E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chłopa w domu brak a ja już nie wiem co z nudów robić........!!!
oj to Ci Inga dała popalićHej :-):-)Ini śpi. Przegoniła mnie dzisiaj gwiazda po parku, że myślałam, że mi nogi w tyłek wrosną. Takie małe cuś, a siły ma dwa razy tyle co ja I całe trzy godziny na nóżkach Chyba wszystkie "kaki" w parku dzisiaj zobaczyłam Biegałam od stawu do stawu... Nawet psy padły... Ini zresztą w końcu też, ale jeszcze musiała trochę poszogunić;-)
nie mam takich programów bajkowych :-( więc z Amandziuchą zazwyczaj oglądamy"Budźika" "Domisie" i "Jedynkowe przedszkole" jak się zaczynają to zamienia się w słupAaaaaa, chcialam zapytac czy Wasze dzieci tez tak reaguja na ulubiencow z bajek? macie kanal MINI MINI - na cyfrze jest, bo u nas leci albo VIVA albo minimini no i jak ogladamy minimini to Oskar ma swoje ulubione bajeczki - NODDY, THOMAS i ULICA SEZAMKOWA i jeszcze NIEDZWIDZ W DUZYM NIEBIESKIM DOMU, i jak juz widzi ajk sie zaczyna to az piszczy. Kupilismy mu kiedys - ze 2-3 m-ce temu pizamke z THOMASEM to az ja calowal, teraz kupilam na allegro pizamke z dlugim rekawkeim, ttm razem z NODDY to tez az piszczy jak ja mu sie ubiera... no i licytowalam na allegro ciuszki wlasnei z posaciami z tych bajek, i dzis przyszla paka... jakie superasne... pralka juz chodzi, az nie moge sie doczekac reakcji Oskara...
Piotruś lubi starsze;-)A własnie apropo. wczoraj był u nas ten jego mały koleżka. i bawili sie razem jak zawsze. i moje własne dziecko podesżło do tej mojej kumpeli wyszło jej na kolana i zaczęło ją całować i tulic
myślałam że padnę ze śmiechu.:-)