reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

larvuniu to twoj maz jest wyjatkiem jaki znam :-)
przewaznie wszyscy mezczyzni jakich znam,co jak sobie cos postanowia to do tego daza z powodzeniem :) ja zaluje,ze nie mam takiej silnej woli buuu

reklama
ja dzisiaj pojechalam na basen:happy2:
narazie sie twardo trzymam,choc skusilam sie dzisiaj na pol nalesnika z serem,bo pare lat nie jadlam :sorry: tutaj nie ma twarogu,znajomy mi przywiozl to postanowilam reszte tak wykorzystac
i co?? i dzieci nie ruszyly takich nalesnikow :dry: standardowo jadly tylko z dzemem i czekolada

no wlasnie gdzie Elizka??
Anineczko zdrowka :happy2: wspolczuje u mnie 4 tydzien leci i dopiero poczulam sie prawie zdrowa :sorry2:

jakby co dobranoc dziewczynki ;-)

Hej hej
Sorrka za znikniecie ale układałam sobie wszystko w głowie... w poniedzialek mialam powazna rozmowe z M i jestesmy razem jednak i jest dobrze. Oby juz tak bylo. :tak: mam kilka postanowien;-)
Ogólnie u nas oki, dzieci juz zdrowe prawie...
Tylko ta pogoda za oknem okropna....:/
a u was jak tam???

a ja sie zastanawiam czy jutro puszczac juz mlodego do przedszkola czy czekac do poniedzialku?? :confused2: Mam pare spraw do pozalatwiania a mlodego ciagac niechce mi sie :confused2: Ale z nowu czy zdaze wrocic po niego.... ehm...
musze isc do lekarza po skierowanie na krew i siuski.. pozniej isc na krew i siuski... do mechanika bo przeciez gaz nam sie nie wlacza a jazda na paliwie jest za drogie... i po zakupy :confused2: Zdaze?

reklama
od 7.00 juz moze byc do 15.00 max
ja nie wiem do ktorej mnie mechanik bedzie trzymal.. wlasnie zadzwonic musze czy wogole bedzie mial czas... :sorry:
mechanik na 11.00 Ile gaz moze naprawiac?? wymiana kabli chyba bedzie .... OD mechanika mam ok 40km...do domu.

Ostatnia edycja:
Do góry