reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Juz wrociłam:-) niestety nie mam czasu doczytac bo tyle napisałyscie:-)

Ja własnie wrociłam z krakowa i juz jestem po usg 4d i sie w koncu uspokoiłam ze wszystko z maluszkiem ok, ze rozwija sie prawidłowo:-) no i juz wiemy co bedzie...bo mały był mniej wstydliwy od brata i pokazał co tam chowa...a wiec bedzie chłopak:-)

Nie chaił tylko zapozowac do zdjecia ale co tam najwazniejsze ze jest zdrowy:-)

reklama
Gratuluje Kunda! kurde kolejny facet!!:-)
Słuchajcie dziewczyny jaki fajny pomysł z tą ankietą:-) jak wszyscy znajomi głosuja to szok:-) a ile jeszcze nie zagłosowało:-) dałam 7 imion do wyboru:-) te co ja chciałam i te co chiał mąż:-) narazie wygrywa Maksiu:-) ale to dopiero początek:-);-) hehe

Kunda
super wiadomosci!
kolejny mezczyzna na listopad;-)

Sabina
tez sie zastanawialam nad Maxem:tak: i Leonem, ale moj maz zna jakiegosc Leona i nie zaakceptowal:no:

hej laseczki

Ja dzisiaj na śniadanko zeżarłam zupkę mleczną, zaraz zjem kanapeczkę z twarożkiem i popiję kawą zbożową.
Najsmieszniejsze jest to, że ja na tej lekkiej diecie jestem strasznie głodna... :sorry: no ale cóż.
Z Wikiem to ja miałam ciążę wzorową, może tylko lekką anemię miałam, ale teraz normalnie nie wiem o co kaman. Tymbardziej że ja sie dobrze czuję :confused:

O 14:30 mam wizytę i trzymajcie kciuki żebym jednak nie poszła do szpitala, bo nie chcę tam leżeć, mówić kiedy miałam stolec i czekać na niewiadomo co. Oni tam ze mną nic nie robili, żadnych leków nie podawali, tylko byłam na tej diecie wątrobowej, spałam, mierzyłam temperaturę i oddawałam krew do badań. Równie dobrze mogę to samo robić siedząc w chacie. :baffled:

i jeszcze fajny teścik na płeć dzidzi:
twojaplodnosc.pl
wychodzi dziewczynka :tak: ciekawe czy się sprawdzi :confused:

Ladina ja mam chrzesniaka Leona:-)

My tez powoli zabieramy sie do dopasowywania imienia:-)

A tu wam wkleje fotke z moim brzusiem i Maciem
maciokrakwzoo07032re7.jpg

Misia
mi tez wyszla dziewczyna,
na Victorii tez sie sprawdzilo:tak:

Kunda
mi sie Leon podoba, ale raczej nie przejdzie;-)
Brzusio pokazny :tak: a zdjecie w zoo bylo robione?

Misiu Ty sie do zadnego szpitala na dluzej nie wybieraj tylko wracaj do nas z dobrymi wynikami i nowinami, ze chociaz Ty bedziesz miala pierwsza panne dla naszych synkow!!! (jesli tak to juz zaklepuje sobie synow, jesli pozwolisz, hihii- zart)

Kunda gratuluje chlopaczka i ciesze sie ze u ciebie wszystko w porzadeczku!!!

Mi z planowaniem plci sprawdzila sie 2 razy ta metoda
About.com: http://www.holodeck.com/pregnancy/chinese-cal.html

reklama
a ja mam 4d z Ignacym i uwazam ze to jest super pamiatka na cale zycie!!!
i zadne ciuszki czy inne rzeczy jej nie zastapia
bo zgina i sie o nich zapomni a na takim filmiku jest super widok :laugh2:

gratuluje 2 chlopakow!!!

moj mial byc Leon wiec uwielbiam to imie :)

Do góry