E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aluśka z tego co pamiętam to idziemy łeb w łeb z szczepieniami, my też mamy 4 lutegoCo do szczepien to my idziemy 4 lutego ale ja nie szczepie na pneumokoki
Jolie ciebie też miło widziećJagoda miło znów Cię widzieć.
A ja pewnie Was zaskoczę, bo postanowiliśmy nie szczepić już TYmka, chyba, że coś konkretnego znjadziemy, na co warto. Naczytaliśmy się o powikłaniach i o całej kampanii koncernów produkujących szczepionki. Same powiedzcie, chyba lepiej, żeby małe dziecko spokojnie przeszło świnkę czy ospę niz później stary chłop i żeby przez to miał problemy. Ale to ogromny temat do dyskusji.
Bry;-)
Byłam dziś u lekarza z wynikami Pitera. Wszytsko ok na szczęscie.
Tylko musi więcej pić bo ma gęsty mocz.
Eluś super że wszystko oki. A do picia ciężko zmusić dziecko jak mu się nie chcenie mam pomysłu co jutro na obiad zrobić
podpowiedzcie cusik;-)
jagoda .....u nas tez sie cos popsulo z myciem glowy