reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

dziewczyny....
tak po cichu chcialabym sie spytac..... czy tez tak macie jak ja. Po wypiciu 2litrow mleka chodze i baki puszczam :/ az mi glupio... maz sie ze mnie smiej a mi glupio...... wiem ze to od mleka i to po 2 litrach dopiero, bo jak zdaza mi sie nie pic to mam spokuj :/

hehe, ja to nie tylko bąki puszczam po szklance mleka ale s.. dalej niż widzę :szok:

reklama
women trzeba wierzyc z calych sil, to pomaga a nasze mysli maja ogromna moc.
trzymam kciuki i wysylam kawalek serca
czasami nasza wiara potrafi zdzialac cuda o jakich nawet nam sie nie sni
odpoczywaj

ja bylam dzis u lekarza
wszystko jak nalezy, wszystko pozamykane a te moje bole brzucha to taki juz urok tej ciazy
za miesiac usg a juz w miedzyczasie wybierzemy sie na 4d zeby poogladac malutką:-)

Women 23 bardzo Ci współczuję!!Moge sobie tylko wyobrazić co teraz przechodzicie..i najgorsze to czekanie przez 3 tygodnie na wyniki!!!

Poszukaj na necie-na pewno sa jakieś informacje...
Oby sie jakoś "ułożyło"!!

dziendoberek :happy:

łłłłuuuuu... mamuski, ale u mnie dzis chlodno. Wlasnie wrocilam z piesolkiem z dworu i jakos tak mokro i chlodno...bbrrrr....

wiecie co mnie dzis obudzilo.... :-) Nie piesek ze smutnymi oczkami i nosem na moim ramieniu popiskujacy "siusiu" :-)....a moj maluszek w brzusiu :-D:-D:-D !!! Taaaaak :laugh2: Tak sie wiercil strasznie, ze sie przebudzilam. Glupia jego mamcia spala na polboku i chyba cos tak go gniotlo, ciezar matki :-p:-D:-D:-D he he he... Teraz sobie zjedlismy, znwu sie pogniezdzil maluszek i tak jakos cicho. Ja tak moglabym kazdemu nosic malucha 9 miesiecy, ale bez rodzenia :-D tak "pstryk" i aby bylo na zewnatrz :tak: Super uczuce prawda... takie noszenie. Ciekawe czy pod koniec ciazy tez tak bede mowic :-D

misia ja zakrecona bylam wczoraj, sorki niezauwazylam wczesniej odp na tego Marcela. A tak wogole widze po moich statystykach... to chyba zostanie ten Marcel :tak: Jakos nawet moj mezus kiwal glowa ze ladnie. Wiec puki co bedzie Marcel :-D
Misia to Ty lepiej nie pij mleczka :-D

milego dzionka mamuski!!!!! iiii.... Wstawac bo szkoda dnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

Woman
bardzo mi przykro z powodu Twojego maluszka:-:)-( moze poszukaj informacji na jakis forach specjalistycznach:-(

Motylinek
czyli planujesz od razu cesarke? Ja praktycznie nie mialam pologu , dlatego chcialalabym naturalnie rodzic, bo tu nie nacinaja krocza jak nie jest to konieczne i na drugi dzien juz nic nie czulam. Ale co bedzie to bedzie...byle maluchy zdrowe byly...tez marza nam sie 2 dziewczynki;-)

larvunia
fajne fotki i brzusio juz spory;-)
zwierzaki tez sliczne, ja jestem milosniczka kotow;-) we wrzesniu bede miala swoja upragniona koteczke:-D

ladina a jaki jest ten Twoj wymarzony koteczek?? :))))
moja to poprostu dachowiec.... miala byc utopiona, uratowalam jej zycie :)

larvunia
do tej pory tez mialam slicznego dachowca. To byl super kocur, ale niestety w listopadzie zginal bez sladu:-(
Moim marzeniem bylo zawsze posiadanie kota brytyjskiego, dlatego teraz zarezerwowalismy taka kotke, ale nie wiem czy jeszcze sobie dachowca nie przygarne. Uwielbiam koty:tak:

reklama
Do góry