reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
hejka wieczorowo:-)

no paszporcik Kapikowu złożony nawet kolejek nei było w szoku jestem:-)
Liluś kochana jak tam w szkole jak parkowanko:-) hihi
Elka Ci będę pisać bo mi tak łądnie brzmi;-) heheh i co byliscie na zakupach:-)?
Jagoda oooo kurcze! super że biznes się kręci! super Blanusia wygląda:-) śliczniutka dziewczynka:-) no i wpadaj do nas częsciej a najlepeij codziennie:-) ucałuj Blaneczkę:-)
Aluś no prosze ...trzymam kciuki za studia:-) kosmetologia hmm super:-)
Anulka Kapik ogórka kiszonego praktycznie zawsze ma do obiadu on go poprostu ubóstwia! ja nie wiem czemu;/:-) ale jak mu smakuje to co tam niech wcina;-) a co do porodu to chciałąbym ale wiem ze to tak wcale nie musi być łątwo;-) hihi
Karinka zdróeczka dla Szymusia oby mu szybciutko przeszło co do wagi to co lekarz Ci powiedział Kapik też mało przybiera...
teraz waży 10 kilo:-) a fakt że był najchudszy:-) to goni wasze dzieciaki a Petera Elki to szczególnie:-) hihi
Beatko co Cię dziś nie ma:-)

no i wiecie co mam problem z Imionami mamy 2 Anie;-) hihi Larvunia i ANulka:-) kurde Wy chyba po nickach zostaniecie:D chyba że macie jakąś propozycje dla mnie;-) hihi

a jeszcze co do zagladających to Pusia Women to juz wogóle praktycznie nie wpadają.....;/
Anineczka!?? jak prawko no kurcze co u was noo:-)
Wisienka!!?? co u was??
Kathe też cos Cię nie ma:-)

buziolki kochane

Ostatnia edycja:
Elka o kurde ja oblatana w drineczkach! zwariowałaś!:-) a na ginek zapraszam:-) a wiesz jaki pyszniutki:-) hihi...i jeszcze 2 koszteczki lodu + limonka dorzucona MNIAM :-) hih

Hej Sabinko:-) Ja poproszę gin..oj napiłabym sie...chociaz jeszcze karmię ale to juz ostatnie dni-takie noworoczne postanowienie:tak: Mąż już każe przestać cycolenia-to on ma dość..hihi

Elbra ale nie wiesz gdzie są Podcienia? czy nie wiesz gdzie na Podcieniach?;-)
Wg mnie powinnaś wybrać sie do pediatry skoro widzisz dziwne objawy u Piotrusia, nie czekałabym na Twoim miejscu, mozesz przecież iść jak sa szepienia i nie ma chorych dzieci ( u nas tak jest nie wiem jak u ciebie)

reklama
Elka no to kurde wycieczkę sobie zrobiliscie a tak serio to nieźle bym się wkur...:-)
a co do lekarza to wiesz co pewnie oni maja tak jak u nas że jak nie ma chorych to zrowe ot tak przyjmują a jak pełno chorych to skracają godziny na zdrowe bo nie wyrabiają bez sensu wiem..ale tak jest u nas:-) a na drina zapraszam to fakt blisko:-) proszę ginek;-)
@ nie mam ale Dawid pracuje jak zwykle.. ja sowje co miałam zrobiłam:-) a więcej mi sie nie chce;-) wiec dlatego leniu****ę na BB;-)
Jagoda hehe fajnie to zabrzmiało mąż ma dość cycolenia:-) hihihi proszę ginek;-)

Do góry