reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

kathe no ja juz odstawilam tabsy z poczatkiem listopada z mysla ze chce dzidzi kolejnej. Odwlekam jakos te decyzje :-( ze duzo nerowo mam ostatnio i brak kasy... rozumiuesz. Chociaz jakbym zaszla w ciaze tez bym sie cieszyla BO BARDZO CHCE DZIDZIE klajna. No Ale jest to "ale". Teraz mi sie @ spozniala... mialam nadzieje ze bedzie dzidzia.... ale nie.

reklama
diamentka sliczne imie, takie niespotykane. Tez nastepna dzidzia u mnie (jak bedzie) to imie bedzie wyszukane ;-)
moj tez raczej wszystko jada, nie mam problemow z jedzeniem u niego :tak:

witajcie Kochane Mamuski:-)
wpadam się pochawalić że spodziewamy się 3 już szczęscia
tym razem liczę na lalunie:-)
dołączyłam do grona wrześniówek 2010:-)

Marcelek też gada jak szalony
bużka mu się nie zamyka

Wasze dzieciaczki pieknie rosną
ogladam fotki na NK

całuje Was mocniutko i ściskam Nasze listopadowe Dzieciaczki
Patrycja:rofl2:

hej...

dzięki larvunia :-))
widzę że też się starasz o rodzeństwo dla Marcelka;-)
u nas to kompletne zaskoczenie
znalazłam się w tym procencie kobiet na które nie zadziałały środki anty:cool:
no ale ....
nic nie dzieje sie bez przyczyny
widocznie tak musiało być
po pierwszym szoku-jest dobrze:tak::-)

pozdrawiam serdecznie

pati a powiedz stosowalas tabsy, prezerwatywy czy jak? i jesli tabsy to bralas je regularnie? o jednej godzinie? o kazdej pamietalas? jesli prezerwatywa to pekla czy jak??
ja nie wierze we wpadki ;-) Ale moge sie mylic... moze zle mysle, ale w nie nie wierze puki co ;-)

fajnie ze bedziesz miala dzidzie :tak:

reklama
Do góry