reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Dzien dobry
Anulka Wszystkiego Najlepszego z okazji imienin >Buzkaaaaaaa<
Olpa
witaj na forum.Rozgość sie i czuj jak u Siebie.

Ja kobity zmykam zaraz do miasta ,wszytsko załatwiac pozniej wracam tu i biore sie za malowanie i drobny wystrój i generalne sprzątanie.Odezwe sie wieczorkiem buzka

reklama
Dzięki serdeczne za zyczenia:-):-):-) ...choc jakos nie bardzo czuje tegoroczne imieninki:-D:-D ...moze jak juz w domciu bedzie piknie to wtedy...
a poki co dzis mylam naczynia w wannie:-D:szok::-D:szok::-D ...bo zlewozmywak juz osadzony, ale musimy dokupic jakas tam rurke... takze wody jeszcze nie ma...:no::no:

Women, daj znac wieczorkiem jak poszly prace do przodu:-):-):-) no i powodzonka:-):-)

kobiety nie uwierzycie,własnie wrócilam z miasta
Wszystko załtwione,jutro odbieram regon jeszcze i wtedy juz do ksiegowej i po sprawie.Nie sadzilam ze to tak sprawnie mi pojdzie.Dwa urzedu w zaledwi 2 godzinki.Szok
Teraz szybciutko cos zjem i do roboty smigam.Wszystko juz kupilam do remontu takze juz sie nie moge doczekac.

Cześć Kajunia, witajcie wszystkie :tak:

Dziękuję za życzonka z okazji imieninek :-)
A teraz zmykam na obiadek i postaram się pojawić później.

No to ja też życzę wszystkiego najlepszego Aniom z okazji ich imienin.

Melduję się po długiej nieobecności. Nie było mnie, ponieważ najpierw byłam nad jeziorem razem z mężem (w Lubniewicach, czyli koło Larvunii, a do Gorzowa też raz pojechaliśmy, ale miasto nas rozczarowało, bo rzeczywiście niewiele tam do zwiedzania. Za to mąż zaprosił mnie tam do restauracji, niestety akurat nie byłam bardzo głodna, i jadłam pyszną zupkę cebulową, a mąż delikatną polędwicę, ojej zjadłabym taki obiad teraz...) a później przyjechała do mnie młodsza siostra i musiałam się Nią zająć, a to taka okropna gaduła :tak:

Women widzę, że super sobie radzisz!!! Chyba żadna kłoda rzucona pod Twoje nogi nie połamie Ci ich ;-) podziwiam Cię i życzę udanego urządzania nowo nabytego lokalu.

We wtorek byłam na USG i widziałam moją córeczkę w 3D, była taka śliczno-brzydka, cudowna :sorry2:

A dziś idę zobaczyć małą Lilkę, która urodziła się 13 lipca, nie mogę się doczekać:-)

Dzien dobry:-)

Na poczatek wszystkiego najlepszego wszystkim Aniom:-):-)

Witaj Olpa:-)

Dzisiaj doszlam do wniosku, ze musze zmienic gina. Czytam o tych wszystkich badaniach i az mi ciarki przechodza, bo ja mialam robione badanie krwi "az'" raz:baffled: Zadnej toksoplazmozy, glukozy... nic. Fakt, ze cieszylam sie, ze nie musze byc za czesto kluta, ale chyba to lekka przesada take olewactwo. Poza tym, moge przebolec to klucie raz na dwa miesiace:wściekła/y: Takze jak tylko wroce do Polski ide do innego lekarza.

Przedwczoraj bylismy z mezem ogladac wozki. Nawet zdecydowlaismy sie na jeden i juz chcielismy kupowac, bo cena byla bardzo atrakcyjna... dlatego tez dwa razy pytalam sie pani sprzedawczyni, czy to jest cena za gondole i za spacerowke... czy jest tego pewna... kiedy przyszlo do placenia okazalo sie ze mamy zaplacic 200 euro wiecej niz rozmawialismy ze sprzedawczynia...:szok: Wkurzylismy sie i wyszlismy ze sklepu. Na szczescie udalo mi sie kupic dla mlodej sliczna bluze w kwiatuszki i bluzeczke. W sobote jedziemy do innego sklepu wozkowego, mam nadzieje ze tam pracownicy beda lepiej poinformowani;-)

a ja bylam dzisiaj u lekarza w przychodni po skierowanie na badania, zeby niue placic kasy
zrobil mi usg ( oczywiscie nie zobaczylkam nawet skrawka monitora) i generalnie wsio ok
"kutasika" sie nie dopatrzyl wiec wersja mojego gina potwierdzona :happy2:

jutrio ide na 4d a w pn juz do swojego lekarza :)

reklama
Wszyskim Aniom....dużo zdrówka,uśmiechu i łatwego porodu:-D:-)
200505018459purpletulipbe5.jpg

my.php

my.php

Do góry