reklama
czesc
alllllllllllle nudy :sick:
myslalam, ze po obiadku pojde z mezusiem i piesolkiem na spacer a tu du.a :-(
mezus zasnol, pies tez... ehhh... a samej mi sie niechce nigdzie isc.
Wy tez sie tak nudzicie czy tylko mi dzis tak nudno??
alllllllllllle nudy :sick:
myslalam, ze po obiadku pojde z mezusiem i piesolkiem na spacer a tu du.a :-(
mezus zasnol, pies tez... ehhh... a samej mi sie niechce nigdzie isc.
Wy tez sie tak nudzicie czy tylko mi dzis tak nudno??
sylwia_27
mama listopadowa 2007
Hi;-)!!!!!!!!!!!!!!U nas terz nudy,pada caly dzien i nic mi sie nie chce z tego powodu dzis mamy tylko zupe pomidorowa z ryzem.Taka jaka mezulek moj uwielbia.Zaczelam tez gotowac jarzynki na salatke,bo mamy zachcianke ale kiedy je skroje to nie wiem:-),musi mi Misiaczek pomoc.Wlasnie wrocil z tesco z majonezem jestem ciekawa czy mi tez cos kupil;-)?Nic mi nie kupil,a teraz wlaczyl tv i oglada tenis ziemny,bleeeeeeeeee.Ja chyba tez wlacze sobie jakas gre,i powalcze o imerium rzymskie.Zrobilam sobie suwaczka na Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www ale nie mam pojecia jak go wkleic wiec moze sie teraz tym zajme,mam nadzieje,ze cos mi z tego wyjdzie.;-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Kajunia ja własnie w tym momencie ze Shreka wróciłam:-) uciekam na herbatke z cytrynką na wyleczenie..:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
hehehe a mnie już tyłek bolał :-) mały też szalał ale przypuszczam co Twoja dwójka wyczyniała:-) hehe ale warto było czekac do końca:-) a trojaczki przesliczne:-) hehe sama bym chciała:-) a jak powiedziałam mojemu mężowi że bym chciała x3 na raz to lekko się podłamał:-)
kajunia
bliźniakowa mama :)
hehehe a mnie już tyłek bolał :-) mały też szalał ale przypuszczam co Twoja dwójka wyczyniała:-) hehe ale warto było czekac do końca:-) a trojaczki przesliczne:-) hehe sama bym chciała:-) a jak powiedziałam mojemu mężowi że bym chciała x3 na raz to lekko się podłamał:-)
no mój miał raczej z tego ubaw a co chwilę sprawdzał jak kopią dzieciaczki :-) to szło zauważyć, bo cały czas się wyginałam
kajunia
bliźniakowa mama :)
a tak poza tym ... ubrałam sobie dzisiaj bluzkę, lnianą której nie miałam na sobie ze dwa tygodnie a była na mnie luźna ... więc dzisiaj postanowiłam ją ubrać pomimo chłodu i wiatru ale okazało się że jest na mnie tak opięta, że nie zapnę zamka chyba wybiorę się ZNOWU na zakupy
buziaki - lecę bo mężuś sprzedaje nasze auto :-)
buziaki - lecę bo mężuś sprzedaje nasze auto :-)
reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
hehe Kajunia porpostu rośniesz w oczach:-)
no tak auto musicie sprzedać bo jak tak dalej pójdzie to autobusik jakiś będziecie musieli sobie zafundować:-) dla dzieciaczków:-)
moi znajomi mieli 2x bliźniaki:-) hehe ładne szczęście:-) wiec moze i u was kiedys tak;-)
no tak auto musicie sprzedać bo jak tak dalej pójdzie to autobusik jakiś będziecie musieli sobie zafundować:-) dla dzieciaczków:-)
moi znajomi mieli 2x bliźniaki:-) hehe ładne szczęście:-) wiec moze i u was kiedys tak;-)
Podziel się: