reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Melduje sie.
Mialam gosci na weekend i glupio bylo siadac do neta przy nich.
Dzis kupilam z promocji pampersy Newborn z Hugiessa
Jak tylko wypatrze gdzies promocje to kupuje.Juz mam pampersy z Pampersa z promocji.Mysle,ze 100 szt na poczatek mi starczy Newborna
No ja tez juz wszystko prawie mam z ciuszkow.Czesc po mlodym a czesc z wyprzedazy i promocji.
Musze tylko wanienke ze strychu wyciagnac,lezaczek wyprac i pomalowac lozeczko.
A wlasnie niewiem kiedy zaczac prac to wszystko???
Kathe przesady przesadami,ale to juz chyba nie ma znaczenia???
No bo juz jestes tak wysoko w ciazy,ze jakby co tfu tfu to maluszka mozna uratowac
Ja tam wole to zrobic jak mam jeszcze sily i czas;-)
Juz i tak coraz gorzej ze mna.jestem strasznie juz zmeczona i nie wyobrazam sobie latac po sklepach lub stac nad zelazkiem w 9 miesiacu
Misiu ja jak byla w szpitalu na badaniach 21 sierpnia to lekarz mi powiedzial,ze dziecko ulozone glowka w dol,a pare dni pozniej na usg (4 dni pozniej) okazalo sie ze dziecko ulozone poprzecznie (glowa z prawej strony brzucha).Tak wiec tez dziwnie.Ale dziecko ma prawo sie ustawic w dol do 35 tygodnia tak wiec mysle,ze jeszcze sie moze namysli i zejdzie glowa w dol.
Larvuniu wspolczuje problemow z kredytem. I nie narzekaj tylko cierpliwie czekaj.A zawsze jakis ciuszek mozesz kupic Marcelkowi,mozesz to robic co jakis czas i za mala ilosc gotowki.ja tak robialam.Jak mialam jakis nadprogramowy grosz to szedl na dzidzie.
Kupilam sobie skarbonke i w przeciagu tygodnia uzbieralam 130 euro na usg.
Ale wtedy wszystkie drobne szly do skarbonki.
Kunda witaj.Pochwal sie sypialnia
Sylwia ale przezycie z tym pozarem
DObrze,ze Wam nie zaszkodzil dym i wogole,ze Wam sie nic nie stalo.
kajuniu wspolczuje rozstepow,ja mam po poprzedniej ciazy na cyckach.
Juz w wiekszosci zbladly,ale jednak ja je widze.
Mam nadzieje,ze mnie ominie to w tej ciazy.
Lilka sliczny kombinezonik ten bezowy.
Ja narazie nie mam,ale chyba tutaj kupie jakis.Ale jak bym kupowala to na 68 a nie na 74
Jessssu tyle Was dziewczyny,ze juz zapomnialam komu mialam jeszcze odpisac
Aha Ladnia ciesze sie,ze z blizniakami wszystko okey.A wage jak na tydzien ciazy maja jak najbardziej prawidlowa.
Ale chyba drugi dzidzius do konca zostanie niespodzianka??
A co sie dzieje z Olpa?
Ufff ale sie napisalam
Mialam gosci na weekend i glupio bylo siadac do neta przy nich.
Dzis kupilam z promocji pampersy Newborn z Hugiessa
Jak tylko wypatrze gdzies promocje to kupuje.Juz mam pampersy z Pampersa z promocji.Mysle,ze 100 szt na poczatek mi starczy Newborna
No ja tez juz wszystko prawie mam z ciuszkow.Czesc po mlodym a czesc z wyprzedazy i promocji.
Musze tylko wanienke ze strychu wyciagnac,lezaczek wyprac i pomalowac lozeczko.
A wlasnie niewiem kiedy zaczac prac to wszystko???
Kathe przesady przesadami,ale to juz chyba nie ma znaczenia???
No bo juz jestes tak wysoko w ciazy,ze jakby co tfu tfu to maluszka mozna uratowac
Ja tam wole to zrobic jak mam jeszcze sily i czas;-)
Juz i tak coraz gorzej ze mna.jestem strasznie juz zmeczona i nie wyobrazam sobie latac po sklepach lub stac nad zelazkiem w 9 miesiacu
Misiu ja jak byla w szpitalu na badaniach 21 sierpnia to lekarz mi powiedzial,ze dziecko ulozone glowka w dol,a pare dni pozniej na usg (4 dni pozniej) okazalo sie ze dziecko ulozone poprzecznie (glowa z prawej strony brzucha).Tak wiec tez dziwnie.Ale dziecko ma prawo sie ustawic w dol do 35 tygodnia tak wiec mysle,ze jeszcze sie moze namysli i zejdzie glowa w dol.
Larvuniu wspolczuje problemow z kredytem. I nie narzekaj tylko cierpliwie czekaj.A zawsze jakis ciuszek mozesz kupic Marcelkowi,mozesz to robic co jakis czas i za mala ilosc gotowki.ja tak robialam.Jak mialam jakis nadprogramowy grosz to szedl na dzidzie.
Kupilam sobie skarbonke i w przeciagu tygodnia uzbieralam 130 euro na usg.
Ale wtedy wszystkie drobne szly do skarbonki.
Kunda witaj.Pochwal sie sypialnia
Sylwia ale przezycie z tym pozarem
DObrze,ze Wam nie zaszkodzil dym i wogole,ze Wam sie nic nie stalo.
kajuniu wspolczuje rozstepow,ja mam po poprzedniej ciazy na cyckach.
Juz w wiekszosci zbladly,ale jednak ja je widze.
Mam nadzieje,ze mnie ominie to w tej ciazy.
Lilka sliczny kombinezonik ten bezowy.
Ja narazie nie mam,ale chyba tutaj kupie jakis.Ale jak bym kupowala to na 68 a nie na 74
Jessssu tyle Was dziewczyny,ze juz zapomnialam komu mialam jeszcze odpisac
Aha Ladnia ciesze sie,ze z blizniakami wszystko okey.A wage jak na tydzien ciazy maja jak najbardziej prawidlowa.
Ale chyba drugi dzidzius do konca zostanie niespodzianka??
A co sie dzieje z Olpa?
Ufff ale sie napisalam
Misia
ja prawie wogole ryb nie jadam teraz Bo tutaj nie rybny kraj, tylko sery, kluchy i czekolada;-) Ale zainspirowalas mnie i kupie w koncu jakas rybke, bo juz nie pamietam kiedy jadlam
Sylwia
dobrze ze skonczylo sie bez ewakuacji...
Anineczka
100szt. newborn?? Mi sie wydaje, ze jedna paczka wystarczaZ tego co pamietam to ja mialam jedna, sama sie dziwilam czemu te newborny sa w malych paczkach a pozniej sie okazalo, ze trzeba bylo szybko ¨dwojki¨kupowac...
Co do prania ciuszkow to ja dla Victorii upralam z miesiac przed porodem a pozniej juz nigdy wiecej nowych ciuszkow nie pralam
ja prawie wogole ryb nie jadam teraz Bo tutaj nie rybny kraj, tylko sery, kluchy i czekolada;-) Ale zainspirowalas mnie i kupie w koncu jakas rybke, bo juz nie pamietam kiedy jadlam
Sylwia
dobrze ze skonczylo sie bez ewakuacji...
Anineczka
100szt. newborn?? Mi sie wydaje, ze jedna paczka wystarczaZ tego co pamietam to ja mialam jedna, sama sie dziwilam czemu te newborny sa w malych paczkach a pozniej sie okazalo, ze trzeba bylo szybko ¨dwojki¨kupowac...
Co do prania ciuszkow to ja dla Victorii upralam z miesiac przed porodem a pozniej juz nigdy wiecej nowych ciuszkow nie pralam
Lilka:-)
Kurcze ale cudne dziecię tej twojej koleżanki
Misia:-)
Twoje maleństwo też przśliczne,aż miło popatrzeć na takie bobaski
Sylwia:-)
To widze ze tez przeżyłaś pożar hih tyle ze ja w dzień ale prawie moja firma sie spaliła wiec serce miałam w gardle.
kathhe:-)
Ja uzywam zwykłej oliwki i zadnych innych kosmetyków.Sądze ze nawet jak maja wyjsc roztępy to Vishy czy jak to sie pisze nie pomoże.
Ja wróciłam do domku z pracy,pojde tylko na zamknięcie bo zimno jak diabli 9 stopni tylko.Kumpela wrócila dzis z Poznania z ciuszkami bo zawsze przywozi fajne,i kupiłam sobie kurteczke;-) za zime taka silczną,poprawilam sobie humor,bo wszyscy mnie dzis denerwowali
Baba od surówek pretensje miala do mnie ze zła surówke mi wysłała i droższa rozumiecie głupie babsko?Sama zawiniła i jeszcze pretensje
Zażądałam na czwartek 10kg właściwej surówki na jej koszt!!!
Listonosz przyniusł mi dzis chorobowe za dwa miesiące i sie lekko zdziwiłam kurcze niby kobieta w ciazy dostaje 100% a tu jak byk potrącili mi 270zł na podatek
Wiec nie miałam dzis dobrego dnia...Teraz pije ciepła herbatę z cytrynką dla relaksu
Kurcze ale cudne dziecię tej twojej koleżanki
Misia:-)
Twoje maleństwo też przśliczne,aż miło popatrzeć na takie bobaski
Sylwia:-)
To widze ze tez przeżyłaś pożar hih tyle ze ja w dzień ale prawie moja firma sie spaliła wiec serce miałam w gardle.
kathhe:-)
Ja uzywam zwykłej oliwki i zadnych innych kosmetyków.Sądze ze nawet jak maja wyjsc roztępy to Vishy czy jak to sie pisze nie pomoże.
Ja wróciłam do domku z pracy,pojde tylko na zamknięcie bo zimno jak diabli 9 stopni tylko.Kumpela wrócila dzis z Poznania z ciuszkami bo zawsze przywozi fajne,i kupiłam sobie kurteczke;-) za zime taka silczną,poprawilam sobie humor,bo wszyscy mnie dzis denerwowali
Baba od surówek pretensje miala do mnie ze zła surówke mi wysłała i droższa rozumiecie głupie babsko?Sama zawiniła i jeszcze pretensje
Zażądałam na czwartek 10kg właściwej surówki na jej koszt!!!
Listonosz przyniusł mi dzis chorobowe za dwa miesiące i sie lekko zdziwiłam kurcze niby kobieta w ciazy dostaje 100% a tu jak byk potrącili mi 270zł na podatek
Wiec nie miałam dzis dobrego dnia...Teraz pije ciepła herbatę z cytrynką dla relaksu
anineczka
No wlasnie,jak bedzie za duzo pieluch to oddam.Ale z Pampersa sa do 5 kilo a z Huggiesa do 6 kilo.I sa troszke wieksze niz Pampersa,tak wiec zobaczymy...
Anineczka
Teraz wyglada na to,ze mlody bedzie mniejszy niz jego braciszek tak wiec sie zobaczy.
Ja pralam i prasowalam do 3 miesiecy chyba,a pozniej tylko pralam.No i na samym poczatku metki wypruwalam.
A z rybek uwielbiam makrele zlowione przez mojego meza.Sa przepyszne.Wczoraj mialam dorsza zlowionego przez mezusia
narobilas mi smaku z tymi rybami, jutro zrobie jakas na obiadek ;-)No wlasnie,jak bedzie za duzo pieluch to oddam.Ale z Pampersa sa do 5 kilo a z Huggiesa do 6 kilo.I sa troszke wieksze niz Pampersa,tak wiec zobaczymy.
Teraz wyglada na to,ze mlody bedzie mniejszy niz jego braciszek tak wiec sie zobaczy.
Ja pralam i prasowalam do 3 miesiecy chyba,a pozniej tylko pralam.No i na samym poczatku metki wypruwalam.
A z rybek uwielbiam makrele zlowione przez mojego meza.Sa przepyszne.Wczoraj mialam dorsza zlowionego przez mezusia
Kurcze jak Jordan szaleje,normalnie widze jego nóżke rączke i głowke jak wypycha.Nie wiem co mu nie pasi?Czasami sie zastnawiam czy zawsze jak kopie to okazuje nie zadowolenie czy równiez zadowolenie?Jak myslicie czytałyscie gdzies o tym?
WIELKI zestaw dla MALUSZKA r. 0-6 m-cy (61szt) (229613366) - Aukcje internetowe Allegro
!!! MEGA ZESTAW DLA CHŁOPCZYKA 0-6 M -61 SZT. !!! (228127790) - Aukcje internetowe Allegro
A co myslicie o takich zestawach z allegro bo jak widze te piękne ciuszki wogóle nie zniszczone to mam chęc sie skusić i zamówic.Co o tym sądzicie i oceńcie cenowo.
!!! MEGA ZESTAW DLA CHŁOPCZYKA 0-6 M -61 SZT. !!! (228127790) - Aukcje internetowe Allegro
A co myslicie o takich zestawach z allegro bo jak widze te piękne ciuszki wogóle nie zniszczone to mam chęc sie skusić i zamówic.Co o tym sądzicie i oceńcie cenowo.
anineczka
narobilas mi smaku z tymi rybami, jutro zrobie jakas na obiadek ;-)
Ja za to bede miala jutro typowe polskie danie czyli schabowe z suroweczka i ziemniaczkami.
A teraz wsuwam lody,bo moj mlody od 3 dni cicho siedzi i trzeba sprawdzic czy jest tam jeszcze
reklama
Od 3 dni i mówisz to tak całkiem spokojnie?
Ja za to bede miala jutro typowe polskie danie czyli schabowe z suroweczka i ziemniaczkami.
A teraz wsuwam lody,bo moj mlody od 3 dni cicho siedzi i trzeba sprawdzic czy jest tam jeszcze
Podziel się: