reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

dziękuje za słowa robię tak jak mówicie - ignoruję
czasami przynosi skutki - czasami

nawet dzis w nocy było lepiej.:-)
własnie wstał. Idziemy coś zdjeść , a póżniej tradycyjnie idziemy do babci na poranną kawę.

Mąż obiecał mi wyjazd na zakupy także mam nadzieje że trochę sie odprężę.

wszystkim jeszcze raz dziękuje i życzę miłego dzionka. :-)) pa

reklama
zakupy zrobione .....drogo jest w austri byle jakie zakupy a prawie 100 euro
no coz .......
zjadlam juz z malym sniadanie dzis jajecznica z chlebkiem byla w menu no i 2 kesy kotleta mielonego z wczorajszego obiadu .....uwielbiam je na zimno i Nicki okazalos sie ze tez (mam nadzieje ze mu niezaszkodzi tych pare gryzow)

pogoda do dupy mokro i chlodno ....

Mirka... no 100 euro w przeliczeniu na zlotowki to ponad 400zl... to u nas dooooobre zakupy....
no ale tez inne zarobki w austrii a u nas... najlepiej maja ci co moga tam zarabiac a tu wydawac:tak:

Bry :-)
Nocka do dupci,młody obudził się koło 24 i godzine mu zajeło usypianie,a później budził sie chyba co godzina.Wstaliśmy po 8:00 :tak:
U nas śnieg leży,ale nie ma mrozu (jak to wiosną) ale co chwile dopaduje.No jestem w szoku bo tyle śniegu to tutaj od 5 lat nie widziałam :baffled:
Mirka mnie dziś tez czekaja zakupy i coś czuje,że też stówka lekko pójdzie.Mam nadzieje,że zasiłek już jest na moim koncie i będzie za co zrobic zakupy.|Jeszcze mąż musi mandat 80 euro zapłacic :angry::angry::angry:

reklama
Do góry