reklama
sylwia_27
mama listopadowa 2007
Giyoshi nie martw sie na zapas,ja tez to przezywalam i za kazdym razem sie zastanawialam kiedy sie to zacznie,na ciebie tez przyjdzie pora.Musisz tylko uzbroic sie w cierpliwosc(latwo pisac).Trzymam kciuki,poczekaj jeszcze tydzien moze dwa i ty poczyjesz ruchy maluszka.Trzymaj sie ;-),bedzie dobrze.
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
hej mamuśki:-) kurde pierwszy raz od dłuższeg czasu u nas słoneczko swieci:-)
ale gardełko mnie coś boli:-( chyba jednak mnie mężuś lekko zaraził;-( no nic trudno dużo herbatki z cytrynką dziś będzie:-) moze jakos uciekniemy chorobie:-)
buziaki
ale gardełko mnie coś boli:-( chyba jednak mnie mężuś lekko zaraził;-( no nic trudno dużo herbatki z cytrynką dziś będzie:-) moze jakos uciekniemy chorobie:-)
buziaki
Pati26
Mama Marcela i Samuela
dobry:-)
u nas mimo beznadziejnej pogody za oknem,
zaświeciło słoneczko.....Samuelek już zdrowy,od rana warjacje mu w głowie i zero temperaturki:-)
dzisiaj czeka nas mały sajgon w chacie,bo jutro ekipa remontowa wchodzi i musimy sie przeprowadzic do jednego pokoju bo wszystko inne(łazienka,pokój dla dzieci i korytarz)będą remontowane
czeka mnie tu meksyk,ale za to "po" będzie ślicznie
już nie mogę sie doczekać efektów końcowych
mężuś teraz jajeczniczkę pichci,mniam,mniam
i zaraz po ostatnie zakupy remontowe do obi ruszamy
milutkiej niedzieli mamusie:-)
u nas mimo beznadziejnej pogody za oknem,
zaświeciło słoneczko.....Samuelek już zdrowy,od rana warjacje mu w głowie i zero temperaturki:-)
dzisiaj czeka nas mały sajgon w chacie,bo jutro ekipa remontowa wchodzi i musimy sie przeprowadzic do jednego pokoju bo wszystko inne(łazienka,pokój dla dzieci i korytarz)będą remontowane
czeka mnie tu meksyk,ale za to "po" będzie ślicznie
już nie mogę sie doczekać efektów końcowych
mężuś teraz jajeczniczkę pichci,mniam,mniam
i zaraz po ostatnie zakupy remontowe do obi ruszamy
milutkiej niedzieli mamusie:-)
reklama
A
Anitt
Gość
Witam dziewczyny.
Dzisiaj doszedl mi nowy ojaw ciazy, a tak dokladnie to dretwienie ramion. Nie tak do konca dretwienie, ale dziwny, nieprzyjemny bol, uczucie ciezkosci. Zaczyna sie juz od uszu! szczerze mowiac i konczy na nadgarstkach. Niefajna sprawa :/
Dzisiaj doszedl mi nowy ojaw ciazy, a tak dokladnie to dretwienie ramion. Nie tak do konca dretwienie, ale dziwny, nieprzyjemny bol, uczucie ciezkosci. Zaczyna sie juz od uszu! szczerze mowiac i konczy na nadgarstkach. Niefajna sprawa :/
Podziel się: