reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Kilolek ja też na poważnie ale za miesiac max 2:-) hihih
Anulka Kapik kobiet się nie boi wogóle:-) troszke wstydzi ale facetó to masakra!:-) polecam fajnie tak razem wyjść na deserek:-)
Kuba czasami troszkę już się zastydza. Myślę, że właśnie wchodzi w ten okres i zacznie się tak za prawdę wstydzić.
Oj, musze i ja męża wyciągnąć do jakiejś knajpki tylko powiem Wamm szczerze, że teraz ja wchodzę w okres wstydu :zawstydzona/y:moje dziecko to urwis nieziemski. W domu to jest fajne, czasem coś zbroi i jest się z czego posmiać (oczywiście w ukryciiu, niech sobie smarkacz nie myśli, że dobrze robi...) ale jak w miejscu publicznym wszystko rozwala i drze się na całe gardło to już nie jest do śmiechu

reklama
Kilolek to ja Ci powiem że ja tak do grudnia miałąm te okresy wstdu...normalnie nie chciałam w młodym nigdzie jeździc bo to co on wyczynił to przechodził samego siebie...a teraz jak narazie jest super:-) ciągle uśmiechnięty wesoły...czasem coś stęknie:-) ale narazie tak od ok. 1,5 - 2tyg:-) jest supcio:-) oby mu się to nie odwidziało:-)

no to w spokoju moge popisac teraz
dzieci poszly razem spac o 20.30,potem z mezusiem sobie posiedzielismy no i mam czas dla siebie na kompika :happy:

pochwale sie,ze Gabrys wczoraj poszedl spac o 21.00 a obudzil sie o 9.00 rano :-):-) normalnie zlote dziecko
ciekawe czy dzisiaj tez tak przespi cala nocke

Lilka czemu się tak zaprawiliście?Prześlę dzisiaj tobie wiadomosc na priva;-)

a widzisz Beatko,K. w pracy podlapał jakies cholerstwo,caly Sylwester i po byl chory,ale z dziecmi sie trzymalismy
no az w koncu trach!! dziewczyny zaczely troche goroczkowac,potem mokry kaszel,w koncu po tygodniu mnie zarazily,a ja zarazilam Gabrielka...teraz juz dobrze powoli
licze,ze do poniedzialku wyzdrowiejemy i powiemy pa pa chorobskom

widzialam dzis w Faktach,ze ponad 47 tys. ludzi w PL jest chorych :szok:
i wkurzyl mnie komentarz jednej madrej lekarki,ze Polacy nie sa madrzy,bo sie na grype nie szczepia :angry::crazy: i to lekarka powiedziala...az bylam w szoku
ja tam na grype chyba jeszcze chora nie bylam,w kazdym razie nie pamietam,za to bol gardla zdarza mi sie z 2 razy w roku,to po co mialabym sie szczepic?:confused::baffled:
ja tam jestem przeciwna szczepieniom na grype,dla mnie to zasmiecanie organizmu i tyle

Beatko to czekam na list milosny :-D;-):rofl2:

ja tak ona moment sie melduje, nie bylo mnie 2 dni - jednak sie rozchorowalam... kaszle, smarkam, ledwo patrze na oczy... buuuu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Lilus, lacze sie w chorobie i zycze Wam i nam zdrowka;-):tak::tak:

Anulka zdrowka zycze!!

widze,ze plany dzidziusia juz na powaznie,fajnie :-) no i widze,ze za pare meisiecy to tu bedzie normalnie Baby Boom :-D hihiii
wtedy bede czytala o waszych nei przespanych nockach,kupkach itp. itd. i z rozkosza bede sie cieszyla,ze mam to juz za soba :-D:-D

Liluś zdróweczka dla dzieciaczków i dla Ciebie:tak::confused::tak::tak:

fajny filmik jak pomyślę że to moja teściowa to jakiś śmieszniejszy mi sie wydaje:-D:-D:-D:-p

Aluska ciesze sie,ze filmik sie podoba :-D
poszlam w Twoje slady i wyobrazilam tam sobie moja madere :-p:-D
dzieki kochana za zyczenia zdrowka
a jak Amandzia sie miewa? spi ci w dzien czy nadal ful energi z niej kobitka?

witam nowa kolezanke Kilolek :-)
sliczny synus w podpisie :-)

widze,ze plany dzidziusia juz na powaznie,fajnie :-) no i widze,ze za pare meisiecy to tu bedzie normalnie Baby Boom :-D hihiii
wtedy bede czytala o waszych nei przespanych nockach,kupkach itp. itd. i z rozkosza bede sie cieszyla,ze mam to juz za soba :-D:-D

[

Ty, ty... ja myslalam, ze wtedy bedziesz nas wspierac... Ty niedobra:rofl2::-D:-D:-D:-D

Pieknie Gabrys przesypia nocki... hmmm, chyba duzo piekniej niz Oskar... ostatnio mam chyba 100 nocnych budzen... ach te 4-ki:sorry2::sorry2::sorry2:
A Lilus, moze takie anielskie imie tak cudnie wplywa na Gabrielka? co???

Sabinko, no to zmykaj do meza... ja tez juz teraz mowie, pa,pa:tak::tak::tak:

reklama
coś was nie mogę opuścic!

Liluś ale nas pocieszasz z tymi kupkami itp itd!!;-) ihihih
no a my dziś ustaliliśmy z Dawidem magiczna daatę rozpoczęcia staranek:-) hihihi 1.03.2009:-) hihihihi i narazie kochana mnie nie zrazisz do tego;-);-)

Do góry