reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

kochane wlasnie wrocilam do domu chociaz na godzinke nie daje rady usiedziec w kebabie jest tak gorąco zaraz chyba padne,boze drugi dzien sie tak slabo czuje.

reklama
..napisalam sie tyle i gdzie to zniknelo?! ..zaczne jeszcze raz...
Women teraz Ty zmienilas awatarke ;-) suuuper fotka! Najpierw misia teraz Ty... no no.. tez moze sobie strzele jakas sexi :-) ale nie teraz...
women nie wracaj czasem do pracy, poradza sobie swietnie tam bez ciebie! Odpocznij z maluszkiem sobie. Ehh ten upal. Ja tez cos dzis slabo sie czuje. Bylam nad jeziorkiem wlasnie co wrocilam. Piesek poplywal sioebie za patyczkiem a ja zdazylam nogi pomoczyc. Ludzie zaczeli sie schodzic...ehh.. a poszlam na ubocze na dziko..., no ale musialam wracac do domu, bo pies ludziom zaczynal przeszkadzac i zeby sie nie klucic z nimi zabralam psa i pojechalam z tamtad. Przeciez nie bylam centralnie na plazy! tylko na uboczu.... :wściekła/y:
no a rano bylam robic krzywa cukrowa -bleeeee, wyniki mam odebrac przed 18.00 Ciekawe czy dobrze wsio wyjdzie.
milego dnia kochane! ...ehh i jutro do pracy juz musze isc. Oby do piatku i L4!! :-D

Women avatarek super:-)
Larvunia daj znać po wynikach ale na pewno wszystko dobrze:-)
Kajunia nie jedz tyle jabłuszek:-)

a ja dzis po boróweczki byłam na ryneczku i koktajlik zaraz robić będę :-) a przy okazji kupiłam winogronka i śliweczki żółciutkie:-) jami jami:-) co ja bym bez owoców zrobiła:-) hehehe

buźka

Witam w slonecznie i cieplo:-),ach ten Belfast,ciagle sie ze mna droczy:rofl2:,rano pada a w polodnie sloneczko swieci i jak tu sie ubrac?Bo zimny wiaterek od morza wieje:tak:.Wazne,ze nie ma upalow.

Anieczka i mirka.mkm dziekuje za informacje:-):tak::happy2:,podnioslyscie mnie kochane na duszy;-):-):blink::happy2:.Juz sie tak nie boje:tak:.Jak bede miala jakies konkretne pytania to napewno zadam.DZIEKUJE:-):tak::happy2:!!!!!!!!!!!!!!!!!

Women dzielna jestes,ale nie przemeczaj sie mysle,ze pomocnicy sa i napewno dadza sobie rade:-);-):tak:.

Larvuniu jak tam wyniki??????????

Kajunia no to szlaban na jabluszka????:zawstydzona/y::-(

A ja tak je uwielbiam ze gdybym miala je odstawic to bym chyba cala ciaze nieszczesliwa chodzila.Z reszta od poczatku ciazy jem i jem owoce jak szalona dzien bez kilku jablek,bananow,pomaranczy(choc te moga maluszka uczulac),czy winogron to dzien stracony.Tylko cos na arbuza nie mam za bardzo checi:confused2:,a tak je uwielbiam:tak::zawstydzona/y:.

Dzis caly dzien na miescie bylam i cos mi brzuszek twardnieje i chyba zaczyna sie cwiczyc bo jakies skurcze czulam:nerd::confused2:,slabe ale zwsze to jakis sygnal,mam nadzieje,ze nic strasznego sie nie dzieje:blink:.
Pozdrwiam;-):-):happy2:.

Kajunia no to szlaban na jabluszka????:zawstydzona/y::-(

A ja tak je uwielbiam ze gdybym miala je odstawic to bym chyba cala ciaze nieszczesliwa chodzila.Z reszta od poczatku ciazy jem i jem owoce jak szalona dzien bez kilku jablek,bananow,pomaranczy(choc te moga maluszka uczulac),czy winogron to dzien stracony.Tylko cos na arbuza nie mam za bardzo checi:confused2:,a tak je uwielbiam:tak::zawstydzona/y:.

sylwia ja też wcinam baaaardzo dużo owoców, ostatnio u mnie na topie są same brzoskwinie i nektarynki :-D zauważyłam że odpycha mnie od bananów i winogron :zawstydzona/y: a na jabłka się skusiłam bo były baaardzo kwaśne :sorry:
no i wcinam jak szalona ogórki kiszone :rofl2::rofl2::rofl2: teściowa nie wyrobi z zaprawianiem ich :-p

Sylwia ja mam tak samo owoce sa na porządku dziennym:-) bez tego żyć by się nie dało:-)

a co do twardego brzuszka to pewnie przez to że tyle kilometrów zrobiłaś na nóżkach:-) też tak mam jak pochodze dłużej:-)

wyniki odebrane... nie znam sie na tym ginekolog mi powie w piatek czy sa dobre czy nie...a tak do tej pory moze Wy mi powiecie czy sa dobre a wiec tak:
na czczo 94,78
obciazenie 50g glukozy po 1 h 194,67
wypilam prawie jednym duszkiem....feee...blleeee....i tffuuuu..... :sick: nigdy wiecej!

oki jade po samochod do mechanika, mezus oddal teraz trzeba po niego jechac ;-)

kolacyjka zjedzona, brzuszek wysmarowany, wykopana ... pachnąca i ssąca renni mówię wszystkiem DOBRANOC :-)

wyniki odebrane... nie znam sie na tym ginekolog mi powie w piatek czy sa dobre czy nie...a tak do tej pory moze Wy mi powiecie czy sa dobre a wiec tak:
na czczo 94,78
obciazenie 50g glukozy po 1 h 194,67
wypilam prawie jednym duszkiem....feee...blleeee....i tffuuuu..... :sick: nigdy wiecej!

oki jade po samochod do mechanika, mezus oddal teraz trzeba po niego jechac ;-)

na czczo jest oki.
ale drugi wynik :no:
powinnas mieć poniżej 140 po tym obciążeniu :-(
prawdopodobnie zostaniesz wysłana na drugą próbę 75 g glukozy...

reklama
mamcie my z juniorkiem też mówimy dobrej nocki i kolorowych :-)
Larvunia Misia ma racje:-( pewnie Cię wyślą na obciążenie 75g....ale ponoc jak rozmawiałam z lekarką bardzo często po obciążeniu 75g. wynik wychodzi niższy niż po 50 g. wiec wszystko bedzie dobrze:-)

buziaki:-) mamcie i brzuszki:-)

Do góry