reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Och... zasypiam juz... wlasnie skonczylismy przygotowywac pokoj do cyklinowania - na jutro... rano jeszcze tylko musimy zaniesc pare juz niepotrzebnych narzedzi do piwnicy i do smieci... a o 9 tej cyklinowanie... wiec bedziemy przez 4 dni miec przymusowy zakaz wstepu do pokoju, gdzie beda schody no i jednoczesnie na poddasze... wiec zajmiemy sie druga czescia mieszkanka... ale to juz kosmetyka... sufit w kuchni - odswiezyc - nowa tapeta... i listwy przyblatowe, zalozyc nowe:-):-) a potem lazienka - ale tam to tylko zmienic umywale na taka z szafeczka pod spodem i przygotowac miejsce na przewijak z wanienka:-D:-D... och...
szok... ale jak maluszek juz bedzie to zadnych remontow:-D:-D:-D

ale sie Wam pozalilam...:confused::confused::confused:

dobranoc mamcie:-):-)

reklama
czesc!
buuuu... a chcialam dluzej pospac :dull:, pies mnie na siku zbudzil. Ehhh.., zycie.
dziewczyny milej soboty Wam zycze. Mi ten weekend znowu pewnie szybko minie. Jakas kuzynka do moich rodzicow przyjechala na wakacje. Nie rozumiem jej. Mieszka pod czestochowa a przyjezdza tu do gorzowa gdzie nie ma co ogladac, czy zwiedzec... a u siebie ma piekne gory, krajobrazy. Nie pamietam kurcze ile ona ma lat :zawstydzona/y: Ale juz mama do mnie wczoraj dzwonila zebym przyszla do nich dzis, zebym sie troche nia zajela. A co ja nianka?! Nie lubie takich sytuacji.Pewnie wcisnie mi ja do poniedzalku do mnie. Tylko, ze mi troche glupio, bo u tesciow mieszkam i kozystam tylko z 1 pokoju a tu nagle mam kogos sprowadzic?! Bedzie dym..... (tescie na okres wakacji mieszkaja na dzialce, maja tam kominek, prysznic itp)

Ehh kochane wiec jeszcze raz milej soboty ;-)

Witam dziewczyny:-):-)

Larvuniu... pewnie masz racje, do poniedzialku mama sie goscia pozbedzie... ale moze to jakas fajna kuzynka:tak::tak:
no i juz niedlugo bedziecie miec wlasne mieszkanko...

u mnie dzis cyklinowanie podlogi... Pan przyjechal juz po 8mej... i mowi ze zejdzie mu do 16tej:shocked2::shocked2: ...a to tylko 1 pokoj... pozozstale byly cyklinowane 2-3 lata temu, a ten sie uchowal, bo nie mozna bylo zrobic calego mieszkanka... no bo gdzis musialy byc wszystkie meble:laugh2::laugh2::laugh2:

my teraz zdjelismy stara tapete z sufitu w kuchni... i zaraz bierzemy sie za klejenie nowej (dobrze, ze sciany odpadaja nam do roboty bo mamy panele + kafle:-D, tak jak odpada lazienka - cala w kaflach:-D:-D - sufit panele, i przedpokoj, panele, tylko sufit bialy:-D:-D) ...och remoncik:-D:-D

Witam kobitki!!!

Larvuniu nie ma to jak tacy goscie ktorzy sami nie wiedza czego chca! Masz racje, ze lepiej by bylo tej kuizynce wypoczywac w jej stronach, ale moze ona tak lubi???
Mam nadziej eze Ci sie na glowe nie zwali bo z tego co zrozumialam to nawet nie masz zbyt duzego pojecia o tej osobie!!!

Anulko, widac ze ten remoncik bardzo cie cieszy mimo ze jeszcze roboty trwaja!!! Wcale sie nie dziwie bo nie ma to jak urzadzanie wlasnych katow!!!

Women u mnie nie ma zadnych planow! Maz ma nocke nawet w niedziele i to 12 godzin, pogoda sie popsula a ja nei wiem co mam ze soba zrobic! Na lipcowkach prawie wszystkie mamuski sie wczasuja i widze ze i u nas jakos pusciej!!!
Boziu jak mi sie marzy urlopik nad woda!!!

cześć :-)

dzisiaj byliśmy na zakupach dla maluchów :tak:
kupiliśmy łóżeczka, pościele, foteliki samochodowe :-)
jestem cała przeszczęśliwa :blink: siedzę i cały czas się gapię :-D

buziaki

reklama
cześć laseczki :cool2::cool:
własnie z działeczki wróciliśmy i zabieramy się (tzn. bardziej mąż się zabiera)
do sprzątania po remonciku
w sumie najgorsze za nami
w poniedziałek i wtorek już tylko wykończeniówka:-p
po wszystkim foteczki porobię i pochwalę się;-)

we czwartek byłam u gina
synek rośnie zdrowo,serduszko ładnie bije
no i powiedział mi lekarz ze szykuje sie duzy chłopak,
więć zewnątrzoponowe biore juz na 100%
nie zamierzam mieć powtórki z rozrywki(mam na myśli poród Samuelka):-p:-p

wieczorkiem poczytam co sie u Was wydarzyło Kochaniutkie:-)
tymczasem spadam:rofl2::rofl2::blink:

WOW...wskoczyłam w siódme okienko:-):-):-):-)
tralalala jeszcze troszkę i dzidziolki będą z nami:tak::tak::tak::tak:

kajuniu...gratuluję zakupów kochana:-)
a jak twoje samopoczucie:confused:

Do góry