reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Women zupelnie niewiem co Ci doradzic :no:
Bardzo mi przykro,ze musicie to przechodzic i ciagle wierze,ze wszystko bedzie dobrze.
Niestety niewiem nic na ten temat,nawet niewiem co to jest nieimmunologiczny obrzek plodu :confused:
Wiem,ze serduszko mozna zoperowac,ale czy akurat z ta wada?
Bede sie modlic za Was.Musi byc dobrze!!!
Poglasiaj brzusio odemnie i prosze Cie,badz dobrej mysli :tak:
Nie dajcie sie!

reklama
women wspolczuje....
coz moge powiedziec wiecej..... nie mialam nic nigdy z tym wspolnego, moze na necie poszukasz i cos znajdziesz? Zycze Ci Women i maluszkowi duzo zdrowka!!!! Nie poddawajcie sie! Jestem z Wami. Sle duze buziole dla Was :****************

Kajuniu oh ja juz sie nie moge doczekac.:-D

Zdawaj relacje koniecznie i wklej zdjecia tam gdzie trzeba :tak:

A ja nie moge chodzic,na takie dluzsze spacery :dry:
Po ilus tam metrach tak mnie boli brzuch.
Tak dziwnie,tak kluje jak kolka tylko w dole brzucha :dry:
Musze przystanac i odpoczac,ostatnio na zakupach dwa razy robilam przystanki.
Co to moze byc?
Moze przed wyjazdem na wakacje odwiedzic lekarza?
W poprzedniej ciazy miala motorek w d*** i chodzilam jak zawodowy chodziarz,a tutaj dopiero polowa ciazy a ja sie czuje jak starowinka:-p

anineczko napewno zdam relacje :tak: na usg idę do dr Rafela Gniadek :wściekła/y:
a co do bólu w dole brzucha to powiem szczerze że ja też go często odczuwam :-( już wogóle jak dużo chodzę :sorry: wczoraj miałam kilka ważnych spraw i nie mogłam dojść do domciu :no: myślałam że z bólu poryczę się na ulicy :-( jak wróciłam położyłam się - ból momentalnie zniknął :-) uuuffffff ulga :tak:
może macica się rozrasta cio :confused:

women współczuję :-(

Moniu trzymaj sie!!! Nie umiem nic doradzić:no: Dbaj o siebie, odpoczywaj, nie zadręczaj sie! Bedzie dobrze, musi być!!!! Trzymam kciuki:-)

anineczko napewno zdam relacje :tak: na usg idę do dr Rafela Gniadek :wściekła/y:
a co do bólu w dole brzucha to powiem szczerze że ja też go często odczuwam :-( już wogóle jak dużo chodzę :sorry: wczoraj miałam kilka ważnych spraw i nie mogłam dojść do domciu :no: myślałam że z bólu poryczę się na ulicy :-( jak wróciłam położyłam się - ból momentalnie zniknął :-) uuuffffff ulga :tak:
może macica się rozrasta cio :confused:

women współczuję :-(
Kajuniu a co z tym doktorem nie tak?
Bo ja tez ide do niego.
Nieznam lekarzy i zgodzilam sie na takiego jakiego mi w rejestracji zaproponowali :confused:

To chyba mamy takie same bole. Takie ostre :confused: przeszywajace:confused: jak kolka tylko w dole podbrzusza:confused:
Tez pozniej musze chwile polezec,zeby mi przeszly,a na ulicy sie nie da polozyc...chyba ze na lawce :laugh2:

Larvuniu Marcel mi sie podoba,ale znam jednego goscia ktorego nie trawie o takim imieniu i za skarby swiata nie nazwe tak syna :no:

Ladina
jestem w takiej samej sytuacji Ty,tez nie bede miala zadnej pomocy do dzieci.Tatus maluchow jest zawodowym kierowca wiec zostaniemy sobie same.Pisze "same"bo bardzo chcielisbysmy dwie dziewczynki:tak::-)
Po cc doszlam szybicutko do siebie jak zapewne przeczytalas i mam nadzieje ze tym razem bedzie tak samo.

Zaplanowa cesarka na 100%wyglada inaczej niz robiona w pospiechu.

Women
Bardzo mi przykro ale z calego serca ,trzymam kciuki i wierze ze wszystko dobrze sie skonczy!Trzymaj sie dzielnie!!!
Larvunia
Mi osobiscie imie Marcel bardzo sie podoba!Wymowa jest slodka:Marsel:-)
Kajunia
Nie bede sie mogla jutra doczekac kiesy wrocisz i opowiesz jak bylo!I pewnikiem dowiesz sie juz KTO mieszka w twoim brzuszku?!

reklama
tak zmienie temat na moze nudny, ale pytalam sie Was o zdanie na temat takiego imienia jak Marcel? :)))))

no jak to, przecież odpisałam! :wściekła/y:;-)

Women bardzo mi przykro :-( życze dużo siły... wiary w to że dobrze się to skończy...

Zaplanowa cesarka na 100%wyglada inaczej niz robiona w pospiechu.

Motylinku oby tak właśnie było jak mówisz :tak:

Do góry