reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Tak Ladina chodzi o ten.
Bylismy na prezentacji i on naprawde nie jest taki zly.
Nawet moja koleznka z Anglii ma taki i bardzo sobie chwali.
Ale z checia zobacze co proponujesz.Poszukaj jesli mozesz :tak:
Jestem otwarta na propozycje.Cos musze wynalezc.
Napewno odpada Graco Stadium Duo.To jest dopiero porazka :eek:

reklama
quinny freestyle 4xl jest dla 2 ale nie pamietam czy dla bliznia sie nadaje
No fajny,nawet nawet.Ja potrzebuje wozka dla noworodka i dwulatka.A ciekawe czy do tego wchodzi jakis fotelik samochodowy?

Ladina ten Zoom tez fajny,ale nic a nic nie szprecham po niemiecku i nie moge znalezc ceny i czy maja wysylke na swiat.

Mirka ja mialam okazje ale nie chodzilam do szkoly rodzenia.Ale jezeli masz okazje to idz.

co sadzicie o tym nosidelku
050009002p.jpg

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
igo_pictrogramm02.gif
[/FONT]
igo_pictrogramm03.gif
igo_pictrogramm04.gif
[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]Ab ca. 4 Monaten: Mit Sicht und Körperkontakt (bis ca. 12 Kg) [/FONT][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]Ab ca. 6 Monaten:[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]Mit freier Sicht nach vorne (bis ca. 12 Kg)[/FONT][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]Rückenschonende Komfortstütze für ideale Gewichtsverteilung [/FONT]

Ja tez nie chodzilam do szkoly rodzenia.Opinie sa rozne,przewaznie mamy chwala.
Ladina
mokre plamy na dywanie czy podlodze mnie nie przerazaja.Probuje co jakis czas i jak narazie niestety z marnym skutkiem.Jeszcze mam "chwile"czasu zanim rodzinka sie powiekszy i mam nadzieje ze zdarzymy;-):-)Jestem dobrej mysli,staram sie.Bylby jeden wydatek mniej jak piszesz.A to tez wazne.

Temat wozkow...jak dla mnie koszamarny temat;-):no::tak:
Smoczek warto miec.Ja w badz razie niemam nic przeciwko smoczkom tym bardziej ze nasza mala uzywala go tylko i wylacznie do spania.W ciagu dnia dla niej nie istnial.

Chustko do noszenia nie mialam.Nosidelka az dwa i zadno tak porzadnie w uzuciu nie bylo.No ale moze teraz sie przydadza;-)
Ladina
Nie gratulowalam ci chlopaczkow!Gratuluje!!!Jakas zakrecona ciagle jestem.
WOzek juz kupiony?

reklama
Mirka chusta ciekawa.;-)
A lezaczek sliczniutki :tak::sorry2:
Tylko ja jakos nie jestem przekonana do tych nozek w lezaczku,moim zdaniem moglybyc masywniejsze,grubsze :tak:
Ja mam lezaczek po synku i on wlasnie ma grubsze nogi,ale moze moje obawy sa bezpodstawne :sorry2:

Co do odpieluchowywania.Ja tez jeszcze nie zaczelam a juz by sie przydalo.Zawsze powtarzam,ze czekam na cieple dni,coby mlody mogl sobie latac z gola pupa,ale chyba sie nie doczekam cieplego lata w tym roku :dry:

Do góry