reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Jagódko ale super, dziewczynka w końcu zasiliła szeregi listopadowych dzieciaczków :-D ja też myslę że to dziewczynka będzie u Ciebie :tak: A Blanka bardzo ładne imię! Zresztą Emilka także! :-) Ale piękny usmiech, jak z kreskówek! :-D

Kajuniu oby tylko z dzieciaczkami było wszystko dobrze. Czy to już pewne że to ten właśnie zespół podkradania? :-( Nie becz kochana, Marcin wróci przecież i jak się stęskni ;-) A Oskarek też pięknie!

Aniu8 i Kreciku no nie pozostaje mi nic innego jak pójść na prywatną wizytę, ale nie wiem gdzie, bo ja od razu zapytałam czy przyjmują w takim razie prywatnie i powiedzieli że nie :no: Będę szukac na własną rękę no bo co mi pozostalo? W najgorszym wypadku położą mnie na oddział znowu :dry:

reklama
Misia_q ja trzymam kciuki za Twoje wyniki :-) A kiedy Ty poznasz płec swojego dzidzulka? Kiedy USG?

misiu ja też trzymam kciuki za Twoje wyniki :tak:

Jagoda gratuluję CÓRECZKI :-) no i jaka duża panna :tak: aż 507g :szok::eek::szok:

a ja idę się troszkępołożyć - jakaś przybita jestem :-(
kupiłam sobie na jutro botwinkę i miałam zamiar jeszcze dzisiaj ugotować :sorry2: a teraz mi się odechciało :happy2:

Misia
trzymamy kciukasy!!

Jagoda
Super, ze dziewuszka! zaczynam Ci zazdroscic;-) Ja na USG 4d ide dopiero w 24 tc , tak sobie moja ginekolog wymyslila, mam nadzieje, ze tez nie za pozno...:eek:

Kajuniu
no wlasnie tak mi sie wydawalo, ze jest spora roznica miedzy Twoimi maluchami. Miejmy nadzieje, ze jednak jakos to sie wyrowna, tez sie boje, bo tez mam jedno lozysko:baffled:

Misiu trzymam kciuki!!! Daj znać jak wrócisz.

Kajuniu
no właśnie ona jest bardzo duża:szok: Ja przytyłam dopiero 4 kg a mała taka duża. Ale może to dobrze że cała energia z jedzenia idzie w nią a nie w dupkę mamusi:-D

Ladina idziesz w 24 tyg? Ja jestem niby umówiona na 4D w 25tyg bo wcześniej nie było teminów, ale boje sie ze to troche za późno. Kto wie czy jednak sie nie wybiore bo kuszą mnie takie dokładne zdjęcia dziecka, bo na tym zwykłym to niewiele widać...:sorry2:

Jagoda
tak mnie moja ginekolog umowila, tez mnie to troche zdziwilo, mam nadzieje, ze bedzie cos widac...
podobno optymalny czas to 20-24tc, czyli w 25 teoretycznie jeszcze cos mozna zaobserwowac

Kajuniu
no wlasnie tak mi sie wydawalo, ze jest spora roznica miedzy Twoimi maluchami. Miejmy nadzieje, ze jednak jakos to sie wyrowna, tez sie boje, bo tez mam jedno lozysko:baffled:

Ladina mój gin prowadzący ciążę powiedział, że nie jest to przerażająca różnica - tylko mieści się w granicach błędu, dlatego za 2-3 tygodnie sam zrobi USG i zobaczymy czy dalej utrzymuje się ta różnica :zawstydzona/y: także 40g to nie jest tak tragicznie :no: a to powinno tylko cieszyć :-)

reklama
Kajunia
moze nie ma czym sie przejmowac...bo czasami jak okreslaja wage malucha na koniec ciazy to przy porodzie okazuje sie co innego i roznice sa czasami szokujace:eek:

Do góry