reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Pati gratuluje!:-)
hehe widze ze juz nie mozna wierzyc w zadne zabezpieczenia;-)
chyba najlepszym wyjsciem jest celibat:laugh2:

larvunia rozumiem co masz na mysli, z jednej strony chcesz a z drugiej wiesz ze to nie ten moment i co tu robic? najlepiej zostawic sprawe losowi- niech zadecyduje;-)

reklama
hej larvunia

imion mamy mnustwo :) zobaczymy, czekam niecierpliwie kiedy sie okaze na USG kogo mamy nazwac wtedy bedziemy sie martwic jakie imie;)

czuje sie oki, sennosc, mdlosci, wizyty w toalecie nocne... zyc nie umierac;P

do tego praca w zlobku... troche meczaca teraz no ale to do konca marca jeszcze tylko bo dalej bedzie juz mi ciezko.

A ty pracujesz? kto zostaje z malym?

terazbedziemy mieli bieganie po przedszkolach, w niepanstwowych juz nie ma miejsc , uderzymy w panstwowe ... ale czarnoto widze.

Chcialabym ja puscic juz od wrzesnia ale nie wiem jak to bedzie, u was tez takie problem z przedszkolami??

dziendoberek
no ja wczoraj podanie zlozyalm do przedszkola, okaze sie czy sie dostal czy nie za miesiac. W tamtym roku wszystkie dzieci przyjeli ale 2 lata temu nie. Pierwszenstwo maja rodzice pracujacy, ja niestety nie pracuje :-( Ale szukam nieustannie pracy, mam nadzieje ze niedlugo cos znajde.

pozdrawiam :-)

hej dziewuszki:-)

bira jak piesek??

larvunia u nas z przedszkolami jest tak ze podania wypelniamy droga elektroniczna - 15tego marca , drukujemy pieczetujemy w zakladach pracy i oddajemy do przedszkola, no i oczywiscie liczy sie przede wszystkim to czy rodzice pracuja, pierszenstwo maja samotne matki.

Nie wiem jak nas potraktuja bo ja jestem w sumie na urlopie wychowawczym, dorabiam w zlobku ale rezygnuje w tym miesiacu i dalej bede na wychowawczym. No a maz ma swoja dzialalnosc. Zobaczymy. Dzis dowiadywalam sie ze do prywatnego Marysi nie przyjeli- za pozno zlozylismy i zabraklo miejsc:baffled:

Myslalam ze ty dalej pracujesz. Ciezko teraz z praca co nie? ja szukalam tez dlugo czegos w zawodzie i znalazlam tylko zlobek:dry: no ale koncze w tym roku podyplomowke z mediacji, moze po tym cos znajde...

reklama
Do góry