reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Poszperałam i udało się znaleźć :-)

Tak to jest jak wchodzi się tylko na jedną stronę na forum. Nawet znalazłam nowy wątek z przepisami :tak: może teraz będę bardziej w temacie ze wszystkim (no prawie, bo tych przywilejów co "zaawansowane" nie mam) :-D

To jeszcze tu napiszę do Misi:
termin: 29 listopada (lub później)

reklama
FAJNEI ZROBILAM CO???
hehe nie mialo byc tak krotko!!!
Jeszcze raz!!!

NICK NAME: Krecik
TERMIN :9 listopad
OCZEKUJE: Synka, IMIE :Colin Mathias
IMIE MATKI: Agata , WIEK :27
SLUB : 06.08.2005
MIEJSCE ZAMIESZKANIA: Niemcy-Worms
DZIECI : Allanek
ZAWOD,ZAJECIE: Wychowanie Allanka

Krecik fajnie, podoba mi się;-)Jest to co potrzeba.

Krecik - bardzo fajne jest to co zaproponowałaś

A mam jeszcze jedno pytanie "techniczne". Jak napisać do Misi na priv? Wiem, że dla Was to wszystko jest oczywiste, ale ja znalazłam tylko gg Misi.

NICK NAME: Kajunia
TERMIN : 4 listopad
OCZEKUJE: bliźniaków - SYNKÓW, IMIE : Olivier, Oskar
IMIE MATKI: Karolina , WIEK : 24
SLUB : 30.07.2005r
MIEJSCE ZAMIESZKANIA: Kościerzyna - pomorskie
DZIECI : oczekuję
ZAWOD,ZAJECIE: wykształcenie średnie, nie pracuję

NO I OCZYWIŚCIE SUWACZEK :tak::tak::tak:

Najprosciej jest jak klikniesz na Misi nick i tam wyswietla ci sie rozne opcje! Jedna z nich to "napisz czy wyslij prywatna wiadomosc do uzytkownika" Tam klikasz , nadajesz tytul i wysylasz!!!

A co do listy to teraz tylko czekac czy Misia sie na to zgodzi!!!

Kajuniu suwaczek oczywiscie tez, ale tutaj teraz nie piszmy nic! Ja napisalam tylko przyklad i w tej kolejnosci wysylalybysmy Misi na priva takie info!
Oby sie zgodzila!!!

Witam we wtorkowe poludnie;-)
Telefon zamilkl nareszcie.Juz sie "opralam"i "oprasowalam"po urlopiku i mam chwile spokoju.
Ladina
Gratulacje nocnikowe!!!U nas ciagle jeszcze pielucha,niestety i jak narazie czarno to widze.Chyba musze uzbroic sie w cierpliowsc.

Serdeczne dzieki wszytskim za gratulacje dziewczynkowe!Sama bylam w lekkim szoku i chyba nadal jestem ze nam sie udalo hihihi.Jakos ciagle nie dociera.

Odwiedzilam sklep BabyMaxx i faktycznie asortyment cieniutki w porownaniu ze zdjeciami w necie.Wozkow blizniaczych raptem trzy i wszytskie trzykolowe,obok siebie.Ale udalo nam sie zakupic foteliki samochodowe.Najwazniejsze z glowy;-)

Dziewczyny!Codziennie rano mam problem ze wstaniem rano z lozka.Bola mnie lydki jak jasna cholera a dzisiaj normlanie kustykalam po domu przez dobre pol godziny!Z dnia na dzien gorzej.Skad sie to dranstwo bierze?

Hej,witam:-).
Widze,ze wiele sie dzieje,
misia wracaj szybko do zdrowia:happy:.Dobrze miec troskliwego meza przy sobie:tak:.
women super ze masz teraz kogos z kim mozesz isc na spacer czy na kawe,taki adorator podnosi na duchu i oczywiscie zycze powodzenia.
krecik swietny pomysl z ta lista,oby misia sie zgodzila na twoj pomysl .

U mnie nic sie ciekawego nie dzieje,oprucz pogody,ktora wkoncu dzisiaj dopisala:-D,mozna isc na spacer lub do parku posiedziec na laweczce,:tak:ale niestety wlasnie dzis musze siedziec w domu :baffled:i czekac na pana elektryka bo mi sie kuchenka elektryczna zepsla :angry:i nie ,mam na czym obiadku ugotowac:wściekła/y:.Koszmar,gdybym nie musiala siedziec w domu to napewno by padalo:dry:.Takie to moje szczescie.

reklama
Motylinku moze nie mozesz sie ruszac i lydki bola bo jakby nie bylo nosisz wiekszy ciezar niz zwykle i twoj organizm musi sie nauczyc funkcjonowania z takim obciazeniem???!!!!
Ja mam dalej bole w pachwinach a w prawej to juz czasem takie bolesne ze plakac sie chce!!!!

Do góry