reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
idę kochana spać bo jejku:-) jak późno:-) buziaki dla całej waszej 5:-)

o rajku 5 ale to brzmi przy naszej 3:-) hihih

Sabinko mi do dzisiaj dziwnie jak widze te 5 :-D
jakos wydaje mi sie,ze nas mneij jest
a tu prosze,jak mowi moj K. ''narobilo sie'' :-D:-D

dobranoc kochana dobranoc

o Kilolek nie spi :-)

ja rozmawiam z moja psiapsiola na gg,ktora jest w Londynie

no Liluś też o tym czytałam masakra nie...ale to raczej chyba średnio normalne...;/
dla mnie nawet bliźniaki to masakra :szok:

Oglądałam jakiś czas temu dokument o sześcioraczkach. 10-miesięcznych. Musze przyznać, że kobieta radziła sobie lepiej z 8 dzieci (miała jeszcze starsze bliźniaki) niż ja z 1! No ale wszystko taśmowo. Jak je przewijała to normalnie jakby w fabryce robiła bach, bach, bcha i nastepne...a jak karmiła to sadzała w po kolej i kache z salaterki po łyżce każdemu i od początku.... A jaki wózior miała!!!! Tylko to było w USA więc sześcioosobowym wozem wszędzie wjechała - ja się pojedynczym do 2 sklepów na osiedlu mieszczę!
Pokazywali też nagranie jak była w ciąży - nie była w stanie chodzić, bo w pasie spokojnie miała ze 2,5 metra jak nie więcej, a jak leżała to z boku na bok żeby się przekręcić musiała rękoma brzuch najpierw przekładać :baffled:

o Kilolek nie spi :-)
a no nie spie :-) czekam na kolejke do łazienki ;-)męzuś przyblokował. Goli się! gdzie on się wybiera ?????? normalnie ze 3 razy do roku się goli! A tu proszę! Podejrzana sprawa :dry:

no i malec popłakuje co chwila. Chyba mu sedalie zaaplikuje żeby się chłopaczyna wyspał

i zostałam sama.... no to miłej nocki życzę

Ostatnia edycja:
Kilolek ale powiem ci,ze cos w tym jest,bo ja z jednym dzieckiem bylam zorganizowana,nie powiem,ze nie
ale z dwojka,a teraz trojka to jestem lepiej zorganizowana niz w latach panienskich czy przy jednym dziecku :-)

co do 8ki dzieci to wspolczuje kobiecie,nacharuje sie neizmiemsko przy nich,nawet majac pomoc do maluchow

Dzień doberek!
Witam się i zaraz śmigamy na spacerek:-(jakoś niezbyt mam dziś ochotę, no ale coś robić trzeba!

reklama
Sabinko, fajnie jak tak bialo macie:tak:

my z Oskarkiem siedzimy w domciu, maz pojechal do firmy, jak bede miala dosc, albo Oskar zacznie chciec na raczki to bede dzwonic... bo nie che za barrdzo zblizac sie do Oskara, o ile to mozliwe oczywiscie...

Do góry