reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Witam Was Kochane:-)
Ostatnio troszkę was zaniedbałam, ale wszystko juz nadrobiłam:tak: Nie czułam sie najlepiej, tzn do południa wszystko ok ale po południu wusiałam leżeć, bo bolało.
W piątek byliśmy na szkole rodzenia na pierwszych zajęciach. Świetne przeżycie, polecam wszystkim! Na początku to były rozmowy, pierwsze ćwiczenia oddechowe itp. Mam nadzieje ze mój meżulek troche bardziej się zacznie interesować brzuszkiem po takich zajeciach, bo ostatnio czujemy sie z maleństwem zaniedbani:szok::crazy::sick: Ale w szkole położna cały czas gada o roli ojca, o kontakcie z dzieckiem w brzuszku, więc myśle że Robercik weźmie to sobie do serca:tak::-D

Moniu daj znać jak sie czujecie z maleństwem?

Kajuniu gratuluję synków!!!

Larvuniu fajny pomysł z blogiem, będziemy śledzić:tak::-)

Witaj Anitt, dawno cie nie było. Dobrze ze sobie odpoczęliście:tak:

reklama
Kajuniu--serdeczne, serdeczne gratulki!!
Imiona juz widzę wybrane O..O...Fajnie!!
I super zdjęcie--fajnie "wszystko" widać!!! ;)

Faktycznie - chłopaki górą na listopad!!Zobaczymy co u mnie-2 lipca mam 4D??!!Może dla równowagi dziewczynka??!! ;)

Powiedzcie mi proszę-w moim mieście w szkole rodzenia można uczestniczyć od 22 tygodnia..czy lepiej juz teraz zaczac, czy poczekac jeszcze z miesiąc, dwa i poźniej chodzić, coby być na świeżo??

Hej kobitki!!!
Woman, wspolczuje takich wiadomosci i czekam na pozytywne zakonczenie sprawy!!! Kochana, bedzie dobrze- przeciez musi byc!!!

Kajuniu widze ze i ty budujesz z nami druzyne pilkarska!!! Gratulacje!!! I super foteczka malöego dzwoneczka!!!

A ja od soboty mam straszna wysypke na plecach i pod piersiami na brzuszku! PIlam wapno ale nie pomoglo! Strasznie swedzi! Zaczelam czytac w necie o takich objawach i troche sie stracha najadlam! Poszlam dzis do gina i przepisal mi mocniejsze wapienko ale jak i to nie pomoze to bede leczona kortizonem.
Mam nadzieje ze obejdzie sie bez tego!!! Buzki

Women, napisz jak tam u Was, trzymam kciuki i wierzę, ze bedzie dobrze. Pozdrawiam:-)

Krecik a lekarz ocenil skad ta wysypka? To jakas alergia czy cos takiego??

Larvuniu, jak tam z Twoją pracą? Masz dalej urlopik?

Hej dziewczynki!
Krecik
mam nadzieje, ze to tylko zwykla wysypka. Podobno swedzenie skory to nie za dobry objaw w ciazy:baffled:
A co do wapna, to tutejszy lekarz zaczal sie ze mnie smiac jak chcialam wapno na wysypke, podobno w szwajcarii juzod dawna nie stosuja wapna w takich okolicznosciach:no: No ale jak lekarz ci przepisal to pij, zaszkodzic raczej nie zaszkodzi.Na kortizol bym sie na Twoim miejscu nie zgadzala to przeciez steryd:no: Moze zapytaj o masc Elidel, ona jest bez sterydu, ale nie wiem czy mozna jej uzywac w wypadku wysypek. My uzywamy tej masci u mojej corki, bo ma takie suche placki i jest rewelacyjna.

reklama
No wlasnie naczytalamsie troche, ze to moze byc objaw cholestazy i cos tam z bilurbina! Lekarz przepisal mi 500milgramowe wapno i moge go brac od 2-3 dziennie i nie wiecej! Powiedzial, ze jak swedzenie nie zniknie to mam przyjsc znow i bedziemy leczyc inaczej! Powiedzial mi ze w ciazy organizm reaguje na wszystko inaczej i szybciej i on narazie nie wie co to moze byc ale widac bylo ze mu sie to nie podobalo tym bardziej jak uslyszal o swedzeniu tych krostek! No nic, dzidzia sie rusza wiec chyba wsyzstko gra a jak ta wysypka za dwa dni nie znkinie to maszeruje znowu do gina!

Do góry