reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
larvunia ja jestem:-) tylko zadko bo mam straszne mdlosci - od rana do wieczora no i jak w nocy obudze sie zeby wstac do toalety:baffled: masakra, z Maryska tak nie bylo!a teraz nie moge normalnie funkcjonowac, jest mi niedobrze nawet od chleba z maslem,juz nic nie moge jesc, nie moge malej ugotowac nic sama bo mam odruch wymiotny... to musi byc facet we mnie;-):-D wredny od samego poczatku:-p

a jak u ciebie??? widze ze sie udalo??:-) to juz pewne?

O matko nie było mnie tu ............ ojjjjjjjjjj bardzo długo. WITAM ( oj nie wiem czy ktoś mnie pamięta :()

Dziś zobaczyłam u Sabinki ( mamy Kacperka :) ) na NK że jest w ciąży (noo już dość długo:)) i pomyślałam sobie ... hmmm ciekawe co dzieje się u dziewczyn. Wielkie było moje zdziwienie jak zobaczyłam że co 2 jest w ciąży albo już urodziła kolejnego słodkiego Maluszka :)).

Gratuluje wszystkim Mamą oczekującym i tym które mają malutkie pocieszki :)).

Ja na razie zatrzymałam się na jednym rozbójniku Kacperku :)))

Kurcze nawet wygląd forum się zmienił :))

hej Pusia

Pewnie ze cie pamietamy!:tak:
ja tez sie zdziwilam jak wrocilam na forum ze tyle kobitek w ciazy
szkoda tylko ze tak malo z nas tu zaglada...

ja jestem na pazdierniku 2010 ale nie umiem sie tam odnalezc, wiec sie nie udzielam, wolalam z wami pisac:-p;-) dlatego licze ze nasze forum odzyje:tak:

larvunia where are you???

Hej
Ja chyba tez sie tu odzywałam ale daawno i niewiem czy mnie pamietacie... pewnie nie :-D ale sie nie obraze ;-)
Mam również nadzieję ze wątek odżyje i moze wam w tym pomogę ;-)
My powoli przygotowujemy sie i dzieci do przybycia nowego członka rodziny :-D Hania łatwo przyjeła ale Daniel nic nie rozumie i wiem że bedzie berdzo zazdrosny o brata... ehhh... zobaczymy...
Pozdrawiam:-)

reklama
ojej troche mnie nie bylo i sie poodzywaly :-D jak fajnie :tak:
no ja niestety nie jestem jeszcze w ciazy.... nie udalo sie za 1 razem...
teraz proba nr 2 :tak:
oby 15tego @ nie przyszla........ to tym byla mama grudzien 2010 ;-)
no nic pozyjemy zobaczymy

dziewczyny sa ale na tajnym, tam pisza, moze zagadam by i tu cos naskrobaly
z nowinek to SABINKA dzis w nocy urodzila TYMKA :tak:

Do góry