reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dziwne:eek: to ciekawe kiedy maja przyjść dzieci np z alergią, czy po receptę? :dry: Dziwne zasady...no ale cóż to przeciez służba zdrowia...
Ja jeżdże do auchan, wydaaje mi się ze tam jest najtaniej, ale ty masz chyba tam skolei najdalej, tak?
A Podcienia są na starówce, pomiędzy zamkiem a Rynkiem:cool2:

reklama
Dziękuję Sabinko...pycha...
Mąż po prostu jest zazdrosny..u nas normalnie wojna toczy się o cycki:cool2::cool2::cool2::sorry::cool::-p:zawstydzona/y: Chyba R. ją wygra bo ja już też mam dosyć...

Powaga:sorry: Wogóle Blanka jest mega zazdrosna o mnie, Robert nie może mnie przytulić o pocałowaniu nie wspomnę, Mała od razu gramoli sie na kolana i zacałowuje mnie i odpycha R. Też tak macie? Czy może z niej rośnie mała egoistka...

Elbra teraz są tłumy w przychodniach..wszyscy chorzy więc może ci się podstęp nie udać:dry:

Elka dzięki za wyjaśnienie:-)
Jagoda u nas jak się całujemy z dawidem to młody się cieszy:-) i chichra;-) i przychodzi z otwartą buzią że on też chce;-) heheh

Elka Twój pies to inteligentna bestia heheh ZAZDROSNY O PANIĄ SWĄ;-) hehe

reklama
Do góry