reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

sabina
nic mi nie mow...ja to okropny leniuch jestem, zawsze wszystko odkladam. Naszczescie u mnie juz po obiedzie, tradycyjnie- risotto:-p
Ide podlogi pomyc ...

reklama
Kurcze dziewczyny zaraz zaczniecie pisac o pysznosciach a ja nawet garnkow jeszcze nie mam!! Musze sie dzisiaj wprosic do ktorejs, ktora chetna?? :D

Anit zapraszam:-) ale u mnei dzis sam karczek:-) heheh bo nie wiem jeszcze z czym go zrobić:-)
ale oiecuje że jutro postaram się cos lepszego:-) takze zapraszam do jutra:-)

Ladina nie szalej z tymi podłogami!:szok:Uważaj na siebie!

Sabina ja wczoraj poszłam na łatwiznę i pozjadaliśmy resztki z sobotniego grilla:-D a dzisiaj to już troszeczkę bardziej sie napracowałam, ale tylko troszeczke:-D bo zrobiłam makaroznz sosem:szok::laugh2: Ale i tak nie ma jak lody-właśnie skonczyłam wcinac!!!Pychotka:-D

Sabina dzisiaj wybredna nie bede,sama nie mam szans nawet sobie ziemniaka ugotowac :p Moze dzisiaj nie wytrzymam i pojedziemy po jakies garnki i duuuuzo jedzonka :D

reklama
Do góry