reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Misiu dziękuję bardzo, jutro sobie taka zrobię:tak:

Ladina aż dwa lata? To moze tak długo trwać:szok::-(

Chyba w listopadówkach dzielimy się dokładnie na dwie grupy: te które chcą a faceci się boją, i te które nie chcą a faceci nalegają:baffled: :-D Przed ciążą to jakoś ja częściej miałam ochote niż mój R. i mój meżulek nie potrafi teraz się z tym pogodzić, bo przyzwyczaił się do tego że ma żonkę wampa:-D:laugh2::-D a teraz unikam go jak ognia:-D

reklama
powracajac do mleka...
sadzicie ze od mleka mozna duzo przytyc?? kurcze 2 litry dziennie a brzucho rosnie.
wczoraj u ginekologa sie wazylam i w ciazy przytylam niecale 4 kg,
ginekolog mnie pocieszyl textem "w calej ciazy czasami tyle tyja tylko" ...
a ja z usmiechem do niego, ze niewiele przytylam...

sama zauwazylam ze nie tylko brzusio mi rosnie (nie wspominajac o cycuchach), ale rece mam jakies takie szersze... i na twarzy widze pultynki.... :)))))
mi anemia nie grozi :)))))

Co?! W całej ciaży 4 kg, nie słyszałam o takim przypadku:no::szok: Larvuniu masz miłego gina skoro ci tak mówi:baffled: A ręce i buźka to moze dlatego ze spuchniete masz, może woda zatrzymuje ci sie w organiźmie:confused: Moja gin pytała mnie sie dzisiaj czy przypadkiem nie puchnę. Moze ty tak masz właśnie:confused:

Jagoda]
no niestety u mnie twalo to prawie dwa lata,
jak moj maz po porodzie uslyszal, ze musimy 4 tyg. sie wstrzymac to myslal, ze padnie, a pozniej musial czekac znacznie dluuuuzej...
najpierw myslalam , ze moze jak skoncze karmic piersia to mi sie hormony u normuja i bedzie ok. ,ale guzik,
juz mialam glupie mysli, ze moze maz mnie nie podnieca, ze go pewnie nie kocham i takie tam:zawstydzona/y:kazde zblizenie wywolywalo we mnie agresje:szok:
mam nadzieje, ze tym razem sie to nie powtorzy:zawstydzona/y:

Ladina masz naprawde cierpliwego meża, taką próbę czasu przetrwał:tak: Życzę Wam zeby się to nie powtórzyło:no: Ale jak tak będzie to przynajmniej nie musisz się bać o mężulka, no i wiesz już ze to przechodzi po jakimś czasie:sorry2:

Jagoda
no mam nadzieje, ze zycie nie wystawi na probe poraz kolejny naszego malzenstwa;-)
no jednak seks to podstawa w zwiazku, teraz jak wszystko wrocilo do normy nie ma takich napiec i naprawde inne zycie:tak:

e tam ja od mleka na pewno bym nie mogła przytyć bo wypiję więcej niż jedną szklankę i mam taką s...kę za przeproszeniem, że nie da rady żeby coś we mnie zostało. :-D:-D:-D dlatego nie piję i nie lubię :sorry2:

a w ogole tu macie taki kalkulatorek, który oblicza optymalną wagę w kolejnych tygodniach ciąży:
http://www.noworodek.pl/index.php?sm=4

Seks jest baaardzo ważny i mam nadzieję że u nas ta próba czasu nie potrwa za długo i wszystko wróci do normy:tak:

Zmywam się do spania, bo oczy mi się zamykają:sorry2: Dobrej nocki i do jutra!!!!!

jagoda taaa niby w calej ciazy tylko 4 kg, on niby mial taki przypadek.
mnie tez zatkalo....
eee... woda w organizmie zostaje ze puchne? a dlaczego i jak temu zaradzic?
ja do ginia ide dopiero 14 lipca a teraz jak bylam to nic mi nie wspomnial na ten temat.

reklama
Do góry