WITAJCIE
No od wczoraj było co poczytać
) fajnie
Elbra gdzie leci ta bajka bo w necie nie mogłam znaleźć
Anineczka powodzonka na pewno zdasz w marcu do 3 razy sztuka choc znam lepszych asów
Jagoda mój Dorian tez uwielbia tańczyć i robi to zarąbiście,ma swoje ulubione teledyski i jak usłyszy tylko wstęp piosenki to już leci do TV i tańczy jak zaczarowany.
Bajki też ma ulubione Miś w dużym niebieskim domu wygrywa a pozniej Mama Mirabel na mini mini.
Beata u nas tez taka pogoda i ja też zaraz depresji dostaję ale nie ma tego złego co by na odbre nie wyszło-czekam na WIOSNĘ I LATO
Sabina,Larvunia,Ela ja też nie znoszę prasowania w szkole się tyle narobiłam przy tym że obrzydło mi na całe zycie,małemu już mało co prasuje.
Mój młody tez piszczy,warczy,krzyczy jak chce coś i tym własnie wymusza do szaleństwa czasem mnie to doprowadza.
Najczęściej jest to jak zobaczy jak ktoś coś JE - no to jest masakra jak nie dostanie posmakować.!!!
Albo jak tylko poleje sie woda do wanny to też taki płacz że masakra,tak KOCHA SIE kąpać,ze mysli kiedy wychodze z łazienki ze nie bedzie sie kąpał
Och mówie wam czasami też mam ochotę tak jak
ELA i JAGODA wysłać małego w kosmos ale chyba kazda z nas ma tak czasami.
anulka co do oduczania od spania razem,to po prastu jakis czas sie troche męczyłam bo musiałam wstawać do niego z 500 razy w nocy ale było warto,dawałma smoka,głskałam,przekładałąm na boczek,przykrywałam,aż wkońcu sie udało,no i mysle tez ze nowe lozeczko pomogło bardzo,bo gdzieś czytałam że zeby oduczyć dziecko spania azem przygotuj mu piękne spania,nowa pościel,zabawki,lozko.zycze powodzenia kochana,dacie radę.
Dorian ostatnio mnie rozbraja jak idzie spac,po wypiciu mleczka woła mnie że mam wziąść butle ja w zamian daje mu smoka a on czeka aż dam mu buzi,pogłaskam po główce i mówie do niego codziennie słodkich snów,dobranoc KOCHAM CIĘ MÓJ SYNKU a on na to macha mi rączką robiąc DADA i mi az w oczku sie łza kręci.
A JA CHCIAŁAM OZNAJMIĆ ŻE OD DZIŚ ODUCZAMY SIE OD SMOCZKA,POSTANOWIŁAM ODSTAWIĆ Z DNIA NA DZIEŃ CAŁKOWICIE,więc teraz młody zsypia bez,zobaczymy czy nam sie uda.Kolejny etap mam nadzieje że bedzie nauka nocnika,aż sie boje,bo jak narazie NOCNIK PARZY.