reklama
:-) :-) :-) HEJKA WITAM GORĄCO OJ DAAAWNO MNIE TU NIE BYŁO DAAAWNO
NA POCZĄTKU WSZYSTKICH POZDRAWIAM SERDECZNIE:-) :-) :-)
PISZCIE JAK TAM WASZE MALUCHY? ROZGADANE? BO MÓJ KRZYSIU TO TAK NIE ZABARDZO.cHOĆ TERAZ OSTATNIO ZACZYNA PO SWOJEMU POWTARZAĆ SŁOWA ZA NAMI. A JAKI ZMIERZŁY, NERWOOWY!!!!! CZASAMI DAJE W KOŚĆ
A WASZE MALUCHY?
TEŻ ŻĄDZĄ STARSZYM RODZEŃSTWEM?
A CO Z ZĄBKAMI U WASZYCH MALUCHÓW?
JA MAM PROBLEM MYJE ZĘBY KRZYSIOWI ELMEX-EM DLA DZIECI W JEGO WIEKU
ON NIECHĘTNIE JĄ WYPLUWA WIĘC NIE PODAJĘ MU DODATKOWO ZYMAFLUORU ( FLUOR W KROPLACH) A ZĘBY SIE PSUJĄ- PRUCHNICA.
A JAK TO JEST U WAS?
PISZCIE
A TAK PRZY OKAZJI ZAPRASZAM NA MOJĄ STRONKĘ ...Waiting...
prezentuję tam piękne książki okolicznościowe- wspaniały pomysł na pamiątkę.
NA POCZĄTKU WSZYSTKICH POZDRAWIAM SERDECZNIE:-) :-) :-)
PISZCIE JAK TAM WASZE MALUCHY? ROZGADANE? BO MÓJ KRZYSIU TO TAK NIE ZABARDZO.cHOĆ TERAZ OSTATNIO ZACZYNA PO SWOJEMU POWTARZAĆ SŁOWA ZA NAMI. A JAKI ZMIERZŁY, NERWOOWY!!!!! CZASAMI DAJE W KOŚĆ
A WASZE MALUCHY?
TEŻ ŻĄDZĄ STARSZYM RODZEŃSTWEM?
A CO Z ZĄBKAMI U WASZYCH MALUCHÓW?
JA MAM PROBLEM MYJE ZĘBY KRZYSIOWI ELMEX-EM DLA DZIECI W JEGO WIEKU
ON NIECHĘTNIE JĄ WYPLUWA WIĘC NIE PODAJĘ MU DODATKOWO ZYMAFLUORU ( FLUOR W KROPLACH) A ZĘBY SIE PSUJĄ- PRUCHNICA.
A JAK TO JEST U WAS?
PISZCIE
A TAK PRZY OKAZJI ZAPRASZAM NA MOJĄ STRONKĘ ...Waiting...
prezentuję tam piękne książki okolicznościowe- wspaniały pomysł na pamiątkę.
kathe gratuluje zafasolkowania
milo z nowu Cie widziec...
pisz czesciej kobito
kjkwilk hej
mojemu myje zabki zwykla dziecieca pasta do zabkow i prochnicy nie ma puki co ;-) Mowi ale po swojemu choc ostatrnio zaczyna sie rozkrecac i powtarza wyrazy a nami w szczegolnosci jak cos chce ;-)
milo z nowu Cie widziec...
pisz czesciej kobito
kjkwilk hej
mojemu myje zabki zwykla dziecieca pasta do zabkow i prochnicy nie ma puki co ;-) Mowi ale po swojemu choc ostatrnio zaczyna sie rozkrecac i powtarza wyrazy a nami w szczegolnosci jak cos chce ;-)
Dzięki. :-) :-) :-) coś mało zostało tych naszych Kobitek na forum. chyba coraz to bardziej są zajete i czasu nie mają;-)
WITAM NIEDZIELNIE!!!!! SUPER POGODA U NAS!!!! PTASZKI ŚPIEWAJĄ , SŁONKO ŚWIECI CHYBA WIOSNA!!!!!!!!!!
myślałam żeby iść do pracy- ale KRZYSIU nie chce sie " mnie puścić" u was też tak jest? tylko Mama!!!
WITAM NIEDZIELNIE!!!!! SUPER POGODA U NAS!!!! PTASZKI ŚPIEWAJĄ , SŁONKO ŚWIECI CHYBA WIOSNA!!!!!!!!!!
myślałam żeby iść do pracy- ale KRZYSIU nie chce sie " mnie puścić" u was też tak jest? tylko Mama!!!
laseczki sa wykruszone to fakt, ale czesc nas jest i gada na tajnym. Chcialabym by i tu sie cos ruszylo, moze jakies nowe mamy przybeda ;-)
u nas sloneczko swieci Musowo po obiadku idziemy na spacerek!
marcelek tez ciagle "mamuje"
u nas sloneczko swieci Musowo po obiadku idziemy na spacerek!
marcelek tez ciagle "mamuje"
reklama
hej dziewczynki:-)
jesli chodzi o mowe to moja mala musze sie skromnie pochwalic mowi zdania, zadaje pytania ciagle i ciagle i ciagle buzia jej sie nie zamyka
"mamooo co tu pisze,nie wiem co tu pisze, powiedz mi", "mamooo nie wiem co to"
"mamoooo co tu jest napisane" i tak w kolko ale sie ciesze bo juz mozna z nia sie dogadac, nie buczy jak inne dzieciaki w jej wieku( pracuje w zlobku wiec mam porownanie).
Zabki myjemy elmeksem i jest oki, ale tez narazie ciezko jej wypluc ja porzadnie
Larvunia co do imion to mamy problem dla chlopaka bo mojemu mezowizawsze z czymslub kims to imie sie kojarzy dla dziewczynki: Amelka, Julia, Basia,Hania ;-) moj maz chce basia ale tak nie widzi mi sie to wiec bedziemy negocjowac
A jak tam u was , Marcelek moze chcialby rodzenstwo???
jesli chodzi o mowe to moja mala musze sie skromnie pochwalic mowi zdania, zadaje pytania ciagle i ciagle i ciagle buzia jej sie nie zamyka
"mamooo co tu pisze,nie wiem co tu pisze, powiedz mi", "mamooo nie wiem co to"
"mamoooo co tu jest napisane" i tak w kolko ale sie ciesze bo juz mozna z nia sie dogadac, nie buczy jak inne dzieciaki w jej wieku( pracuje w zlobku wiec mam porownanie).
Zabki myjemy elmeksem i jest oki, ale tez narazie ciezko jej wypluc ja porzadnie
Larvunia co do imion to mamy problem dla chlopaka bo mojemu mezowizawsze z czymslub kims to imie sie kojarzy dla dziewczynki: Amelka, Julia, Basia,Hania ;-) moj maz chce basia ale tak nie widzi mi sie to wiec bedziemy negocjowac
A jak tam u was , Marcelek moze chcialby rodzenstwo???
Podziel się: