reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Dobry wieczor:happy2:.
Tak sobie patrze na moj termin porodu i sie zastanawiam,czy bede miala powtorke z rozrywki,a mianowicie czy dzidzia nie urodzi sie 3 tyg przed terminem:rofl2:,a wy jak myslicie:confused2:?Mam sie sugerowac pierwsza ciaza czy dac sobie z tym spokuj i poczekac na to co bedzie?:-p

reklama
Hej:-)

Myslalm, ze padne na nos przez te upały... a nalazilam sie dzis duuuuzo... rano na 8.45 mialam na depilacje, potem o 9.30 umowilam sie z przyjaciolka (z rocznym synkiem:-)) ...a na 12 szlam na pazurki u stop:-) ...takze o 13.30 wyszlam od kosmetyczki, potem z mezem jeszcze do urzedu pozalatwiac sprawy... i pojechalismy do firmy, wrocilam o 20tej... a mezus jeszcze w pracy... ale czuje sie wyjatkowo slabo, na nic nie mam sily... zmobilizowalam sie tylko by zmienic u mojego krliczka trociny i wysprzatalam lazienke... :tak::tak:

Ja tez dzis odebralam wynik po obciazeniu - 129:-)

Dziewczyny, mam pytanie jak radzicie sobie z depilacja bikini?

Ja kiedys maszynka, ale robily mi sie krostki i efewkt juz nastepnego dnia byl zaden...:-:)-( teraz wosk... i mam problem, strasznie wrastaja mi wloski (ale tylko na bikini, bo nogi, paszki sa ok) ...kosmetyczka zaleca masowanie ruchami okreznymi szorstka gabka podczas mycia, ale jakos nie daje to efektu...:wściekła/y::wściekła/y: wrastaja, ja je wyciagam (a wlascicwie wyciagalam, bo terazprze brzusio guzik widze:szok:), robia sie ranki, blizny i wrastaja dalej... ufff, tyle ze wloskow nie ma... i juz sama nie wiem, czy lepsze kremy depilujace, czy sa jakies cudne srodki aby nie wrastaly:wściekła/y::wściekła/y: ...ufff, poradzcie cos, bo juz nie wiem...
a jeszcze dzis depilowala mnie jkasa inna kobietka, bo moja kosmetyczka na urlopie, i porobila mi normalnie siniaki... wygladam okropnie:wściekła/y::wściekła/y: ...az nie wiem jak jutro pojde do ginekologa, bo jestem umowiona...

Nie mam chyba innego wyjscia jak poczekac na to co bedzie:-),no zobaczymy.:-D
Wszystkim mamciom:-) i brzuszkom :-) zycze dobrej nocki.

Misia, ja zrobilam zel na calosci a koncowki z bialego zelu... na laczeniu mam jakies blyskotki:-D:-D i to fajna sprawa, w zeszlym roku robilam k. sierpnia - przed urlopem, to trzymalo mi sie do pocz. grudnia... ...no i wreszcie fajnie wygladaj stopki, bo do tej pory byly bidulki ciagle w zapomnieniu - remont i ciagly brak czasu...:wściekła/y::wściekła/y: aha i unas to koszt 30zl:-):-):-)

Anulka ja mam ten sam problem i tez nie wiem jak mam sobie z tym radzic:no:,tylko,ze ja jestem tradycjonalistka i katuje moje biedne okolice bikini maszynka:wściekła/y:,wloski wrastaja i to mnie strasznie drazni.Wstyd sie przyznac :sorry:ale dalam sobie spokuj z tymi miejscami bo juz niedowidze :nerd:i gole je raz na jakis czas (czytac raz na 1-2 tyg):sorry:,wiec musze nieciekawie wygladac,na szczescie maz jest wyrozumialy i pociesz mnie jak potrafi:tak:;-),bede sie tym martwic po porodzie.

Misia, ja zrobilam zel na calosci a koncowki z bialego zelu... na laczeniu mam jakies blyskotki:-D:-D i to fajna sprawa, w zeszlym roku robilam k. sierpnia - przed urlopem, to trzymalo mi sie do pocz. grudnia... ...no i wreszcie fajnie wygladaj stopki, bo do tej pory byly bidulki ciagle w zapomnieniu - remont i ciagly brak czasu...:wściekła/y::wściekła/y: aha i unas to koszt 30zl:-):-):-)

wow to fajniutka cena! chyba się skuszę! :-)
a co wrastania włosków... nie znam sposobów, ale jak kiedyś będę - brzydko mówiąc - sr..ła kasą to sobie zrobię laserową depilację tych okolic :-p

reklama
na czczo jest oki.
ale drugi wynik :no:
powinnas mieć poniżej 140 po tym obciążeniu :-(
prawdopodobnie zostaniesz wysłana na drugą próbę 75 g glukozy...

bbuuu... misia ja niechce to bylo okropne :sorry::no2::sad: Kurcze zaczynam sie bac. Moja mam jest cukrzykiem, bierze tabletki, dziadek sie kluje tez cukrzyca... i moze teraz ja??????? :szok: nei nie nie...

poiedzcie mi te skurcze ktore moga wystepowac juz teraz, organizm niby cwiczy juz maja byc delikatne i bezbolesna taaaak? Bo dzis , ale to moze z przemeczenia i tej duchoty na dworze chwycil mnie dziwny skurcz jak do okresu, ale taki ze az musialam przykucnac bo wystac sie nie dalo. trwalo to max minutke, ale bol chwycil straszny, taki skurcz jakby. Takie beda przyporodzie? Czyt to jakis inny skurcz wywolany zmeczniem?

dziewczyny ide spac juz. Ciekawe co mi ginekolog powie w piatek, az sie boje.

Do góry