reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Witam
A gdzie nam Eliza zwiała?
Co tam dziewczynki?
Ja jestem pociągająca nosem,a niedawno skończyłam antybiotyk
A gdzie nam Eliza zwiała?
Co tam dziewczynki?
Ja jestem pociągająca nosem,a niedawno skończyłam antybiotyk
Lilka
Fanka BB :)
ja dzisiaj pojechalam na basen
narazie sie twardo trzymam,choc skusilam sie dzisiaj na pol nalesnika z serem,bo pare lat nie jadlam tutaj nie ma twarogu,znajomy mi przywiozl to postanowilam reszte tak wykorzystac
i co?? i dzieci nie ruszyly takich nalesnikow standardowo jadly tylko z dzemem i czekolada
no wlasnie gdzie Elizka??
Anineczko zdrowka wspolczuje u mnie 4 tydzien leci i dopiero poczulam sie prawie zdrowa
jakby co dobranoc dziewczynki ;-)
narazie sie twardo trzymam,choc skusilam sie dzisiaj na pol nalesnika z serem,bo pare lat nie jadlam tutaj nie ma twarogu,znajomy mi przywiozl to postanowilam reszte tak wykorzystac
i co?? i dzieci nie ruszyly takich nalesnikow standardowo jadly tylko z dzemem i czekolada
no wlasnie gdzie Elizka??
Anineczko zdrowka wspolczuje u mnie 4 tydzien leci i dopiero poczulam sie prawie zdrowa
jakby co dobranoc dziewczynki ;-)
Liza
Hej hej
Sorrka za znikniecie ale układałam sobie wszystko w głowie... w poniedzialek mialam powazna rozmowe z M i jestesmy razem jednak i jest dobrze. Oby juz tak bylo. mam kilka postanowien;-)
Ogólnie u nas oki, dzieci juz zdrowe prawie...
Tylko ta pogoda za oknem okropna....:/
a u was jak tam???
Sorrka za znikniecie ale układałam sobie wszystko w głowie... w poniedzialek mialam powazna rozmowe z M i jestesmy razem jednak i jest dobrze. Oby juz tak bylo. mam kilka postanowien;-)
Ogólnie u nas oki, dzieci juz zdrowe prawie...
Tylko ta pogoda za oknem okropna....:/
a u was jak tam???
a ja sie zastanawiam czy jutro puszczac juz mlodego do przedszkola czy czekac do poniedzialku?? Mam pare spraw do pozalatwiania a mlodego ciagac niechce mi sie Ale z nowu czy zdaze wrocic po niego.... ehm...
musze isc do lekarza po skierowanie na krew i siuski.. pozniej isc na krew i siuski... do mechanika bo przeciez gaz nam sie nie wlacza a jazda na paliwie jest za drogie... i po zakupy Zdaze?
musze isc do lekarza po skierowanie na krew i siuski.. pozniej isc na krew i siuski... do mechanika bo przeciez gaz nam sie nie wlacza a jazda na paliwie jest za drogie... i po zakupy Zdaze?
Liza
zalezy od ktorej do ktorej maly jest w przedszkolu....
reklama
od 7.00 juz moze byc do 15.00 max
ja nie wiem do ktorej mnie mechanik bedzie trzymal.. wlasnie zadzwonic musze czy wogole bedzie mial czas...
mechanik na 11.00 Ile gaz moze naprawiac?? wymiana kabli chyba bedzie .... OD mechanika mam ok 40km...do domu.
ja nie wiem do ktorej mnie mechanik bedzie trzymal.. wlasnie zadzwonic musze czy wogole bedzie mial czas...
mechanik na 11.00 Ile gaz moze naprawiac?? wymiana kabli chyba bedzie .... OD mechanika mam ok 40km...do domu.
Ostatnia edycja:
Podziel się: