reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Inga usypia, Seban z nią siedzi. Mam nadzieję, ze nie uśnie przed tą małą cwaniarą.

Sabinka, jak tam prasowanie? A co do Kapika, to wciaż trudno uwierzyć, ze on taki nicpoń;-) O jojczeniu nic nie piszę, bo Ini też tak ma;-)

Jagoda, moja mama mówi z kolei, że my z bratem to aniołki byliśmy, ale już nam przeszło, więc faktycznie liczę, że i jej się zmieni:baffled:

reklama
Jagoda witaj, dawno Was nie widziałam :-) śliczne foto w podpisie!

Sabinko ja też nienawidzę prasowania, na kogo mogę na tego zwalam tą czynność :-p

O rany Beata, to nieźle się wk.rwiłaś na szefa :eek:

Anulka mojemu jest wszystko jedno co leci, nie ogląda tego mimo że starszak wlepia gały w tv jak zaczarowany. Mini mini głównie włączamy rano, kiedy się szykujemy i nie chcemy żeby dzieci nam się plątały pod nogami, ale na młodszego to niestety nie działa :sorry:

Ela, te tomblibusie to są te stwory żółto pasiaste? Kurcze, nie pamięam właśnie czy to nie to Ina ogląda... U nas też leci tylko cbeebies i nigdy nie jażę tych bajek. TYlko teletubisie.
A i jeszcze Cię pocieszę, bo u mnie jest piękna pogoda:-):-) Słońce i cieplutko (ok. 10 st.) Także może już niedługo do Pl dotrze:-):-)
No i życzę owocnego godzenia się z mężem:-):-)

Beata, może Twój szef chce, żeby mu gruszki na wierzbie wyrosły... Kocham takich ludzi:baffled:

o kurde skońćzyłam...i już nie popisze bo nic nie widze:-) jutro wszystko nadrobie obiecuje...
całuje was mocno:-)
idę spać chyba ...

buziolki karaluchy pod poduchy:-)

Znowu czerwony przedmiot w ręku... niedobrze to wróży...;-);-)

Kurcze jutro z Ingą obejrzę te bajki, bo jestem zacofana i nawet nie wiem co ogląda moje dziecko...

reklama
Do góry