko
a wczoraj tak troche przegarnelam;-), ale jeszcze duzooo zostalo...
Fajnie , ze na weselisko idziesz, ale faktycznie tak jakos jesiennie sie juz zrobilo. U mnie tez sloneczko, ale chlodek.

reklama
Dzień dobry:-)
Dolączam do kawusi:-D

Anulka czekamy na relację z usg:tak:

Ja idę na 18.20 na usg4d i już nie moge sie doczekac! Mam nadzieje ze wszystko bedzie widać:tak:

Sabinko weselicho super sprawa, znowu bym poszła:tak::-D Baw się dobrze!!!

Ladina zdrówka zyczę, zeby cie główka przestała boleć...

Mam dzisiaj troche pracy...miłego dnia mamuśki!!!:-)

Do góry