reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Dla odmiany leb mi peka:baffled:

mirka
ja jestem w trakcie zalatwiania paszportu dla siebie przez ambasade:baffled: Bede na niego czekac pol roku bo teraz jakies inne wprowadzili biometryczne...
Z nasza mala lecialam do Polski jak miala 3 miesiace, paszport ma szwajcarski i zalatwilismy go w ciagu tygodnia:-p wszystko droga pocztowa:szok:
No ale niestety ja jeszcze musze sie z polska biurokracja borykac:baffled:

Anulka
czekamy na relacje z usg;-)

Women
ja w domu siedze juz 3 rok i czasami mi juz psycha siada, ale teraz znacznie rzadziej niz na poczatku, poprostu trzeba sobie tak zaplanowac dzien zeby nie miec czasu na myslenie;-)

Kunda
u mnie roznie, czasami czuje sie bardzo dobrze, a czasami tez chodzic nie moge:baffled:

My wróciliśmy z Wrocławia z całym samochodem załadowanym. Mąż biedny tylko nosił te nasze zakupy.

Ale widzę dziewczyny, że dziś macie słabszy dzień. Albo chore albo obolałe albo zmartwione.

Wkleiłam do galerii aktualne zdjęcia, więcej nie mam.

Na razie uciekam. Pa.

No i juz jest nowy suwaczek,jak sie podoba?
Ladina
No to mnie rozgryzłaś z tym myśleniem....

Kurcze dopiero teraz widze ze nie bede wiedziala nawet kiedy wskoczę w ósmy miesiąc,nie podoba mi sie juz ten suwaczek

mężuś po 2 tygodniach delegacji nie mógł mnie poznać :happy2:
a jeżeli chgodzi o to że jestem "chuda" to tylko zasluga słodyczy które odstawiłam 2 tygodnie temu :sorry2: ale najważniejsze, że maluchy są DUŻE i zdrowe :tak:
mężuś rozpracowuje wózek i cieszy się jak dziecko :rofl2: aż miło patrzeć :-)

dobranoc

P.S. idę wstawić pranie męża z 2 tygodni :sick::eek::baffled:

dziewczyny szybko przeczytałam co napisałyscie
jestem rozkojarzona :happy2: robilismy a raczej probowalismy zrobic przelew (mamy konto w tutejszym banku) i....nie udało nam sie :wściekła/y:
ni panimaju po norwesku i utknelismy :wściekła/y:

Mirka
Wiem cos o tym bo tez mielismy niezly cyrk z paszportem jak corka sie urodzila.I wtedy juz byl taki przepis ze nie mozna bylo wpisac jej do paszportu wiec musielismy wyrobic jej wlasny.Ku mojemu zdziwieniu roczne dziecko dostalo 10 letni paszport:szok::szok::szok:To jest dopiero paranoja.

Milenie wyrabialismy paszport w lutym i dostała go na 5 lat (takie teraz sa przepisy)
ale wiecie co?? te paszporty po h..j są!!!:no:
to jakas totalna pomyłka :wściekła/y:
a wiecie czemu?? bo z Milena przekraczalismy granic troche (Niemcy 2 razy,Szwecja,Norwegia...) i NIKT na dziecko ani razu mi nie spojrzał!!! :szok:
mogłabym przewiezc zupelnie inne dziecko!! np. kradzione ....chociazby
nie wiem....ale to nie normalne
jakbym była celnikiem chociaz nachyliłabym sie by zobaczyc dziecko w aucie....
takie czasy,pełno mowia o tych dzieciach na przeszczepy kradzionych,lub na nie legalne adopcje zagraniczne.....ech szkoda gadac
poburkałam
ale to mysle

tak jak pisałam 1000zł becikowego za urodzenie dziecka,1000zł od prezydenta miasta dla kazdej rodowitej bydgoszczanki ktora jest zameldowana minimum 10 lat,a co do firmy jak pisałam wczesniej to juz tez wyjasniłam.A wiec liczy sie 2006 rok i budzet domowy nie moze przekraczac 504zł na osobe lub samotna matka i to jest trzeci 1000 od zapomogi wiec jestem spokojna,moge dalej planowac wydatki

Women fajne te dodatkowe 1000zł za bycie bydgoszczanka :tak:
u mnie w Wolsztynie przyrost naturalny jest super wiec... :rofl2: nic takiego nie daja :-)

bylismy dzis w centrum handlowym polazic troszke i...upatrzyłam sobie swietna torebke
a raczej torbe bo dosc pojemna :-D
ale taka mi sie marzy.....i nie kupiłam bo kosztuje 300NOK (ok.150zł) i tak mi szkoda było kaski...
a teraz stekam staremu :rofl2:
i co usłyszałam? ''jakbys powiedziała ze chcesz to bym ci kupił'' :szok::-D
szok szok szok
bo moj Karlos to taki dusi grosz ze szok!!
kazdy kto go zna wie o tym

normalnie facet w tej Norwegii jakąs metamorfoze przechodzi czy cos,bo az niesamowite ze takie cos mu sie wyrwało
w PL potrafil odmowic mi kupna frytek za 1,40zł :-p:rofl2::-D
a tu prosze hahaaa

(chyba go namowie na te torebke :rofl2::elvis: )

reklama
lilka namow go :-) a co tam ;-)
....ide juz palulac :sorry2: oczka mi sie kleja....
dobranoc

Do góry