reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
:-) :-) :-) HEJKA WITAM GORĄCO OJ DAAAWNO MNIE TU NIE BYŁO DAAAWNO
NA POCZĄTKU WSZYSTKICH POZDRAWIAM SERDECZNIE:-) :-) :-)

PISZCIE JAK TAM WASZE MALUCHY? ROZGADANE? BO MÓJ KRZYSIU TO TAK NIE ZABARDZO.cHOĆ TERAZ OSTATNIO ZACZYNA PO SWOJEMU POWTARZAĆ SŁOWA ZA NAMI. A JAKI ZMIERZŁY, NERWOOWY!!!!! :wściekła/y: CZASAMI DAJE W KOŚĆ:szok:
A WASZE MALUCHY?
TEŻ ŻĄDZĄ STARSZYM RODZEŃSTWEM?

A CO Z ZĄBKAMI U WASZYCH MALUCHÓW?
JA MAM PROBLEM MYJE ZĘBY KRZYSIOWI ELMEX-EM DLA DZIECI W JEGO WIEKU
ON NIECHĘTNIE JĄ WYPLUWA WIĘC NIE PODAJĘ MU DODATKOWO ZYMAFLUORU ( FLUOR W KROPLACH) A ZĘBY SIE PSUJĄ- PRUCHNICA.

A JAK TO JEST U WAS?

PISZCIE

A TAK PRZY OKAZJI ZAPRASZAM NA MOJĄ STRONKĘ ...Waiting...
prezentuję tam piękne książki okolicznościowe- wspaniały pomysł na pamiątkę.

kathe gratuluje zafasolkowania :-D
milo z nowu Cie widziec...
pisz czesciej kobito :tak:

kjkwilk hej
mojemu myje zabki zwykla dziecieca pasta do zabkow i prochnicy nie ma puki co ;-) Mowi ale po swojemu choc ostatrnio zaczyna sie rozkrecac i powtarza wyrazy a nami w szczegolnosci jak cos chce ;-)

Dzięki. :-) :-) :-) coś mało zostało tych naszych Kobitek na forum. chyba coraz to bardziej są zajete i czasu nie mają;-)

WITAM NIEDZIELNIE!!!!! SUPER POGODA U NAS!!!! PTASZKI ŚPIEWAJĄ , SŁONKO ŚWIECI CHYBA WIOSNA!!!!!!!!!!:-D

myślałam żeby iść do pracy- ale KRZYSIU nie chce sie " mnie puścić" u was też tak jest? tylko Mama!!!:wściekła/y:

laseczki sa wykruszone to fakt, ale czesc nas jest i gada na tajnym. Chcialabym by i tu sie cos ruszylo, moze jakies nowe mamy przybeda ;-)

u nas sloneczko swieci :tak: Musowo po obiadku idziemy na spacerek! :tak:

marcelek tez ciagle "mamuje" :sorry:

reklama
hej dziewczynki:-)

jesli chodzi o mowe to moja mala musze sie skromnie pochwalic mowi zdania, zadaje pytania ciagle i ciagle i ciagle buzia jej sie nie zamyka:eek::-p
"mamooo co tu pisze,nie wiem co tu pisze, powiedz mi", "mamooo nie wiem co to"
"mamoooo co tu jest napisane" i tak w kolko:confused2: ale sie ciesze bo juz mozna z nia sie dogadac, nie buczy jak inne dzieciaki w jej wieku( pracuje w zlobku wiec mam porownanie).

Zabki myjemy elmeksem i jest oki, ale tez narazie ciezko jej wypluc ja porzadnie

Larvunia co do imion to mamy problem dla chlopaka bo mojemu mezowizawsze z czymslub kims to imie sie kojarzy:sorry: dla dziewczynki: Amelka, Julia, Basia,Hania ;-) moj maz chce basia ale tak nie widzi mi sie to:-p wiec bedziemy negocjowac:tak:
A jak tam u was , Marcelek moze chcialby rodzenstwo???:rofl2:

Do góry