reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Witam słonecznie! U nas jest przepiękna pogoda, aż chce sie życ:tak::happy2:

Anineczko już na pewno na tak długo nie znikne, remont to była prawdziwa męczarnia, ale teraz juz po wszystkim:tak:

Pati wg mnie Natan to niesamowite imię, Oskar średnio mi się podoba:-)

Larvuniu maszeruj na to L4 i to już!:-D:-D:-D

Anulka widzę ze u ciebie dalej remont biedulko, kiedy koniec?

Mirka jeżeli bedzie cie dalej tak bolec to koniecznie idz do gin. Każdy ból niepokojący który utrzymuje sie dłuzej trzeba skonsultowac z lekarzem, to już nie przelewki...

Ja za chwilke wybywam z mężulkiem i z psiakiem na jakąś wycieczke, przez te remonty już dawno nigdzie nie byliśmy, trzeba troszke dotlenic maleństwo. A póki co mój Robercik robi śniadanko, pyszną jajecznice...ale zapachy...mmm...zmykam jeść..:-D Miłego dnia!!!

reklama
Dzień doberek

mirka.mkm
pępek moze Cie boleć jeszcze w jednym przypadku,ostatnio to miałam:sick:jak mały ciągnie za pepowine i sie obkreca ale mnie to bolało jakies 30 min a ty powinnac bezwłocznie udac sie do lekarza nawet jesli bol minie,pepowina i dzidza to nie przelewki tyle sie o tym nasłuchałam od gina.

anulka1979,Ladina dzieki kobiety za te słowa,bardzo mnie mobilizują i podtrzymują na duchu,ale gwarantuje Wam ze jak byscie sie znalazły w takiej samej sytuacji tak samo byscie postopiły,bo takie sa MAMUSIE :-):-):-)

UCIEKAM DO ROBOTKI BUZKA I DO WIECZORA:tak:

witam kochane!!
ojejku niedzielny poranek a tu juz takie rozmowy ;-) Fajnie.
Ja juz tez po sniadanku. Niestety dzis sama musialam sobie je zrobic, bo mezus do pozna wczoraj gral na kompie i jeszcze spi :crazy: No ale co niedziele mi robi sniadanka, wiec dzis mu odpuszcze. Z piesekiem tez juz bylam na dworku.. super zapowiada sie pogoda u mnie :cool2:

dobry:-)

anulka1979...ale numer z tymi imionami:-):tak:
widać podobne gusta mamy;-),
my co do Samuela nie mieliśmy wątpliwości
rodzina bardziej...ale, ostatecznie to nasze dziecko:-p
ja teraz bardziej za Natanem jestem,
nawet mówię już że Natanek to...Natanek tamto...
otoczenie w sumie różnie,raczej na nieeee
na szczęście jest jeszcze trochę czasu:crazy::rofl2::happy2::-D:-p

u nas pikna pogoda,
zaraz z synkiem do kościółka lecimy
a póżniej do kina na Harry Pottera:elvis:

milutkiej niedzieli mamusie!!!:happy::happy::happy::happy:

women:
chyba masz racje z ta pepowina
to nie jest tak ze bolalo mnie caly czas od wczoraj tylko co jakis czas jakby ktos pocigna za pepek
ale juz teraz nic nie czuje oprocz oczywiscie ruchow malego
wiec pewnie sie bawil
bo te bole nigdy nie byly dlugie tylko co jakis czas takie naciaganie
tak czy siak powiem o tym ginowi

witam

od wczoraj jestem jakaś bardzo niespokojna i podenerwowana :-(
wczoraj zauważyłam, że leci mi już siara :zawstydzona/y: teraz piersi są miękkie, ciężkie i ogromne :cool2:
czy to jest normalne :confused: tej siary było dużo :zawstydzona/y:

POMOCY :sorry:

reklama
Kajunia
normalne, nie musisz sie stresowac;-) Zaopatrz sie we wkladki coby sobie cyckonosza nie wyswiechtac;-)

Kurde a mi sie teraz caly czas brzuch napina. Zaczynam sie martwic:-(

Do góry