reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
larvunia ja jestem:-) tylko zadko bo mam straszne mdlosci - od rana do wieczora no i jak w nocy obudze sie zeby wstac do toalety:baffled: masakra, z Maryska tak nie bylo!a teraz nie moge normalnie funkcjonowac, jest mi niedobrze nawet od chleba z maslem,juz nic nie moge jesc, nie moge malej ugotowac nic sama bo mam odruch wymiotny... to musi byc facet we mnie;-):-D wredny od samego poczatku:-p

a jak u ciebie??? widze ze sie udalo??:-) to juz pewne?

O matko nie było mnie tu ............ ojjjjjjjjjj bardzo długo. WITAM ( oj nie wiem czy ktoś mnie pamięta :()

Dziś zobaczyłam u Sabinki ( mamy Kacperka :) ) na NK że jest w ciąży (noo już dość długo:)) i pomyślałam sobie ... hmmm ciekawe co dzieje się u dziewczyn. Wielkie było moje zdziwienie jak zobaczyłam że co 2 jest w ciąży albo już urodziła kolejnego słodkiego Maluszka :)).

Gratuluje wszystkim Mamą oczekującym i tym które mają malutkie pocieszki :)).

Ja na razie zatrzymałam się na jednym rozbójniku Kacperku :)))

Kurcze nawet wygląd forum się zmienił :))

hej Pusia

Pewnie ze cie pamietamy!:tak:
ja tez sie zdziwilam jak wrocilam na forum ze tyle kobitek w ciazy
szkoda tylko ze tak malo z nas tu zaglada...

ja jestem na pazdierniku 2010 ale nie umiem sie tam odnalezc, wiec sie nie udzielam, wolalam z wami pisac:-p;-) dlatego licze ze nasze forum odzyje:tak:

larvunia where are you???

Hej
Ja chyba tez sie tu odzywałam ale daawno i niewiem czy mnie pamietacie... pewnie nie :-D ale sie nie obraze ;-)
Mam również nadzieję ze wątek odżyje i moze wam w tym pomogę ;-)
My powoli przygotowujemy sie i dzieci do przybycia nowego członka rodziny :-D Hania łatwo przyjeła ale Daniel nic nie rozumie i wiem że bedzie berdzo zazdrosny o brata... ehhh... zobaczymy...
Pozdrawiam:-)

reklama
ojej troche mnie nie bylo i sie poodzywaly :-D jak fajnie :tak:
no ja niestety nie jestem jeszcze w ciazy.... nie udalo sie za 1 razem...
teraz proba nr 2 :tak:
oby 15tego @ nie przyszla........ to tym byla mama grudzien 2010 ;-)
no nic pozyjemy zobaczymy

dziewczyny sa ale na tajnym, tam pisza, moze zagadam by i tu cos naskrobaly
z nowinek to SABINKA dzis w nocy urodzila TYMKA :tak:

Do góry