reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
:-) :-) :-) HEJKA WITAM GORĄCO OJ DAAAWNO MNIE TU NIE BYŁO DAAAWNO
NA POCZĄTKU WSZYSTKICH POZDRAWIAM SERDECZNIE:-) :-) :-)

PISZCIE JAK TAM WASZE MALUCHY? ROZGADANE? BO MÓJ KRZYSIU TO TAK NIE ZABARDZO.cHOĆ TERAZ OSTATNIO ZACZYNA PO SWOJEMU POWTARZAĆ SŁOWA ZA NAMI. A JAKI ZMIERZŁY, NERWOOWY!!!!! :wściekła/y: CZASAMI DAJE W KOŚĆ:szok:
A WASZE MALUCHY?
TEŻ ŻĄDZĄ STARSZYM RODZEŃSTWEM?

A CO Z ZĄBKAMI U WASZYCH MALUCHÓW?
JA MAM PROBLEM MYJE ZĘBY KRZYSIOWI ELMEX-EM DLA DZIECI W JEGO WIEKU
ON NIECHĘTNIE JĄ WYPLUWA WIĘC NIE PODAJĘ MU DODATKOWO ZYMAFLUORU ( FLUOR W KROPLACH) A ZĘBY SIE PSUJĄ- PRUCHNICA.

A JAK TO JEST U WAS?

PISZCIE

A TAK PRZY OKAZJI ZAPRASZAM NA MOJĄ STRONKĘ ...Waiting...
prezentuję tam piękne książki okolicznościowe- wspaniały pomysł na pamiątkę.

kathe gratuluje zafasolkowania :-D
milo z nowu Cie widziec...
pisz czesciej kobito :tak:

kjkwilk hej
mojemu myje zabki zwykla dziecieca pasta do zabkow i prochnicy nie ma puki co ;-) Mowi ale po swojemu choc ostatrnio zaczyna sie rozkrecac i powtarza wyrazy a nami w szczegolnosci jak cos chce ;-)

Dzięki. :-) :-) :-) coś mało zostało tych naszych Kobitek na forum. chyba coraz to bardziej są zajete i czasu nie mają;-)

WITAM NIEDZIELNIE!!!!! SUPER POGODA U NAS!!!! PTASZKI ŚPIEWAJĄ , SŁONKO ŚWIECI CHYBA WIOSNA!!!!!!!!!!:-D

myślałam żeby iść do pracy- ale KRZYSIU nie chce sie " mnie puścić" u was też tak jest? tylko Mama!!!:wściekła/y:

laseczki sa wykruszone to fakt, ale czesc nas jest i gada na tajnym. Chcialabym by i tu sie cos ruszylo, moze jakies nowe mamy przybeda ;-)

u nas sloneczko swieci :tak: Musowo po obiadku idziemy na spacerek! :tak:

marcelek tez ciagle "mamuje" :sorry:

reklama
hej dziewczynki:-)

jesli chodzi o mowe to moja mala musze sie skromnie pochwalic mowi zdania, zadaje pytania ciagle i ciagle i ciagle buzia jej sie nie zamyka:eek::-p
"mamooo co tu pisze,nie wiem co tu pisze, powiedz mi", "mamooo nie wiem co to"
"mamoooo co tu jest napisane" i tak w kolko:confused2: ale sie ciesze bo juz mozna z nia sie dogadac, nie buczy jak inne dzieciaki w jej wieku( pracuje w zlobku wiec mam porownanie).

Zabki myjemy elmeksem i jest oki, ale tez narazie ciezko jej wypluc ja porzadnie

Larvunia co do imion to mamy problem dla chlopaka bo mojemu mezowizawsze z czymslub kims to imie sie kojarzy:sorry: dla dziewczynki: Amelka, Julia, Basia,Hania ;-) moj maz chce basia ale tak nie widzi mi sie to:-p wiec bedziemy negocjowac:tak:
A jak tam u was , Marcelek moze chcialby rodzenstwo???:rofl2:

Do góry