reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Larvuniu 8 godzin to duuuuzo czasu, dasz rade. Do 11tej to juz chyba zaltwisz i lekarza i badania. ;-) A zakupy po mechaniku i juz;-)

Eliza ciesze sie - bardzo, ze dogadaliscie sie z mezem:-)
widze nawet suwaczki Wasze:-)
Poszedl po rozum do glowy sam, czy musialas mu pomoc:rofl2:?

reklama
Hehe larvunia tez uwazam ze zdazysz.... no chyba ze u mechanika by sie zeszlo ale zadzwon do niego i powiedz mu na czym sprawa stoi ze dziecko do odebrania bedzie i zeby zdazyc;)
anulka tak na szczescie nie musialam pomagac:-) sama tez wiele przemyslalam jak go nie bylo, i wiem tez ze do rodziców ze wszystkim nie wolno leciec bo mozna sie przejechac...;] no ale dobra:p
a suwaczki zmienilam bo wczeniej mialam inne a te ze zwierzetami mi sie podobaja:D ;)

Eliza... no tak to jakos sie uklada potem, ze jak czlowiek ma juz meza/partera i dzieciaczki to ta wlasnie rodzina jest na pierwszym miejscu... I ja juz nauczylam sie ze mama, tata nie zawsze sa po tej samej stronie... no ale to indywidualne podejscie...
Dla mnie maz i dzieci sa najwazniejsi... i tak szczerze to nie wyobrazam sobie by bylo inaczej... choc sa chwile (hehe) ze bym meza pogonila na ksiezyc:-D
ale tak szczerze to chyba tylko z nim mge pogadac i tylko sobie mozemy ufac tak naprawde...
Moi rodzice troche nawalili, przejechalam sie na nich.

Heh rozumiem;] ja tez sie przejechalam nie raz na nich, ale pomagac pomagali...:/ nie tozumiem tego wogole ale, niewazne:-p

jak wam dzien minol? Mikiemu chyba gorne jedynki beda sie wyrzynac... ale marudaaaaaaaaaaa.... :dry:

U mnie Szymek tak marudzi od jakiegos czasu, w czoraj zauwazylam ze wychodza mu - wlasciwie juz przebily sie - 5tki... obydwie. I juz chyba wiem skad po 5 kup dziennie, zielonych... i to marudzenie... ehhh:confused2:

Jejku... Oskar od dwoch dni gada na okraglo : KUPA SIKU MAJTKI... i uwaza ze to zabawne... teraz spiewa sobie te slowa... Boze... skad on takie rzeczy bierze...
do przedszkola nie chodzi... a ja tak NAPRAWDE:-D nie mowie:eek:

jak reagowac... zwracalam mu uwage, ale to o kant dupy potluc...

ufff... ale jestem jakas padnieta:confused2:

zaliczylismy zakupy w Tesco... i to chyba wszystko tlumaczy:rofl2:
ale kupilam sbie bluze, taka w sumie fajna a'la dresowa, z kapturem, kangurkowa, czerwona;-) za cale 30 zl, z 60zl przecena.
I Szymciowi taka sliczna bluzeczke z dlugim rekawkiem z psem PLUTO za 8zl... :-)
a pojecalismy po pampersy, bo sa w promocji... Ogromny karton za 100zl.;-)

Kur .... Odpisalam i mi sie wykasowalo.. :dry:
anulka nie zwracaj mu uwagi na to to mu sie znudzi i przestanie,i wazne by sie nie smiac z tego czy cos:-) totalna olewka:tak:
I ile pampków za te 100zl jest? sztuk.
U mie chlopaki spia od 19:30 a Hania przed 21 zasnela...

Eliza... no chyba masz racje nie pwoinnismy reagowac... no ale jak kurcze bede z nim gdzies i wyskoczy mi z takiem tekstem...:confused2:

a pamkow jest chyba 162 sztuki 4-ek. Trojek jest 186 sztuk. Ale my dzis juz wzielismy pierszy raz czworki.

reklama
Do góry