reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
no własnie pustki, ciekawe gdzie dziewczyny sie zmyły :-)
ja dzis mikolaja przeprowadzilam do pokoiku i spi jak narazie w łóżeczku.... ehhh trzymajcie kciuki by noc byla spokojna w miare....;-)

hej dziewczyny.
widze ze tutaj spokojnie....ale od poczatku tyle stron zapisalyscie ze niestety nie przeczytam ich. mam synka Tymka z listopada a teraz czekam na corcie wiec mam nocami troszke czasu zeby szperac po necie i wkoncu przypomnialam sobie o baby boom.i chce sie pocwalic ze moj Tymus w poniedzialek pierwszy raz poszedl do przedszkola i podoba mu sie,tylko wszystkie dzieci sa anglojezyczne a jemu ten jezyk nie zbyt odpowiada i tak jak w dou potrafi wogole nie jesc bo ma tyle do powiedenia tak w przedszkolu prawie sie nie odzywa.no ma nadzieje ze zacznie wkoncu i po angielsku nawijac

hej dziewczynki

witaj dafnez mysle ze twoj synek z czasem przyzwyczai sie do tego jezyka i spodoba mu sie on:tak:nawet nie zauwarzysz kiedy zacznie go rozumiec!

larvunia jak ty sie czujesz kobieto:-)
wiecie co ostatnio przeczytalam nasz CALY watek o wprowadzaniu jedzenia, chcialam sobie wszytsko przypomniec zanim malemu bede wprowadzac;-)a na pazdziernikowym forum dziewczyny kompletnie robia co chca z tym jedzonkiem wiec tak raczej rad nie uzyskam:sorry2:
przypomnialo mis ie wszystko tzn ten okres naszych dzieciaczkow caly i az lezka poszla:blink:fajne to czasy byly, a teraz dzieciaczki juz takie duze...
z drugim nie jest juz tak samo, nie poswieca mu sie tyle uwagi i nie dmucha sie juz tak na niego... brakuje mi czasem tego:blink:

Ostatnia edycja:
witajcie
dawno mnei tu nie bylo,ale to z powodu ogromu pracy

witaj dafnez,daj Tymkowi 3 miesiace,po tym czasie bedzie juz co nie co rozumial po angielsku i wyrazi swoje podstawowe potrzeby:typu siku,pic,jesc,ze cos boli...a byc moze bedzie rozumiał wiecej :-)
wiem to z doswiadczenia,bo moja trojka dzieci tez to przechodzila
my mieszkamy w Norwegii,wiec powiem cci,ze dzieci naprawde szybko sie ucza! :tak:i nie ma co sie martwic,jedyne o co mamy sie martwic,to to by dzieci w domu uzywaly j.polskiego,by im nie zanikla chec porozumiewania sie nim :sorry: nas pouczyli w przedszkolu bysmy w domu mowili po polsku,by dzieci ogladamy polska tv,wiec mamy polska
moje dzieci na szczescie mowia po polsku w domu,choc od czasu do czasu jak sie bawia slysze jak mowia po norwesku,ale to tyczy sie najmlodszych Hani i Gabriela,tazke na nich musze miec oko ;-) zas najstarsza ma problem z polską odmianą,bo norweski jej nie ma,ale nie jest zle :-)

Kathe a karmisz piersia? bo jak tak to do 6 miesiecy nie musisz malemu nic podawac,dopiero potem stopniowo ziemniaczek,marchewka,wszystko osobno po kolei
zas jak podajesz kartonowe mleko to juz po 4 miesiacu mozesz wprowadzac jedzonko
kurcze jeszcze pamietam :-D

Eliza jak tam u ciebie? jak Mikolaj? przystosowal sie do nowego miejsca do spania?

wzielam sie za kopytka,wiec znikam do kuchni

Hej
Watek nam umarł, gdyby nie ten jakis wpis przedemna bym nie napisala pewnie znow :-p
Tak miki spi w swoim pokoju rzadko ale spi... nie moge go oduczyc spania ze mna przez te zeby znow sie oduczyl:/ a juz cale noce super przesypial z jedna dwiema pobudkami... Ehhh..
Tak to u nas w sumie nieciakawie, ale nie bede pisac o to nie na ogolny... :-( ale cóz...

reklama
Do góry