reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
ja z rzeczy które dziś zrobiłam włożyłam naczynia do zmywarki:-) wyciągnąć juz mi się nie chce:-) i kto jest większym leniem
A
Anitt
Gość
Kurcze dziewczyny zaraz zaczniecie pisac o pysznosciach a ja nawet garnkow jeszcze nie mam!! Musze sie dzisiaj wprosic do ktorejs, ktora chetna??
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Anit zapraszam:-) ale u mnei dzis sam karczek:-) heheh bo nie wiem jeszcze z czym go zrobić:-)
ale oiecuje że jutro postaram się cos lepszego:-) takze zapraszam do jutra:-)
ale oiecuje że jutro postaram się cos lepszego:-) takze zapraszam do jutra:-)
Jagoda_JJ
mamusia Blaneczki
Ladina nie szalej z tymi podłogami!Uważaj na siebie!
Sabina ja wczoraj poszłam na łatwiznę i pozjadaliśmy resztki z sobotniego grilla a dzisiaj to już troszeczkę bardziej sie napracowałam, ale tylko troszeczke bo zrobiłam makaroznz sosem Ale i tak nie ma jak lody-właśnie skonczyłam wcinac!!!Pychotka
Sabina ja wczoraj poszłam na łatwiznę i pozjadaliśmy resztki z sobotniego grilla a dzisiaj to już troszeczkę bardziej sie napracowałam, ale tylko troszeczke bo zrobiłam makaroznz sosem Ale i tak nie ma jak lody-właśnie skonczyłam wcinac!!!Pychotka
A
Anitt
Gość
Sabina dzisiaj wybredna nie bede,sama nie mam szans nawet sobie ziemniaka ugotowac Moze dzisiaj nie wytrzymam i pojedziemy po jakies garnki i duuuuzo jedzonka
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
hehe same lenie na tych listopadówkach:-)
no przepraszam Ladina się tylko nieładnie przepracowywuje:-)
no przepraszam Ladina się tylko nieładnie przepracowywuje:-)
reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Jagoda ale mi smaka z tymi lodami zrobiłaś:-) gardło mnei boli ale zachcianka zwyciężyła:-) własnie wcinam waniliowe:-)
Podziel się: