reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

kathe no ja juz odstawilam tabsy z poczatkiem listopada z mysla ze chce dzidzi kolejnej. Odwlekam jakos te decyzje :-( ze duzo nerowo mam ostatnio i brak kasy... rozumiuesz. Chociaz jakbym zaszla w ciaze tez bym sie cieszyla BO BARDZO CHCE DZIDZIE klajna. No Ale jest to "ale". Teraz mi sie @ spozniala... mialam nadzieje ze bedzie dzidzia.... ale nie.

reklama
diamentka sliczne imie, takie niespotykane. Tez nastepna dzidzia u mnie (jak bedzie) to imie bedzie wyszukane ;-)
moj tez raczej wszystko jada, nie mam problemow z jedzeniem u niego :tak:

witajcie Kochane Mamuski:-)
wpadam się pochawalić że spodziewamy się 3 już szczęscia
tym razem liczę na lalunie:-)
dołączyłam do grona wrześniówek 2010:-)

Marcelek też gada jak szalony
bużka mu się nie zamyka

Wasze dzieciaczki pieknie rosną
ogladam fotki na NK

całuje Was mocniutko i ściskam Nasze listopadowe Dzieciaczki
Patrycja:rofl2:

hej...

dzięki larvunia :-))
widzę że też się starasz o rodzeństwo dla Marcelka;-)
u nas to kompletne zaskoczenie
znalazłam się w tym procencie kobiet na które nie zadziałały środki anty:cool:
no ale ....
nic nie dzieje sie bez przyczyny
widocznie tak musiało być
po pierwszym szoku-jest dobrze:tak::-)

pozdrawiam serdecznie

pati a powiedz stosowalas tabsy, prezerwatywy czy jak? i jesli tabsy to bralas je regularnie? o jednej godzinie? o kazdej pamietalas? jesli prezerwatywa to pekla czy jak??
ja nie wierze we wpadki ;-) Ale moge sie mylic... moze zle mysle, ale w nie nie wierze puki co ;-)

fajnie ze bedziesz miala dzidzie :tak:

reklama
Do góry