reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
witam wieczorowo :rofl2:

no ja w dzien to tylko w weekendy jestem tu kochane, niesety pracuje wiec chyba jestem wytlumaczona co? no a wieczorami to jestem chyba juz codziennie co :sorry:

jeszcze tylko jutro i bedzie z gorki tydzien, ....oby do piatku popoludnia :sorry2: bylam dzis az w szprotawie i zaganiu masakra jak ja nie lubie tam jezdzic :baffled: wracalam 2,5godziny po drodze jeszcze 2 zamowienia telefoniczne byly.... no ale juz jestem w domku :tak:

maly wykapany wlasnie butle wcina u siebie i slucha chopina do snu ;-) mezulek sprzata w kuchni (odkad mamy zmywarke to sprzata) a ja moglam zasiasc do was kochane. Zaraz pojde nam kolacyjke zrobic i dzien zlecial a jutro znowu pobudka ok 4.00 rano :-(

women moj synus spi raz w dzien, okolo 12.00-13.00 i potrafi przespac od 30min do 2 godzin. co do zlobka to ja podjelam decyzje juz jak bylam w ciazy ze malego nie oddam, dlatego pracuje z mezulkiem na zmiany, on zajmuje sie malym rano a ja jak wroce z pracy a w miedzyczasie na 2 godziny wozimy malego do ktorejs babci. Wiec tak ja pracuje od rana do ok 16.00 a moj jezdzi do pracy na okolo 14.00 wiec przed 2 godzinki jest u babci. Gdyby nie te babcie to ja nie wiem co by bylo :sorry: ...a wlasnie jutro dzien babci co nie :-)

hejka wieczorowo:-)

Larvunia proste że wytłumaczona:-) hihi to ładnie km zrobiłam:-) trza było nowy sącz zahaczyć;-)
Liluś kochana zdróweczka! kuruj się! i jak tam te śnieżyce??przeszły czy dalej są...a wogóle to współczuje takiej pogody wrrr zimno musi być:-)
Women hejka:-) no wywołałysmy Cię wczoraj z Elką:-) to fakt:-)
super że u was wsio ok:-) co do spania to u nas lekarka powiedziałą że na 1 spanie powoli go przesrtawiać po roczku i w sumie jakoś tak wyszło że sam się przestawił;-)
do żłobka Kapik nie chodzi i nie będzie dopeiro do przedszkola:-)
Kapik śpi od 13-15... ale właśnie muszę spróbowac jakieś pół godziny wcześniej bo ostanio ma problemy z zasypianie...;/ pół godziny zasypiania co prawda sam ale jeczy w łóżeczku i marudzi coś...czasem kilka razy musze iść do niego a czasem raz :-) ale na szczęscie na rękach nigdy się nie kończy;-)
ja wiem że u nas po dupie dają zęby no ale niestety... ja już nawet lekarki pytałam to powiedziała że na bank zęby...a właśnie juz widać ostatnią 2 i 4 na dole ehhh kiedy to sie skońćzy:-(
ELka ale ten wiar to przeszedł od was do nas...popołudniu tak wiało ze hohoh...ale cały dzionek cudny...:-)

ale wam zazdroszczę tych nocek bez pobudek u nas niestety pobudki są i pewnie narazie bedą..na szczęscie nie płącze ale ja to zamiast spać spokojnie to normalnie na śnie do niego ide..nawet nie wiem kiedy byłam ...:-) ehhh

łebek mnie coś boli bo postanowiłam powybielać ubranka kapika co juz są za małe i śliniaczki i od tego chloru padam chyba:-) ale za to wszystko super czyste:-) no i bez plam :-)

wpadne za chwile muszę jeszcze kilka rzeczy z pracy zrobić:-)
buziak

A jeszcze zawitałam bo nudy straszne

A wiec Elbra ja nie miałam nigdy problemów z zasypianiem,Dorian codziennie chodzi o tej samej porze spac,wypija sam mleko woła zeby butle odebrać pustą,daje mi buziaka robi da da i na boczek i spi mimo dwóch drzemek po południu,wiec z tym mam dobrze.

Larvunia no właśnie ja nie mam tej babci :((( która mogłaby sie zaopiekować
W sumie to nie mam nikogo
W domu męczę sie ciągle sama z Dorkiem,chciałbym pojsc do pracy ale żlobek mnie przeraża,ze nie dostatecznie bedą sie zajmować,czy bedą go przewijać na czas,czy nie bedzie głodny,czy nie uderzy go któraś z pań,schizuje dosłownie!!!!!!!!

Jenda połowa chce do pracy a druga połowa mnie mówi siedź z małym chociaż do czasu przedszkola.

Sabinko to współczuję tych nocek też je pamietam i tez nie wiedziałam nawet kiedy wstawałam bo już to w rutynę wpadło,ale jak już pisałam łóżeczko nowe i jak ręką odjął.
Ząbki nam teraz też w końcu wychodzą górne jedynki już wystają i szykują sie górne dwójeczki,przechodzi bezobjawowo wiec sie bardzo cieszę.
Kurcze to na to wychodzi że zaden BOBAS listopadowy nie chodzi do żłoba :(

ja jak zwykle z doskoku bo ja zawsze znajde sobie cos do roboty
witam ,
i o zdrowie pytam :)
women .............witaj kobieto , u nas generalnie jest tez jednadrzemka i to juz okolo 10 na godzine czasem dluzej , chociaz jeszcze zdarza mi sie ze maly zasnie popoludniu ale to wyjatki
no i o 19:00 albo pozniej chodzi spac i spi do 7 lub 7:30
oczywiscie do zlobka nie chodzi bo ............ma mame ktora moze sobie na to pozwolic

sabinka...............dzis bez drinka :)
elbra ............no coz jakos nie moge znalesc czasu zeby sobie popisac zawsze jest cos wazniejszego
larvunia .........ja cie podziwiam 4 rano to nie ludzka pora , dla mnie to byl koszmar ze wstawaniem do malego a co dopiero do prace ...beeeeeeeee
ok ide ogladac jakis glupi film

kurde zwariowałyście z tymi drinkami:-) przecież nie pije codziennie hehe:-) :-)Mirka :-)
Women ja łóżeczka zmieniać nie bedę jakoś wytrwam jeszcze parę miesięcy bo potem kolega dostanie swoje łoże;-) hehe :-)

reklama
Do góry