reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
156.png

Misia_Q
termin 2 listopada
Imię: Kasia wiek: 24 lata
Mieszka w Wrocław (Dolnośląskie)
Spodziewa się: synka Igora
k77Dp2.png

Kajunia
termin
4 listopada
Imię: Karolina wiek: 24 lata
Mieszka w Kościerzyna (pomorskie)
Spodziewa się: BLIŹNIAKÓW Olivier, Oskar
dev307pr___.png

Women23
termin 5 listopada
Imię: Monika wiek: 23 lata
Mieszka w Bydgoszcz (Kujawsko-Pomorskie)
Spodziewa się: synka - imię jeszcze nie wybrane
dev308bb___.png

Krecik
termin
9 listopada
Imię: Agata wiek: 27 lat
Mieszka: Niemcy (Worms)
Spodziewa sie: synka - Colin Mathias
.png

anineczka
Termin 9 listopada
imie: Ania wiek: 25 lat
zamieszkala w Tuam w Irlandii

spodziewa sie synka-imie wstepnie Mateo

f351101.jpg

sabina_p
termin 11
listopada
Imię: Sabina wiek: 25 lat
Mieszka w
Nowy Sącz (Małopolskie)

Spodziewa się: synka - imię zostanie wybrane po urodzeniu:)

Anulka7890

termin 19 listopada
Imię: Ania wiek: 26 lata
Mieszka w Włochy (Torino)
Spodziewa się: synka Daniela
p461570.png

jolie
termin 29 listopada
Imię: Jola wiek: 26 lata
Mieszka w Jelenia Góra (Dolnośląskie)
Spodziewa się: córki Leny
ebd69dfa89.png

177.png

8 chłopczyków
babyboy.gif
, 1 dziewczynka
babygirl.gif

Widze ze Misia sie swietnie spisuje!!! Dziekujemy kochana!!!

A gdzie wy sie podziewacie??? Czyzby spadek sil na wieczor???

Mi dzisiaj idzie dobrze, wypilam sobie kawke mrozona i jest super!!! Dostalam takiego powera ze chyba nie pojde dzis lulu, hihihi!! No moze pojde ale to z rozsadku i przez ten bol w pachwinie!!!
Jutro za to mam pierwszy kurs rodzenia! Chodzila w zeszlym roku ale dla oderwania sie od codziennych obowiazkow mezyk stwierdzil ze to bedzie dobry sposob!
Poza tym cwiczymy tam i moze pomoze to przeciw tym bolom a i spotkam inne ciezaroweczki!!! Zobaczymy, jutro wieczorkiem zdam relacje!!!

Misiu z twoja figurka to mozesz wszystko nosic!! Spodniczka jest extra i mam nadziej ze tobie tez bedzie odpowiadac!!! Oczywiscie wklejaj zaraz foty jak ja dosaniesz!!!

hihihi, Kreciku ale mi poprawiłaś humorek ;-) pewnie że się pochwalę :tak:

Mój laptopek właśnie łyknąl instalkę windowsa i teraz mi mąż ustawia wszystko, ufff w końcu będę miała swój kompik :-D

reklama
hej mamcie:-)

Ja tez zrobiłam zakup z 9fashion:-)
Sukienke:

rachelle1.jpg
rachelle2.jpg

ale tak super się ją nosi że jejku:-) i mam nadzieje że na całą ciążę wystarczy:-) bo fajnie ją można wykąbinować na mniejszy brzuszek:-) hehe

ale mam mamuśki ostatnio złe dni...o rajku....się śmieję sama z siebie że chyba jakaś depresja przedporodowa:-) jeśli wogóle cos takiego jest:-)

Wszyscy mnie wkur...na każdym kroku...buuuuuuuuuu
mam nadzieje ze mi przejdzie bo mam dosć...:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry