reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Wow... ale sie rozkrecilo:-D

Lilus, dasz rade z dojazdem:tak::happy2::happy2:

Aluska... he, he, nie myslalam o kiszonym ogorku - kiedys probowalam kiszonej kapsustki dac tycke Oskarowi ale mnie "wysmial":-D:-D:-D

Sabinko... no to jak poszlo z porodem rachu - ciachu to drugi bedzie jeszcze szybciej:-D:-D ...u mnie cesarka tez poszla rachu-ciachu i dzieki Bogu, ze nie musilam meczyc sie naturalnie, przec, cieprpiec a potem i tak miec c.c... a tak wsio zaplanowane i trach:-D:-D

Aluska, Sabinka, Elbra... no i ja... to jak dobrze pojdzie to kole wiosny bedziemy brzuchate:-D:-D:-D

reklama
Zapisałam się w piątek do szkoły :tak: do studium na kierunek kosmetologię i zaczynam od 7 lutego:tak::tak:
cieszę się bardzo bo będę miała taką odskocznie od codzienność:-p:tak:

na studia może kiedyś też uda mi się pójść bo na razie niestety krucho z kasą:zawstydzona/y::confused:

Aluska gratuluje szkoly:tak:

Widze ze byl namietnie poruszony temat porodu:tak:
Ja powiem tak rodzilam Szymka naturalnie i to dosc dlugo bo lacznie 25 godzin i do tego maly jak wiecie byl duzy 4500 i 60 cm dlugosci i teraz z perspekywy czasu ciesze sie ze urodzilam normalnie ale uwazam ze byloby duzo lepiej gdyby byla cesarka ( ktora pozniej zreszta mialam zalecona) z tym ze bylo juz po fakcie bowiem byly bole parte a nie mialam jeszcze pelnego rozwarcia......:tak:

Bylam z Szymkiem u lekarza i w sumie zadnych lekow jako takich nie dostalam bowiem mam w razie goraczki dac Nurofen mam podac Acidolac Baby,Polocaine i Glukoze i to wsio....:sorry2:
Powiedziala tylko ze ma lekko czerwone gardlo i dlatego byly te wymioty,biegunka i stan podgoraczkowy.......nei wiem dziewczyny czy to wystarczy????kurcze w sumie na sama chorobe nic nie mam bo tamte ampulki to przeciwymiotne no i glukoza......
Martwi mnie jego waga poniewaz wazy 9700 czy przez 5 tygodni przybral tylko 100 gram:no:

Zmykam do malego

Buziaki dla Was

aluska gratuluje i podziwiam ze Ci sie chce :tak:
karina moze bedzie dobrze... badz dobrej mysli. Tylko z kat te wymioty?? przy przeziebieniu? o do wagi to w porownaniu do mojego kloca to masz kruszynke, moj na zwyklej wadze wazy ok 13 kg :sorry2: tylko ze on ciagle cos je a jak ktos je to nie odpuszcza i chociaz gryza musi :sorry2:

Witajcie:-)
Wpadłam was odwiedzić, chociaż nie wiem czy ktoś tu jeszcze o mnie pamięta:zawstydzona/y:
Dzieciaki już duże, a grono listopadówek widzę że skurczyło się...
Ja chyba dalej trwam w nałogu bo jak tylko mam chwilkę to podczytuje Was:zawstydzona/y:;-)

Widzę że temat ciąży...u nas jeszcze nie w tym roku, chociaż strasznie chciałabym.. No moze pod koniec roku będę próbowała zajść w ciążę, a w przyszłym to na 100%:sorry2: Póki co praca, Blanusia 24h/dobe i ostatni rok studiów-jednym słowem masakra...Mój mały biznesik rozkręca się, jakos daję radę pogodzić prace z opieką nad Małą, miesiąc temu otwarłam drugi sklepik, tym razem w Bielsku..i jak na razie jest ok:tak:
Wkleję zdjecie mojego szkrabika bo dawno jej tu nie było:
newfv3.jpg

Pozdrawiamy was!!!

jagoda ty zyjesz kochana!!!!! milo cie "widziec" :-D
pisz do nas czesciej niedobra ty :tak: ciesze sie ze u was oki, duzo zdrowka wam zycze

elbra nie futruj moze taka uroda juz Piterka idz do lekarza i sie spytaj czy wsio oki z waga a nie sie zadreczasz :tak:

...no to do juterka kochane.

Oj Elbra uwierz chciałabym tu czesciej zaglądać...może jak skończe szkołe, to będę mogła więcej czasu znaleźć...oby.

Kurcze co do wagi maluchów to Blanka jest całkiem w tyle-9,7kg, no ale w sumie to dziewczynka i moze być troche mniejsza..sama nie wiem. Ostatnio dwa razy była chora, apetyt przez to miała kiepski więc może to jest przyczyna tego że jest mniejsza niż rówieśnicy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry