reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

bry wieczorowa pora....
ale wieje u nas masakra, mieszkam na ostatnim pietrze i slysze jak wiart rajcuje na strychu....bbbrrrrr..... no i cieplej wcale nie jest :dry:

anulka ale sie rozpisalas ... no ale to super :-) , wiesz moj nie ma problemu z noskiem wiec nie pomoge , teraz tylko katarek jakis zalapal i lekko kaszle, ale jakby mu przechodzilo..., no mam nadzieje.
beata kobieto pracujaca zostaw w koncu te mieszkanie i siadz przy kawusi ;-)
elbra jak tam pozlocie??

reklama
i ja sie tylko przywitam i znikam do kuchni,bo goscie do nas dzisiaj przyjezdzaja i jestem w trakcie robienia jablecznika:happy: no i obiadku

wlece wieczorkiem
buzka

Bry :-)

lenia mam:-)
byliśmy u teściowej na obiedzie a teraz nie mam na nic siły :-)
wpadne wieczorkiem popisze..bo idziemy potem z młodym do bajkolandu (sala zabaw) bo nei ma co robić ..narazie jeszcze kolega śpi:-)

Dzieńdoberek:-)

Kupiliśmy kurtkę bardzo ładna za pupkę i na sankach już w niej Ola była dzisiaj wkleje fotki dzisiaj:tak:.
Larvuniu ja już nie pamiętam jak się siedzi tylko z kawą kurka cały czas coś robię:crazy:
Anulka super ze imprezka udana co do centrów handlowych to mamy ich w Gdańsku co prawda bardzo dużo
A z noskiem to normalne przy wyższych temperaturach wydaje mi sie ze sól do nosa tylko i będzie git:tak:
Sabinko obiadek z teściową fiu fiu:-D;-)

Lecę kolacje robić

hej kochane
dzis w biegu... popisze jutro po 20.00 wiecej trche dzis zabiegana jestem, ale melduje -zyje :-)
spokojnej nocy

hello

Beaatko, to fajnie ze kupiliscie kurtke... no i zazdroszcze sanek... musimy kpic i tez posmigac, bo snieg nareszcie spadl:-p

Larvuniu, jak Marcelus juz lepiej? a co do wiatru to u nas tez jak wieje to aqz dach podskakauje - tzn... balchy przy kominach:-D ale slychac, wrrr

Elbra, jak zakupy??

Lilus - jablecznik... mmmmm pycha:tak::tak:

Dziewczyny...
mam pytanie...
jak jestescie w stanie oblczyc...
wiek Wasz - w latach i miesiac poczecia maluszka...
bo tak znalazlam tabele chinskie na planowanie plci... no i kurka
sprawdzilam Oskarka, siebie, meza, brata... no i git - pasuej...
jakby tak bylo to fajnie mozna plec zaplanowac:-D

napiszcie jak mozecie swoj wiek w chwili poczecia i miesiac poczecia:)

Ostatnia edycja:
i po weekendzie

Anulka jablecznik pychotka,gosciom tak smakowal,ze nic nie zostalo :-D
co do planowania plci,to sprawdzalam kiedys ale juz nie pamietam,chyba z dziewczynkami sie zgadzalo,.ale z Gabim nie
ale podam ci bys sobie porownala

z Mili- mialam 21 lat,miesiac poczecia to pazdziernik
z Hania -mialam 23 lata,miesiac poczecia to styczen
z Gabrielem -mialam 24 lata,miesiac poczecia to grudzien
:-)
jako ciekawostke podam,ze Hanie i Gabrielka urodzilam majac 24 lata :rofl2:

cos mnie oczy szczypia od wczoraju

widzialam wiadomosci na Tvn,ladnie sniegu w pl,powiem szczerze ze macie go wiecej niz ja:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Lilus... ja kocham jablecznik:-p;-) no i dzieki za daty:tak:

a co do dat to z Mili sie zgadza... a Hania i Gabrys - na odwrot:-D ale ja nie wiem jak to sieliczy... wiec teraz patrze zeby to samo mialo byc zarowno jak mialabym 29 i 30 lat, bo 30 skoncze wlipcu wiec teraz teoretycznie mam 29 ale rocznikowo 30:sorry2: wiec najlpeij patrzec by i dla 29 i dla 30 w danym miesiacu byal dziewczynka:-D:-D no tak na przyszosc:-D:-D

Do góry