reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Dzien dobry moje miłe
Wlasnie wrócilam ze szpitala,siedzialam 4 godziny i czekalam na echo serduszka szokkkkkkkkkkkkk,wsciekla jestem jak niewiem.Ale wyniki sa ok,co prawda obrzek w opłucnej nadal sie utrzymuje ale sie nie powieksza i całay układ jest ok serduszko rowniez.Wiec jest dobrze,jutro na kontrolę.
Wiedze ze sie niezle rozpisałyscie dzisiaj.
Co do mojego pana,no podchodze bardzo ostroznie,nie potrzebne mi teraz jakies rozczarowania,zobaczymy jak sie wszytsko potoczy.Buzia.Ja uciekam do firmy bo umowilam sie z dostawcami.

reklama
anineczka
do tego quinny powinien pasowac fotelik maxi-cosi,
jesli chodzi o ten ABC to jak wejdziesz w händler to tam jest online shop, i tam musialybys sobie poszukac
A do tego ABC Zoom tez pasuje fotelik tylko nie wiem jakiej firmy, jak wejdziesz w ten link ktory podalam z prawej strony bedzie- desings i wtedy pojawi sie pod zdjeciem taka lupa tam sa zdjecia z fotelikiem i gondola tego wozka. Dla mnie bomba!!!
Jak znajde cene to ci napisze;-)
Co do odpieluchowywania to ja tez czekalam na te cieple dni:tak:

Malinois aż dziwne że nie masz dostępu bo interweniowałam w Twojej sprawie. Czemu nie pisałaś że dalej nie masz dostępu? Zaraz Cię tam wcisnę.

Jolie dziękuję za wiadomość na gg.

Kajuniu, Kreciku
:
wiecie co fajna ta lista na forum lutóweczek, ale ja bym zrezygnowała z daty ślubu :-) to już chyba za dużo tych informacji na nasz temat, zresztą nie wszystkie chyba sobie życzą żeby udzielać takich informacji ;-) no i to samo z zawodem. Moja propzycja to tylko ksywka, imię, wiek, termin, gdzie mieszkamy i czego się spodziewamy ;-)

tak bym to widziała:

Misia_Q
termin 2 listopada
Imię: Kasia wiek: 24 lata
Mieszka w Wrocław (Dolnośląskie)
Spodziewa się: Synka Igora

ooo jaki tłuma na forum :-D:-D:-D SUPER miałam co czytać, choć przyleciałam raczej po pomoc :zawstydzona/y:

Dziewczyny!Codziennie rano mam problem ze wstaniem rano z lozka.Bola mnie lydki jak jasna cholera a dzisiaj normlanie kustykalam po domu przez dobre pol godziny!Z dnia na dzien gorzej.Skad sie to dranstwo bierze?

Motylinku mi też bardzo dokucza kurcz łydek ... czasami nawet ryczę w głos :zawstydzona/y: niestety sam masaż nie pomaga :no: a cały czas biorę magnez 3x1 :zawstydzona/y:
Ja mam dalej bole w pachwinach a w prawej to juz czasem takie bolesne ze plakac sie chce!!!!

No właśnie szukam POMOCY o ból w pachwinach :zawstydzona/y: dziewczyny dzisiaj nie mogę chodzić ... co jakiś czas dostaję potworny ból pachwin :-( najczęściej przy chodzeniu :zawstydzona/y: kiedyś wyczytałam, że ból pachwin jest związany z rozciąganiem się macicy :eek: o so chozi z tym bólem :confused:
Sylwia ten pomysl wyszedl od Kajuni a ja tylko ukradlam kolejnosc od lutowek!!!! To Kajunia wypatrzyla!!!!

:-p:-p:-p

Bardzo przepraszam :zawstydzona/y::sorry2:,musialam niedoczytac, (mam nadzieje,ze Kajunia mi wybaczy:zawstydzona/y:)

jasne że wybaczam :-D;-):-D
Kajuniu, Kreciku:
wiecie co fajna ta lista na forum lutóweczek, ale ja bym zrezygnowała z daty ślubu :-) to już chyba za dużo tych informacji na nasz temat, zresztą nie wszystkie chyba sobie życzą żeby udzielać takich informacji ;-) no i to samo z zawodem. Moja propzycja to tylko ksywka, imię, wiek, termin, gdzie mieszkamy i czego się spodziewamy ;-)

tak bym to widziała:

Misia_Q
termin 2 listopada
Imię: Kasia wiek: 24 lata
Mieszka w Wrocław (Dolnośląskie)
Spodziewa się: Synka Igora

jak najbardziej ZA :tak::tak::tak:

Kajuniu ja tez mam takie bole pachwin :sick::sick::sick:
I nie przypominam sobie ich z pierwszej ciazy :dry:
Wtedy klade sie na wyrku i zwijam w klebek,bo nawet noga ruszyc nie moge.
Niestety czasem mnie zlapie jak musze sie zajac malym :eek::baffled::baffled:
I wtedy wolam o pomoc do Boga :sorry2:

Misiu jezeli chodzi o liste to wlasnie dlatego napisalam ,ze jak macie jakies "ale" to walcie smailo! Twoj pomysl z ukroceniem danych tez mi sie bardzo podoba, no i przeciez chodzi o to by Tobie bylo latwiej!!!! hihii

To co, mozemy Ci wysylac dane na Priva?????? (oczywiscie w tej kolejnosci jak sama podalas)

czesc mamuski!!
ale sie rozpisalyscie!!! ;-) ..ale mam czytania teraz....
pozdrawiam, lece cos przekasic i poczytam....

reklama
Larvunia, smacznego i miłej lektury :-)

Krecik, Misia, ja już wysłałam swoje dane do listy....chyba nie pospieszyłam się za bardzo?

Do góry