reklama
Lilka
Fanka BB :)
witajcie
wczoraj mialam kurs wiec nie wpadlam sie przywitac,kurka u nas zamiec sniezna,wczoraj z kursu wracajac do domu jechalam 60km/h ...normalnie drogi nie widzialam...a to co dzisiaj sie dzieje,to wczoraj to bylo NIC a ja jutro mam kurs i jak pomysle,ze musze znowu sama jechac to mam cykora
Women ja tak szybciutko napisze,ze na NK kuknelam na twojego mezczyzne i on pochodzi z miasteczka oddalonego od mojego rodzinannego o ok. 30km :-)takze moj krajak hihihii
a mnie dzis gardlo boli,ze hej,ledwo mowie,K. to samo,Mila ma mokry kaszel,a jak zakaszle to jakby miala pluca wyluc :-( Hania troche lepiej,a Gabi czesto psika,ale mam nadzieje,ze go nie wezmie
wczoraj mialam kurs wiec nie wpadlam sie przywitac,kurka u nas zamiec sniezna,wczoraj z kursu wracajac do domu jechalam 60km/h ...normalnie drogi nie widzialam...a to co dzisiaj sie dzieje,to wczoraj to bylo NIC a ja jutro mam kurs i jak pomysle,ze musze znowu sama jechac to mam cykora
Women ja tak szybciutko napisze,ze na NK kuknelam na twojego mezczyzne i on pochodzi z miasteczka oddalonego od mojego rodzinannego o ok. 30km :-)takze moj krajak hihihii
a mnie dzis gardlo boli,ze hej,ledwo mowie,K. to samo,Mila ma mokry kaszel,a jak zakaszle to jakby miala pluca wyluc :-( Hania troche lepiej,a Gabi czesto psika,ale mam nadzieje,ze go nie wezmie
No widzisz Lilka jaki świat mały,fajan mieścinka z tego Grodziska podoba mi sie tam.
Zdrówka życzę i mniej zamieci śnieżnych ))
Tak luknęłam po innych wątkach i nie specjalnie jest co poczytać nowego
Myslalam ze znajde jakiś wątek z osiągnięciami maluchów ale pewnie tu piszecie wszystko.
Żałuję ze nie ma mnie tu codziennie i mało wiem co u Waszych dzieci (
Co u nas
Dorianek zdrowy chłopiec,troche urwisowaty ale kochany na maxa
Zaczął sie dużo przytulać i całować chyba powodem jest obecność Tomka w domu i widzi jak mama i tata sie całują i przytulają wiec nabrał i mój synek takiej potrzeby co mnie bardzo cieszy.
Potrafi sie ładnie z każdym przywitać w zależnosci od potrzeby czyli
cześć prawą ręką,żółwik,piątka,buzi,ukochać )
Potrafi podziękować jak coś dostanie kiwając główką
Na okragło robi halo halo przez telefon,wszystkie kable są jego
Rozpoznaje dzwieki np,Pieska i potrafi nadusić guzieczek własnie z pieskiem na swoim laptopie
Gaduli duzo po swojemu co jest rozkoszne
A z tego co mozna zrozumieć to mama,tata,dziadzia,NATAN-imie kuzyna,da da,
jesli pytam go czy chce jesc,pić itd to odpowiada TAK z kiwnięciem głowy co mnie rozbraja całkowicie ))
Poza tym dziś na szczepieniu po oglądnięciu przez dr. wszystko ok
zdrowy,jajeczka i siusiak tez zdrowy,skórka ładnie schodzi więc nie bedzie potrzebnej interwencji lekarskiej.
Dorianek uwielbia Tomka(czyt.tata) a Tomek kocha go jak swojego synka
To co on robi z małym to ja jestem pod ogromnym wrażeniem
Przebiera,kąpie,karmi,ubiera,kładzie spac,w nocy wstaje,rano z mlekiem po prostu wszystko i to sam od siebie,z uczucia.Jest kochany i do tego wspaniały partner.
Myśle że jak bedziemy sie szanować i pielęgnować oboje ten związek to to jest KTOŚ z kim chciałabym sie zestarzeć i miec cudną rodzinkę.
Ależ sie rozpisałam masakra
Zdrówka życzę i mniej zamieci śnieżnych ))
Tak luknęłam po innych wątkach i nie specjalnie jest co poczytać nowego
Myslalam ze znajde jakiś wątek z osiągnięciami maluchów ale pewnie tu piszecie wszystko.
Żałuję ze nie ma mnie tu codziennie i mało wiem co u Waszych dzieci (
Co u nas
Dorianek zdrowy chłopiec,troche urwisowaty ale kochany na maxa
Zaczął sie dużo przytulać i całować chyba powodem jest obecność Tomka w domu i widzi jak mama i tata sie całują i przytulają wiec nabrał i mój synek takiej potrzeby co mnie bardzo cieszy.
Potrafi sie ładnie z każdym przywitać w zależnosci od potrzeby czyli
cześć prawą ręką,żółwik,piątka,buzi,ukochać )
Potrafi podziękować jak coś dostanie kiwając główką
Na okragło robi halo halo przez telefon,wszystkie kable są jego
Rozpoznaje dzwieki np,Pieska i potrafi nadusić guzieczek własnie z pieskiem na swoim laptopie
Gaduli duzo po swojemu co jest rozkoszne
A z tego co mozna zrozumieć to mama,tata,dziadzia,NATAN-imie kuzyna,da da,
jesli pytam go czy chce jesc,pić itd to odpowiada TAK z kiwnięciem głowy co mnie rozbraja całkowicie ))
Poza tym dziś na szczepieniu po oglądnięciu przez dr. wszystko ok
zdrowy,jajeczka i siusiak tez zdrowy,skórka ładnie schodzi więc nie bedzie potrzebnej interwencji lekarskiej.
Dorianek uwielbia Tomka(czyt.tata) a Tomek kocha go jak swojego synka
To co on robi z małym to ja jestem pod ogromnym wrażeniem
Przebiera,kąpie,karmi,ubiera,kładzie spac,w nocy wstaje,rano z mlekiem po prostu wszystko i to sam od siebie,z uczucia.Jest kochany i do tego wspaniały partner.
Myśle że jak bedziemy sie szanować i pielęgnować oboje ten związek to to jest KTOŚ z kim chciałabym sie zestarzeć i miec cudną rodzinkę.
Ależ sie rozpisałam masakra
E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja to zawsze trafiam jak ktoś mnie wywołuje hehea jeszcze co do zagladających to Pusia Women to juz wogóle praktycznie nie wpadają.....;/
a więc melduję sie :-):-):-):-)
A chciałam zapytać jak sypiają wasze dzieci w dzień
Bo Dorian nadal sypia dwa razy po godzince o 11 i o 15
spac chodzi o 20 i wstaje o 8.30 bez przerw juz nocnych
Pomogło łóżeczko turystyczne bo okazało sie ze drewniane szczeble mu w nocy przeszkadzły bo jest bardzo ruchliwy podczas snu i pewnie przy przewracaniu czesto uderzyl sie stąd ten płacz w nocy i wybudzanie,od jakiś 3 miesiecy jest super,Dorian spi u siebie i przesypia całe noce.
Bo Dorian nadal sypia dwa razy po godzince o 11 i o 15
spac chodzi o 20 i wstaje o 8.30 bez przerw juz nocnych
Pomogło łóżeczko turystyczne bo okazało sie ze drewniane szczeble mu w nocy przeszkadzły bo jest bardzo ruchliwy podczas snu i pewnie przy przewracaniu czesto uderzyl sie stąd ten płacz w nocy i wybudzanie,od jakiś 3 miesiecy jest super,Dorian spi u siebie i przesypia całe noce.
E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podziel się: